Spring naar bijdragen

--Jeroen--

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over --Jeroen--

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Beroep
    Student
  1. --Jeroen--

    Studentenleven

    een vriendin van me zit bij de Alpha vereniging van Ede. is ook Christelijk. Misschien een idee?
  2. Dan nog een (ook niet onbelangrijk) punt. hoe denken jouw en haar ouders erover? want als dat van beidde partijen niet goed loopt, dan kun je dus gedonder in je familie krijgen. Lijkt me iets wat je niet wilt.
  3. De reacties komen niet snel nee. Ik kan je hier ook geen antwoord op geven. Maar ik zit wel met dezelfde vraagstelling.
  4. --Jeroen--

    Kunnen wij zegenen?

    Quote: Op dinsdag 29 mei 2007 11:42:21 schreef Thorgrem het volgende: [...] Lijkt me niet. Naar mijn idee zet ze zichzelf op een veel te hoge positie. Overigens zullen haar intenties wel zuiver zijn neem ik aan. De intenties zijn zuiver ja
  5. --Jeroen--

    Kunnen wij zegenen?

    Ik ken een meid die wel eens tegen me heeft gezegd: Als ik op straat loop (Te evangeliseren of zo) dan loopt ze al die mensen te zegenen. Dat overviel mij dus ook even. Maar zoiets kan dus niet neem ik aan?
  6. --Jeroen--

    Kunnen wij zegenen?

    Ik zie de laatste tijd vaak onder weblogs staan: Gods Zegen!! Maar is dit correct? Moet dit niet zijn: Gods Zegen toegewenst!! Wat ik bedoel te zeggen, kunnen wij Gods zegen uitspreken zeg maar? Kunnen wij anderen zegenen?
  7. Dankje voor je reactie Mark1987. Doet me echt goed dat ik meteen zo'n strak antwoord krijg. Heb er ook voor gebeden dat ik doormiddel van dit topic meer duidelijkheid over dit onderwerp mag krijgen. Dat lukt al aardig naar 1 reply
  8. Gistermorgen was ik even bezig met een soort van stille tijd. Ik was vroeg van bed af en ben toen maar eens verder gegaan met Johannes 14 tot en met 17. Het opmerkelijke, wat me al een tijdje bezighoud, is dat ik deze teksten tegen kwam: Johannes 14:14 "Wanneer je iets in Mijn naam vraagt, zal ik het doen." Johannes 15:7 "Als jullie in Mij blijven en mijn woorden in jullie, kun je vragen wat je wilt en het zal gebeuren". Johannes 15:16 "Jullie hebben niet mij uitgekozen, maar ik jullie, en ik heb jullie opgedragen om op weg te gaan en vrucht te dragen, blijvende vrucht. Wat je de
  9. Oh ja, ik zit weer eens zonder inspiratie. Heeft iemand een leuk idee wat je kunt doen met Hemelvaartsdag? Alle winkels zijn dicht wat ik zelf wat jammer vind, maar ook heel begrijpelijk aangezien dit een Christelijke Feestdag is. Begrijp me wel goed; ik ben zelf ook Christelijk en vind het ook heerlijk om vrij te zijn. Maar iemand een idee wat er op deze dag zoal valt te beleven?
  10. Het is maar hoe je dat opvat Quercus. Mark1987 zei ook al: Nog een korte tijd en de wereld zal mij niet meer zien, maar jullie zullen mij wel zien, want ik leef en ook jullie zullen leven.(Johannes 14:19) Je kunt God op verschillende manieren zien. Kijk alleen maar eens om je heen als je ergens fiets of autorijdt, of wt je vervoermiddel ook is. Ik woon zelf boven in friesland. Genoeg natuur dus. God heeft dit allemaal gemaakt, en je kunt Hem daar dan ook in zien vind ik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid