Spring naar bijdragen

napoleon

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over napoleon

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    reizen. snowboarden, fotografie
  1. napoleon

    Fotografiefanstopic

    Quote: Op dinsdag 26 juni 2007 18:07:28 schreef ArjenE het volgende: Zo, heb gisteren de SB600 gekocht, ipv mn non-ttl SB 50DX flitser fijn ding, ik heb hem ook. voor mij is het mijn eerste externe flitser, dus ik heb er weer een hele berg leerwerk bij, zo'n flitser geeft een hele hoop nieuwe mogelijkheden.
  2. napoleon

    Fotografiefanstopic

    ah, ik zie een fonds om mij op fotoexpeditie te laten gaan in siberie wel zitten. ach, laat ik niet te veeleisend zijn, zuidelijk afrika is ook goed Maar je heb inderdaad gelijk Alex, met een camera moet je leren omgaan, en met een s5600 kun je ook heel veel. uiteindelijk is de fotograaf nog altijd belangrijker dan de camera, de camera bepaalt alleen hoe iets erop komt (en hoe beter de fotograaf, hoe minder de camera bepaalt), de fotograaf bepaalt wat erop komt. er is geen enkele camera die automatisch de composities bepaalt, of ideeën bedenkt.
  3. napoleon

    Fotografiefanstopic

    Quote: Op maandag 11 juni 2007 22:04:29 schreef ikbenjeroen het volgende: K heb zelf zo'n half jaar een Fuji FinePix S5600 gehad.. K heb nu sins een week een Nikon D50 digitaal spiegelreflex liggen met een 28mm-210mm Tamron lens, een 18-55mm Sigma groothoek lens en een Sigma 55-200mm lens... Ben er echt heel blij mee, echt weer heel anders dan de Fuji ... yep, een dslr werkt gewoon heel fijn. maar waarom die tamron-lens erbij? of had je die nog van een analoge slr?
  4. napoleon

    Fotografiefanstopic

    dit is een foto die met een s5600 met Raynox DCR 250 is gemaakt:
  5. napoleon

    Fotografiefanstopic

    Quote: Op zaterdag 02 juni 2007 09:43:54 schreef Alex Tromp het volgende: Ben er van de week achtergekomen dat de macro op de S5600 minimaal 10 cm afstand nodig heeft i.p.v. de gebruikelijke 1 tot 5 cm Dan krijg je dus wel mooie opnamen van kleine diertjes bijvoorbeeld, maar die zijn nooit beeldvullend? Is dat te compenseren door van juist wat verder af in te zoomen in macro stand? Ik kijk nog steeds verlangend naar betere toestellen (ik mocht gisteren even de EOS 30D van een collega vasthouden, je hebt wel veel stabiliteit met zo'n zwaarder apparaat) maar voorlopig eerst maar e
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid