Spring naar bijdragen

4given

Members
  • Aantal bijdragen

    184
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door 4given

  1. Goh. :P

    Niet om lullig te doen ofzo maar ik ben meer benieuwd naar de Christelijke visie er op.

    Even om toch nog terug te komen op je bericht.. Het is niet in alle gevallen slecht. Wiet geeft bij mij meer positieve eigenschappen mee dan slechte. (en dan heb ik t niet over een gezellige tijd) ;)

  2. Marijuana, cannabis, wiet.

    In mijn refferentiekader (voor zover het mij geleerd is) is het altijd al een vijand van God geweest. Mijn hele leven lang heb ik al geleerd dat het roken van wiet wordt "afgekeurd" (om t zo maar even te noemen) door God. Ik ben heel benieuwd of hier Christelijke (of niet) mensen zijn die er mee te maken hebben. Laat je mening over blowen en de Christelijke visie er op hier achter. Ik ben erg benieuwd.

    Ik zelf rook het nu al iets langer dan een jaar. Steeds om maar weer te botsen met mijn geloof. Ik vind het moeilijk om te begrijpen dat het drinken van alcohol met mate anders zou zijn dan het roken van wiet met mate. Natuurlijk is het slecht voor je, is het verslavend op den duur en je kunt er kapot aan gaan. Maar het blijft een feit dat alcohol gewoon officieel een hard-drug is en wiet nog steeds een soft.

    Naja laat t weten. ;)

    Ps. Mocht iemand me nog herinneren van 1 jaar terug op dit forum.. leuk om terug te zijn. ^^

  3. Welkom op het forum. ;]

    Er zijn verschillende redenen.

    De eerste is dat ik rust zoek bij God als ik het nodig heb. Wat de laatste tijd steeds meer het geval is. Ook de liefde die hij me geeft is geweldig. ^^

    Maar de meest belanrijke reden dat ik Christen ben/probeer te zijn is dat ik graag mensen wil helpen. Ik heb een ongelovelijk grote drang om mensen te redden en God te dienen.

  4. Hallo allemaal,

    Er zijn veel mensen die zeggen dat seks voor lust niet hoort bij een Christen, en dat het eigenlijk alleen voor voortplanting hoort te dienen. Een mens zou zijn eigen \"belangen\" niet voor God moeten plaatsen. Verbeter me als ik dit fout heb, ;]

    Nu wil ik graag weten hoe jullie hier over denken. Is het echt erg om seks met iemand te houden als je veel van elkaar houd en je liefde op die manier wilt uiten? En dan bedoel ik natuurlijk seks met concoom of pil.

    Ook vraag ik me soms af: Zijn alle fijne dingen die wij doen dan niet om \"onze eigen verlanges te behartigen\", Als je voor je eigen vermaak naar de film gaat, plaats je dan ook jouw eigen verlangen boven God?

    Nja laat de reacties/kritiek maar komen. ;] Probeer please niet te fel te reageren want daar heb ik niet zo'n fijne ervaring mee op credible. xD Ik maak veel fouten over deze onderwerpen en ik hoop hier meer van te leren.

    Groetjes,

    Bram

  5. Hehe veel reacties op die 98%. Ik had t natuurlijk niet over credible mensen he. Maar als je tegenwoordig ziet hoe lam en saai mensen zijn geworden, en dan hoeft het niet bij iedereen even erg te zijn.. maar als je dan kijkt naar deze jongen hoe vol met leven hij zit kun je de 98% toch wel halen hoor knipoog_dicht.gif

  6. Quote:
    Qua humor vind ik hem niet super (het is niet mijn type humor), maar hij functioneert sterk in de gaven van de Heilige Geest.

    Hij heeft woorden van kennis en wijsheid van de Heilige Geest en hij geneest mensen in Jezus' Naam.

    Ben ik het echt helemaal mee eens!

  7. Quote:
    Ja, haha... Foute aanname, dan...

    Jup. puh2.gif Ik nam het maar aan omdat ongeveer 50% van mijn topics door een of andere reden gesloten wordt. xD

    Quote:
    Op zich vind ik wat hij doet een goede zaak maar sinds ik 'm als spreker heb horen zeggen dat je geen echte christen bent als je niet genoeg 'offert' (geld in de collecte doet) heb ik het een beetje met hem gehad. Ik hou niet zo van dat soort insinuaties.

    Ik begrijp wat je bedoeld ja. puh2.gif Maar bedoeld Herman niet meer dat als je echt voor God wil leven dat je dan je aardse bezittingen los laat een gaat voor de kerk?

    Quote:
    Ik heb het niet op dit soort liedjes.

    Die zijn opgebouwd om van die 'emo'reacties op te roepen.

    Dat je ze niet mooi vind is natuurlijk oke. puh2.gif Maar God wil toch juist dat wij "emo" mensen gaan helpen als ze het moeilijk hebben. knipoog_dicht.gif

    Quote:
    Edit, goed, mijn redenen meteen maar even op een rijtje:

    1. Ik vind zijn teksten stom;

    2. Ik vind zijn gekke bekken stom, doet me denken aan André van Duijn;

    3. Ik vind het stom dat hij bijvoorbeeld probeert mensen te genezen van "de demon van schizofrenie"Â.

    1. Zijn texten stom? De meeste muziek van hem is te kinderachtig voor me.. daar ben ik het wel mee eens. Neem bijvoorbeeld: als God een auto had stond jouw foto op z'n dashbord.. (text van Herman).. Dan denk ik ook van daar hoef ik niet naar te luisteren. xD Maar zijn texten kloppen eigenlijk allemaal wel. En veel ervan hebben mij door moeilijke tijden heen gehad. Vooral als ik afdwaal van God kom ik door deze muziek vaan weer super dichtbij.

    2. Gekkie bekken, haha dat kan ik me voorstellen. xD Bijna iedereen vind hem een drukke man. Maar ik kan daar echt wel mee leven. puh2.gif

    3. Uhm, misschien klinkt dit stom maar wat is de demon van schizofreni? Maarja, je.. of ten minste ik.. kan toch echt wel zien dat Herman Boon dicht bij God is en dan ook bijna zeker volgens God weg mensen helpt. Ik denk dat als er iets mis gaat het niet de schuld is van zijn methode.

    Quote:
    Leuk, al vrees ik dat het bij de echt depressieve mensen zelfmutilerende neigingen uitlokt.

    Tja, het licht er (volgens mij) en dan ook echt volgens mij een beetje aan of degene ooit Christelijk was of niet. Ik moest mezelf met al mn kracht ervan weerhouden niet zelf me pols kapot te snijden en ik heb wel veel aan hem gehad. Ik weet niet of je nog een ergere depressieve vorm bedoeld, en ik kan je begrijpen dat sommige mensen geen zin hebben in een super hypere man.. maar ik heb echt veel aan zijn muziek. xo

  8. Ik heb het topic niet helemaal gelezen.. Dus vergeef me het alsjeblieft als ik iets fout zeg.. Maar sommige hebben het hier over dat God mensen voor eeuwig zou straffen.. Maar de hel is toch niet door God gemaakt.

    Zover ik het weet.. Dus verbeter me als jullie denken dat dit niet klopt.. is de situatie zo:

    Toen Satan de hemel werd uitgezet, kwam hij op de aarde terecht. Satan wil niets liever als God dwars zitten. En dus hoe groot de liefde van onze heer, hoe groot de haat van Satan aan ons. Als je niet bij God hoort, kom je inderdaad bij Satan in de hel... Maar dit kan je dus niet "Gods straffing" noemen toch?

    En dat stukje over verloren gaan of oplossen... Tuurlijk verdwijnen de mensen niet. Als je de Apocalypse kent, weet je dat Satan wordt opgesloten met de hel als zijn gevangenis. Samen dus met de mensen die hier in zitten... Die dus inderdaad, voor altijd zullen leiden. En op die manier zijn ze "verloren".

    Ik wacht op jullie feedback.

  9. Hallo allemaal ^^

    Ten eerst aan de admins, ik neem aan dat dit topic weer gebanned wordt.. xD Met alle respect voor jullie maar ik denk dat ik weer commetaar krijg dat dit in een ander topic hoort, haha. Maarja, dat zie ik dan wel. =]

    Misschien kennen jullie Herman Boon wel.. Een Christelijke caberatier die vooral kinder muziek schrijft. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar het valt me echt heel erg op dat je deze muziek alleen leuk vind als je Christelijk bent. De meeste niet-Christenen die dit luisteren vinden het irritante muziek. Ik heb ook een periode gehad dat ik iets verder van God af dwaalde. En als ik daar dan naar luister vind ik het echt nergens naar klinken. Maarja, ik ben nu weer naar God aan het groeien en hoewel ik nu 16 bijna 17 ben vind ik deze muziek nog super mooi. Ik weet zeker dat ik hier commetaar op ga krijgen maar dat geeft niks hoor, brand maar los. knipoog_dicht.gif

    Anyway... Ik vond gister dit liedje op youtube van Herman. En wow ik heb er geen woorden voor hoe diep mij dit raakte. Echt door de tekst en de melodie. Ik vind mezelf daar echt in terug.

    Maarja, laat me weten wat jullie er van vinden. Ik verveel me hier een beetje dus vind ik het leuk om op dit forum te praten.

    Uhm, verder niet zo veel te melden denk ik..

    God bless u all. ^^

  10. Jup, in de bijbel hebben ze het over vreemdelingen tog? Ik heb het over buiten aardse wezens in het heelal puh2.gif


    Samengevoegd:

    Sry lees nu het 2e deel pas.

    Ik had eerst van een vriend gehoord dat er aliens komen als de apocalypse op gang is. Of dit waar is, weer ik niet. Maar aangezien het woord alien eigenlijk buitenaards betekend kunnen het dus engelen zijn die niet van de aarde komen.

  11. Hey,

    Ik zat vandaag een beetje het nieuws te lezen op de computer en kwam voorbij dit:

    link

    Een britse sterrekundige heeft aangekondigt dat we grote kans hebben binnenkort aliens te ontdekken door middel van nieuwe technelogie.

    Ook las ik een paar weken eerder dat er een planeet is ontdekt die best wel gelijk is aan de aarde en misschien wel leven zou kunnen bevatten.

    Ik snap dat veel van de verhalen een broodje aapverhaal is, maar ik vroeg me af.. Is het, volgens de bijbel, mogelijk om aliens te zien in de ruimte? Of heeft God gezegt dat er tot de \"apocalypse\" geen aliens komen?

    Dankjewel alvast ^^

    Btw, ik zeg tot de apocalypse (3e wereld oorlog) want ik heb gehoord dat er dan wel aliens gaan verschijnen. Hoewel \"alien\" buitenaards betekend, en dus ook engelen kunnen zijn volgens mij.

  12. Hey,

    Ik weet niet of jullie hem kennen.. En het is niet bijzonder maar ik vond dit echt zooo ontroerend!!

    1:20

    "Herman, ik wil eigenlijk een beetje stoppen want ik vind het allemaal zo heftig".

    3:17

    "Dan staat er... Geef mij je pijn en al je eenzaamheid, ik zoek je al de hele tijd. Komt toch bij mij."

    Bless Herman Boon!!!!!!

  13. Hey,

    Ik weet niet of jullie hem kennen.. En het is niet bijzonder maar ik vond dit echt zooo ontroerend!!

    1:20

    \"Herman, ik wil eigenlijk een beetje stoppen want ik vind het allemaal zo heftig\".

    3:17

    \"Dan staat er... Geef mij je pijn en al je eenzaamheid, ik zoek je al de hele tijd. Komt toch bij mij.\"

    Bless Herman Boon!!!!!!

  14. God kan alles..

    God kan een steen maken die zo zwaar is die hij zelf niet op kan tillen.

    Maar God kan alles?

    Dus God kan de steen optillen!

    Maar God kan zorgen dat hij hem niet op kan tillen want hij kan alles!?!?

    Maar als God hem op kan tillen.........!?!?!?!?!?!

    WAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!!!! hamer.gif

  15. Dankje heel erg AndreasJ. Betekend echt veel voor me om positieve recties te krijgen. puh2.gif Ook al snap ik dat er een grote negatieve kant aan komt als ik die filmpjes maak. knipoog_dicht.gif

    En ik zal zeker echt alleen dingen waar ik zeker van ben vertellen. En voorzichtig te werk gaan. Ik heb echt veel aan je advies. Bedankt. smile.gif

    Geld btw voor alle mensen hier, bedankt =D

  16. Hey,

    Bedankt voor alle reacties. Zowel de beetje ontmoedigende als de positieve knipoog_dicht.gif Ik zal even paar dingentjes beantwoorden... puh2.gif

    Ten eerste, lol nooit gedacht dat er commetaar zou komen op het woordje Haha. x'D Maarja, zal er wel mee stoppen. knipoog_dicht.gif Was echt in super blije bui gister. puh2.gif

    Etoile.

    Voor veel mensen is de achtergrond van Todd Bentley inderdaad verwarrend. Maar dit kan natuurlijk ook als een goed voorbeeld leiden dat iedereen op aarde nog Christelijk kan worden, hoe moeilijk je het ook hebt. Maar bedankt.. smile.gif En ik wou sowieso niet heel veel gebruiken maar gewoon een 10 sec filmpje voor wat voorbeelden van wonderen.

    Kurt.

    Je weet dat het geloof verspreiden het belangrijkste in het Christendom is. Ook al zouden er super veel van die sites zijn, waar ik niet veel van af weet, kunnen er makkelijk velen bij.

    Andreas.

    Ik zal echt heel erg proberen duidelijk over te komen. Mensen moeten weten dat de hel onbeschrijfbaar verschrikkelijk is. En dat je daar nooit heen moet gaan. Maar verder wil ik wel wat humor in mijn filmpjes hebben... Iedereval een soort van grappige style zodat Non-Christenen niet gelijk weg klikken.

    Overtuigen heb ik beetje verkeerd uitgelegd... Maar ik wil mensen er wel gewoon over uitleggen. En zorgen dat ze niet gelijk denken van wat is dat voor bull****. knipoog_dicht.gif

    Verder.. Ik zal inderdaat goed checken. Ik heb ooit, ook op Credible, af en toe dingen gezegt die dan verkeerd overkomen of waar ik niet zeker van was... En dat wil ik echt voorkomen.

    Lol, dat je het computerspel nog weet. puh2.gif Ik had inderdaad geen zin meer in. Ben met een ander spel begonnen. Of dit wel groot of groter wordt, weet ik niet. Maar ik heb echt lol in het maken en ik doe niets liever als mensen helpen en over God vertellen. Dus laten we er op hopen en voor bidden. knipoog_dicht.gif

    Robertf.

    Of dit ooit populair wordt weet ik niet. En zoals ik al eerder zei, het is gewoon heel belangrijk om geloof te verspreiden. Zelfs al zou ik er maar 1 persoon mee helpen, vind ik het de moeite waard.. En ik vind het ook leuk om te doen. Maar ik laat me niet tegenhouden omdat andere mensen ook geloof aan het verspreiden zijn.

    Maar wel erg bedankt voor je advies. knipoog_dicht.gif

    Uhhm, verder dank ik jullie dus heel erg. Ik laat het zeker weten als het on line staat. smile.gif

    ....

    HAHA! ^^

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid