Spring naar bijdragen

mirjam26

Members
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over mirjam26

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    malangstraat@hotmail.com

Profile Information

  • Interesse
    lezen, muziek, God
  • Beroep
    juf
  1. dat zeker, zelfs bij Ichthus de "saaie" club is die rivaliteit er wel!!
  2. mirjam26

    Jullie geloven waaaaat???

    Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niet zoveel weet over stromingen enzo binnen de katholieke kerk. Ben er wel benieuwd naar! Dus ik hoop dat mensen hier een btje losbarsten!
  3. HOHO wat een vooroordelen tegen Ichthus!! Ik heb drie jaar op Ichthus Utrecht gezeten en t was geweldig! Net als op elke andere studentenvereniging zijn er verschillende mensen die verschillende dingen willen doen. Maar ik ken alleen Ichthus Utrecht, wil iemand daar meer over weten, vragen staat vrij!
  4. AMEN!! we hebben er vanaf heden een man bij en dat werkt een stuk makkelijker!
  5. k ga weer een jaartje juf spelen
  6. pfff vrouwen echt waar, k ben het helemaal met je eens. Je moet eens gaan vergaderen met alleen maar vrouwen....wat een gedoe. Zet er 1 man bij en het is al een stuk gestructureerder!
  7. soms voel ik t wel. Ik vind voetbal soms best leuk. toch apart dat ze een vrouwenstem een tomtom noemen....waarschijnlijk door mannen bedacht?
  8. Ja ik kan heel goed kaartlezen en auto rijden, maar dat maakt me gelukkig nog geen man! Het is heerlijk om vrouw te zijn toch? Mannen zijn meestal denk ik directer alhoewel ik dat ook erg goed kan, hmm wat is nou een echt verschil?
  9. Goed, het verschil tussen mannen en vrouwen is dus dat ze sommige filmpjes leuk of niet leuk vinden en dat mannen scheten laten waar andere mensen bij zijn en vrouwen niet? Volgens mij zijn er nog wel meer verschillen, of ligt dat aan mij?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid