Spring naar bijdragen

BrokenTears

Members
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. BrokenTears

    Wit licht

    Joachim post, sorry . Ik moest gewoon even zeggen dat een engel zien me een geweldige ervaring lijkt... En ik vraag me af , hoe kwam je bij die organisatie terecht? In ieder geval, op dit forum zijn genoeg mensen die je willen helpen als je vragen hebt, heb ik al gemerkt .
  2. BrokenTears

    gothic?

    De muziek is cool! Het gaat me er om dat er altijd mensen zijn die het niet kunnen hebben dat ik anders ben dan zij en me tóch verwant voel aan 'gothic'. Goed, deze begrippen ken je vast wel: de Goten, Gotische bouwstijl enzovoorts. Vroeger was Gotisch Gotisch en nu is Gotisch een mix van gekopieerde muziekstijlen. Ik "ben" dus niet ineens geen Gothic omdat er (volgens iemand die zelf óók geen Gotiek heeft meegemaakt) iets nieuws voor in de plaats moet komen. Er is trouwens ook een begrip 'Gothic metal' dat gecombineerd is uit doom metal & death metal, maar dát weet natuurlijk ni
  3. BrokenTears

    gothic?

    Quote: Op vrijdag 27 juli 2007 15:16:44 schreef Iriacynthe het volgende: [...] Och, dat elitaire gedoe ook... ze is duidelijk geïnteresseerd in gothic, dan mag zij daar toch ook gewoon haar eigen visie op hebben en geven? Ik erger me een beetje aan die hele houding van 'als je niet al vijf jaar met gothic bezig bent en iedereen in het milieu persoonlijk kent en elke belangrijke groep live gezien hebt moet je je mond houden'. Edit: Het muziekoverzichtje is wel erg handig. Mee eens Maarre verwees je met 'ze' naar mij? Ik ben van het mannelijke geslacht . @Raido: Dat hele
  4. BrokenTears

    Je innerlijke stem.

    Quote: Op zondag 22 juli 2007 21:18:37 schreef Marjella het volgende: [...] Dank je voor je reactie! Ik geloof dat inderdaad ook, maar ik zou het zooo fijn vinden als iemand met een bijbeltekst aankwam waar dat concreet instaat, als die bijbeltekst er is "Want levend en krachtig is het woord van God, en scherper dan een tweesnijdend zwaard: het dringt diep door tot waar ziel en geest, been en merg elkaar raken, en het is in staat de opvattingen en gedachten van het hart te ontleden." (Hebreeën 4:12) Ik ben eigenlijk niet zo goed in bijbelteksten dus ik heb het hiervan:
  5. BrokenTears

    Je innerlijke stem.

    Bedoel je iets als dit? link
  6. BrokenTears

    gothic?

    Waarom eigenlijk? Omdat ik nog een speen in mijn mond heb, in mijn neus peuter of...? @Balaams Miracle: Die post was meer sarcastisch bedoeld . Wat ik fout heb gedaan op GN, is bijna alles - dood, wt etc. - de link staat op pagina 22 van dit topic.
  7. BrokenTears

    gothic?

    Nee, natuurlijk niet meneer da boss .
  8. BrokenTears

    gothic?

    Iedereen is daar arro ik begon zelf gelijk ook al arrogant te worden . Dat was het enige nederlandse gothic forum dat ik eigenlijk kon vinden..? Nederland is fout qua meningen tov het begrip gothic, merk ik aan iedereen. Wat ik bedoel: Ik voel me al aardig politicus op dit gebied, ik luister dus al niet meer naar de meningen van anderen.
  9. BrokenTears

    gothic?

    Quote: Op woensdag 18 juli 2007 13:26:40 schreef Iriacynthe het volgende: Ik ben nog steeds benieuwd welk forum. Ik zit zelf ook op een redelijk groot en bekend Nederlandstalig gothicforum, dus misschien heb ik je intro wel gelezen, als het tenminste dat forum was. www.gothic-nederland.nl/forum Opletten he . Ach, om iedereen maar na te praten, nederland is een fout gothicland. Weet je, Amy Lee noemt zichzelf vrijwillig gothic..
  10. BrokenTears

    gothic?

    ah lriacynthe die post van jou zocht ik net . Respect voor new wave hoor mooie muziek Ik weet het ik weet het in dat voorstel topic van mij daar zitten allemaal fouten het ging om de muziek. Ik ben een subcultuurgothic .
  11. BrokenTears

    gothic?

    *zucht*
  12. BrokenTears

    gothic?

    Quote: Wat is dat dan? Ik ken new wave alleen als een muziekstroming waarbij Britten proberen om Duitsers na te apen die Engels proberen te zingen. Kijk voor de lol is hier: link *edit Deze is beter; ze zeggen hier dat gothic alleen om de muziek draait. link
  13. BrokenTears

    gothic?

    Toch wel grappig dat mensen steeds weer hetzelfde posten . Ehmm.. ik ben net klaar met een gothic forum die me helemaal dood schold omdat ik volgens hen geen gothic was (forum met new wave goths). En.. vanwaar de ophef altijd over gothics? Laat iedereen gewoon zijn gang gaan toch.. ik voel me alleen nog maar christen-goth. Of hoe je me ook wilt noemen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid