Spring naar bijdragen

Marlizza

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Marlizza

  1. Ik ben al vanaf mijn 10e vegetarier heb hier destijds voor gekozen omdat ik het zielig vond voor de dieren. Nu spelen meer redenen zoals oa, hier eerder genoemd, de wereldvoedselverdeling voor mij een rol.

    Het wordt idd in de westerse maatschappij normaal gevonden om dieren als een product te gaan zien om zoveel mogelijk geld te verdienen. Ik kan het niet accepteren dat we zo met dieren omgaan.

    Ik denk ook niet dat dat de bedoeling was van Gods schepping. In de bijbel eet men wel vlees, maar toen was er niets anders en ging men lang niet zo met dieren om als nu. Al waren Adam en Eva wel veganistisch. Er staat in de bijbel dat wij het rentmeesterschap over dieren hebben. Voor mij betekent dit dat we goed voor dieren moeten zorgen en niet moeten gebruiken op deze manier zoals we nu doen.

    Om die reden wil ik geen vlees meer eten. Ik ben wel blij dat het 'los' komt in Nederland. Steeds meer mensen eten minder vlees en zijn er mee bezig.

  2. ik studeer rechten, veel zelfstudie. Heb met studieadviseur gepraat en zegt dat ik vooral door moet gaan dus ik zal me best doen. Weet wel hoe het komt, moet gwn eerder beginnen knipoog_dicht.gif Maarja das zo moeilijk soms.. Er zijn zoveel leuke andere dingen puh2.gif Ik ga een cursus effectief studeren volgen., ik hoop dat me helpt smile.gif

  3. Een tijdje terug heb ik me ingeschreven bij een christelijke datingsite.

    Eerst met een paar mensen wat berichtjes uitgewisseld, maar eigenlijk weet je meteen wel dat het niets kan worden.. of je hoort ineens niets meer.

    Maar uiteindelijk heb ik toch een jongen gevonden waarmee ik heel vaak en heel erg leuk mail smile.gif

    Toch hou ik in mijn achterhoofd dat hij in het echt misschien wel heel anders is dan via de mail. Dat moet ook wel, anders zou het tijdens bij de ontmoeting wel een hele grote teleurstelling zijn..

    Maar ik blijf er toch bij: niet geschoten altijd mis.

    Misschien vind ik via zo'n site wel de liefde van mijn leven en dan is dit toch maar een kleine moeite, lijkt mij.

  4. Quote:

    Meissie, je bent pas 19
    smile.gif
    Er is toch geen regel van 'Als je 19 bent en nog niemand ontmoet hebt, dan moet je wanhopig worden.' Geen beschuldiging naar jou hoor, maar je snapt me denk ik wel. Ik ken mensen die 'de ware' pas tegenkwamen toen ze allebei 38 waren en er totaal niet mee bezig waren. Wat ik wil zeggen is, doe gewoon je ding en hij komt echt wel voorbij lopen. Is het nu niet, dan volgend jaar, of het jaar erop.

    Dankje, ben niet wanhopig ofzo hoor. Wacht het wel gewoon af.. Alleen soms heb ik ook zoiets van als je niets doet gebeurt er ook niets..

    Ik weet dat je op moet passen met internet. Heb een aantal negatieve verhalen gehoord, dus daarom vroeg ik jullie mening. Maar ik lees hier dat er dus ook wel heel wat mooie relatie's door zijn ontstaan.

  5. Quote:

    [...]

    rofl.gif

    Het kan best werken, een collega en haar vriend die al jaaaren samenzijn hebben elkaar ook via een chatsite leren kennen. Zo zijn er meer voorbeelden waar het super klikte.

    Ook zijn er helaasvoorbeelden van vieze oude mannetjes of nog erger dan dat. 100% veilig is het niet naar mijn mening. Heb er zelf niet aan gedaan, waarom iemand gaan zoeken op het wereldwijdeweb terwijl de wereld gewoon buiten is
    smile.gif
    Ga er op uit, je komt vanzelf wel een leuk persoon tegen het lijf
    yes.gif

    Waarom om ik ze dan nooit tegen.. verbaasd.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid