Spring naar bijdragen

Esz

Members
  • Aantal bijdragen

    38
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Esz

  1. Gothic is niet alleen een subcultuur, maar ook een levensstijl. De een vind de kleding mooi, de ander de muziek, en weer iemand anders is gek op de make up. Ik ken er genoeg, en ze respecteren ieder ander, net zoals wij doen, alleen heb je ook mensen onder die groep, die het verzieken voor de rest. Dan bedoel ik de nepperds, of de vet overreven extremen onder de gothics.

    Maaaaar ik blijf het mooi vinden smile.gif En das mijn mening puh2.gif

  2. Als ik het geld had, en niet studeerde was ik het liefst nu al getrouwd. Meer omdat mijn vriend en ik al zolang samen zijn, en omdat we al zoveel meegemaakt hebben dat ik zeker weet dat we een huwelijk waard zijn, en aan elkaar de ware hebben gevonden. Helaas zit het nu gewoon anders in elkaar.. en wordt het pas over jaren.. maar daar heb ik vrede mee smile.gif

    Maar ik vind wel dat er veel vooroordelen zijn over jong trouwen.. dat die mensen het niet volhouden of dat soort dingen.. maar in mijn omgeving zie ik genoeg mensen die jong getrouwd zijn, en een supersterk huwelijk hebben.. het ligt aan de mensen zelf of een huwelijk het volhoud of niet..das mijn mening dan puh2.gif

  3. Op het huis passen samen met mijn vriend smile.gif

    Me ouders en me zusjes gaan 2 weken weg naar frankrijk..

    En wij wouden niet kamperen dus vandaar dat we lekker thuis blijven.. en aan het eind van t jaar misschien weggaan smile.gif

  4. Wat ik nou het mooie vind van ons mens wezen, is dat wij dingen kunnen verwoorden. we kunnen mooie en gevoelige gedichten schrijven, maar we kunnen ook hard en grof zijn.

    Voor mij is een tekst heel belangrijk, want het geeft weer wie je bent als muziekband, en het geeft weer hoe je denkt over dingen, en wat je voelt.

    Nou zijn er bands die hele goede pakkende teksten hebben, en er zijn ook bands die minder zijn. Maar dat neem ik dan maar voor lief smile.gif

    Xx

    Esz

  5. Hallo !

    Zoals de meeste studenten het wel in hun portemonnee hebben zitten, zijn er genoeg mensen die een heel dure kaart hebben om te mogen en kunnen reizen.

    Zelf heb ik mijn ov pas vanaf April 2008, en daarvoor heeft mijn moeder 2 jaar grof moeten betalen voor een NS traject kaart, na 2 jaar was dat een bedrag van 3700 euro.

    Nu is de regering ermee bezig om het te vervroegen, maar of het doorkomt is een 2e vraag. Wat vinden jullie hiervan? zouden studenten onder de 18 jaar ook gewoon een ov moeten krijgen, of verplicht worden nog een jaar te gaan werken, of de havo te doen?

  6. Hahaha dit nou een onderwerp waar iedereen wel wat op te zeggen heeft denk ik.

    Zelf vind ik wel dat ieder zijn eigen religie mag volgen, maar vind het niet nodig dat ze andere mensen overhalen omdat hun religie zo beter zou moeten zijn. Je moet ieder mens in zijn waarde laten omtrent dit denk ik..

    Laatst stonden er 2 bij mij aan de voordeur en die vroegen dus aan mij of wat voor geloof ik had en waarom, nou dan leg je uit, ben protestants opgevoed, maar ga nu naar een leuke baptiste gemeente, proberen ze je toch over te halen, en boekjes onder de neus te duwen. En dat is het enigste wat ik echt vervelend vind, soms accepteren ze gewoon geen nee, en dat vind ik wel heel moeilijk. Zeker wanneer je nog op onderzoek bent naar het geloof, en dan staan die mensen ineens voor je deur.

    *Hoop dat ik niemand beledigd hebt mijn mijn uitspraken, ik kan soms beetje bot overkomen terwijl dat niet mijn bedoeling is, maar dat komt omdat je het typt, dat is anders wanneer je erover praat puh2.gif *

    Esz

  7. Ik ben voor het ''groene oogpunt'' we kunnen proberen eerst zoveel energie te leveren via wind en zonnergie. is het te weinig, kan de kerncentrale altijd nog bijspringen, maar het nadeel daar weer van is dat het gevaarlijk zijn in deze tijd, met al het terrorisme. Gemanipuleerd eten zal daarna vanzelf wel komen denk ik. dat is iets wat we niet kunnen vermijden, of dat nu over 10 of 25 jaar is..

  8. Ik denk dat iedereen dat mechanisme wel heeft, maar niet weet hoe het gebruikt moet worden. Kijk iedereen gaat weer anders om met wat er op zijn of haar pad komt. Daarom hoeft het soms niet altijd zover te komen. Een ander heeft al zoveel meegemaakt, dat ie het niet meer trekt, en gewoonin een roes raakt.

    Als er bij mij iets gebeurt waar ik niet mee kan omgaan, schrijf ik het op in een gedicht, of ik wordt ontzettend woedend, en moet dan afkoelen. Het ligt er maar net aan wat het is, en hoe je je voelt op dat moment..

    Groetjes,

    Esz flower.gif

  9. ik schrijf meestal gedichtjes omdat ik iets kwijt moet, soms zijn ze heel diep, soms oppervlakkig, soms over liefde, soms over haat en ruzie.. dagboek schrijven kan ik niet, dan wordt ik heel erg opdreunend, van nou dit heb ik gedaan, en dit, en toen dat puh2.gif

    Groetjes,

    Esz

  10. Ik maak heel moeilijk vrienden, ik kijk graag eerst de kat uit de boom.

    Omdat je na een tijdje gaat zien hoe iedereen is. In het begin is alles een beetje schijn, nieuwe klas, nieuwe mensen, dan ben je nog een beetje bang om te laten zien hoe je echt bent, en denkt.

    En aangezien ik nooit de kat uit de boom keek, had ik veel verkeerde vrienden.

    Nu laat ik eerst alles even op een afstandje, en dan zie ik wel hoe ik het aanpak ^^

    Groetjes,

    Esz

  11. Slechte vriend

    Ik mis je

    Maar je bent een slechte vriend

    Ik heb je nodig

    Maar je bent een slechte vriend

    Ik voel me schuldig

    Maar je bent een slechte vriend

    Zonder jou voel ik me nog eenzamer

    Met jou voel ik me bedrogen en klein

    Hoe het ooit was kan niet meer

    Het mocht niet zo zijn

    Vaarwel heb ik al gezegd

    Je deed me verdriet en pijn

    Je bent door en door slecht

    Een leven met jou ging niet meer

    Een leven zonder jou is raar

    Een leven met jou deed me zeer

    Een leven zonder jou,

    Is mezelf zijn.

    Na al die jaren, ben ik mezelf

    BEN IK MEZELF!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid