Spring naar bijdragen

_Roosje_

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Quote: Op maandag 11 februari 2008 22:16:00 schreef kimberly-18 het volgende: ik heb de oplossing: link kost geloof ik 20 euro per uur. Het klinkt wel vreselijk, maar als ik de website bekijk lijkt het niet eens zo gek, zeker die optie voor het buitenland. Samengevoegd: Quote: Op dinsdag 12 februari 2008 20:24:56 schreef Raido het volgende: Nee, dat gebeurd immers ook niet in Nederland ... Oké, maar mijn vraag was niet hoe ik in het buitenland kan trouwen, mijn vraag was hoe ik door een geestelijke kan worden getrouwd zonder dat er een groot bruil
  2. Quote: Op dinsdag 12 februari 2008 12:04:40 schreef Raido het volgende: Als je dat wilt doen kun je in het bekende Gretna Green trouwen dat doen Europeanen al sinds mensenheugenis.. link Word je daar door een geestelijke in de echt verbonden?
  3. Quote: Op maandag 11 februari 2008 21:35:21 schreef marliesje het volgende: ben je lid van een kerk? Ja, PKN, maar mijn vriend woont in een heel ander deel van Nederland en we willen samen nog weer heel ergens anders gaan wonen.
  4. Quote: Als je geen bezwaar hebt tegen een R.K. Priester die het huwelijk voltrekt zou ik eens in Spanje informeren, hoor van een vriend van me die in Barcelona woont dat het daar allemaal in een keer door kan in de kerk. Uiteraard wel de hele administratieve rompslomp die er nog steeds is ondanks de Europese eenwording Helaas, de eerste de beste Google-hit als ik zoek op 'trouwen in spanje' zegt: "Om een huwelijk in Spanje te kunnen voltrekken moet minstens één van de huwelijkspartners in Spanje woonachtig zijn of de Spaanse nationaliteit bezitten."
  5. Hoi, mijn vriend en ik willen dit jaar gaan trouwen. Het liefst zouden we dit gewoon met z'n tweetjes doen, zonder anderen erbij (hooguit met getuigen). Ik ben gewoon nooit het type vrouw geweest dat droomt van haar huwelijksdag als mooiste dag van haar leven. Ik geloof in het huwelijk, maar de huwelijksdág is iets waar ik alleen maar vreselijk tegenop zou zien. Mijn vriend denkt er hetzelfde over en hoeft ook niet zo nodig een hele dag in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je kunt wel een klein feestje houden, maar dan zit je weer met de vraag wie je wel en wie niet uitnodigt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid