Spring naar bijdragen

x.Rachel

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over x.Rachel

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    rachelsukaldi@hotmail.com
  1. is misschien wel een goed idee..zorg inieder geval dat het een btj romantisch is..daar houden meiden van!
  2. x.Rachel

    vrienden?

    Het lijkt me niet verkeerd..alleen moet je zelf dan niet gaan verbergen dat je christen bent..grijp de gelegenheid dan ook aan (als die er is) om over Jezus te vertellen.. Ik had vroeger buurmeisjes die ook niet geloofden..en dan gingen we samen in de speeltuin eten en dan nam ik altijd een boekje mee..zo'n klein boekje waar bijbelverhalen in staan enzo.. en die gingen we samen lezen..en dat vonden ze leuk!..zoiets is ma heel klein maar wel heel belangrijk!!
  3. Je hoeft de kerkdienst natuurlijk niet te laten schieten..En je kan dan idd toch gwoon smiddags de cadeautjs doen..probeer er eens samen over te praten
  4. Eigenlijk zie ik mn vrienden ong elke dan..en als ik ze dan bijv in de vakantie een keer niet zie denk ik echt niet elke dag aan ze! Samengevoegd: Hoewel ik natuurlijk vreselijk blij ben met mn vrienden!!
  5. @corientje..heb ik inmiddels ook gedaan..voelt een stuk beter nu!!
  6. ik heb ook een jongen via internet leren kennen..en hij zegt dat hij echt wat voor mij voelt...ik denk ik niet voor hem..misschien komt dat ook wel een beetje doordat hij 5 jaar ouder is..en gwoon ver weg woont..dus eigenlijk heb ik zoiets van nu gelijk maar afkappen..voor et echt wat wordt..wat ik (denk ik) toch niet wil..maarja..hoe zeg ik dat tegen hem??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid