Spring naar bijdragen

Anne1977

Members
  • Aantal bijdragen

    68
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Anne1977

  1. Met de advent heb ik, na inspiratie te hebbben opgedaan in dit forum, een adventbloemstuk gemaakt met 4 kaarsen. Elke adventzondag stak ik een extra kaars aan. Voor mij een prima manier om naar de kerst toe te leven (en leuk om zo'n bloemstuk te maken). Kun je zoiets ook maken voor de pasen? Zo ja, hoe zou zoiets er uitzien?

  2. Ik heb een abbonnement op Ronduit insite, eva en een proefabbonnement op CV-koers. Verder lees ik het AD en de donald duck bij mijn ouders. Ik krijg de visie altijd een week later van mijn zus, voor de artikelen.

    Ik krijg ook nog De oogst elke maand.

  3. Rabo alert: uw saldo heeft de door u opgegeven ondergrens bereikt.

    Hoe kom ik snel aan veel geld?


    Samengevoegd:

    Quote:
    wat moet ik voor mijn zusje van bijna 19 kopen als verjaardagscadeau?

    Een stoer bjorn borg slip.

    Hoe kom ik nu snel aan veel geld?

  4. Wat voor werk doe je?

    Momenteel werk ik voornamelijk hard aan mijn toekomst. Ik probeer een baan te vinden als fysiotherapeute in een grote zorginstelling (bv ziekenhuis of verpleeghuis). Om toch niet helemaal van de WW afhankelijk te zijn werk ik een aantal uur als activiteitenbegeleidster in een verzorgings- cq verpleeghuis. Dit houd in dat ik 's morgens de verzorging assisteer op de dementen-afdeling met bv eten geven, koffie zetten enz. en dat ik 's middags 'gewone' bejaarden bezighoudt met een spelletje ofzo.

    Is werk een hobby of doe je het voor het geld?

    In eerste instantie doe ik dit werk om te investeren in de toekomst. Op deze manier doe ik ervaring op met het werken met ouderen en hoop ik via deze baan alsnog ergens aan de slag te kunnen als fysiotherapeute.

    Voor het geld hoef ik het niet te doen, want de WW 'verdiende' meer.

    Ik vind het heerlijk om na 5 maanden thuis zitten weer aan het werk te zijn en ik krijg veel voldoening uit mijn werk. Ik ga er elke dag weer fluitend naar toe.

    Werk je teveel of te weinig?

    Ik werk op het moment eigenlijk te weinig om genoeg te verdienen.

    Wat is mijn droombaan?

    Zoals gezegd hoop ik een baan als fysiotherapeute te vinden in een zorginstelling. Het liefst zou ik dit combineren met mijn werk met de dementen, omdat ik daar zoveel voldoening uithaal.

  5. Mozes word door God gestraft en mag het beloofde land niet in, maar Aäron die notabene een afgodsbeeld heeft gemaakt, word niet gestraft en mag gewoon priester blijven met zijn zonen en nageslacht. Is dat niet een beetje onrechtvaardig? Hoe zit dat?

  6. Een goede relatie met God hebben begint eigenlijk met God goed kennen. (je hebt vaak ook de beste relatie met vrienden die jou goed kennen en die jij goed kent, toch?) Als je God steeds beter leert kennen en Hem leert zien als een leifhebbend, genadig, oneindig groot God, weet je ook wat Hij voor jou kan betekenen.

    God kun je eigenlijk alleen maar leren kennen door veel in de bijbel te lezen. Dan is structuur aanbrengen en elke dag een stuk lezen en tot God bidden denk ik heel goed!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid