Spring naar bijdragen

Marijne

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Thanks voor jullie reacties Nog even een vraagje voor de mensen die een kerkdienst essentieel vinden: Zien jullie verschil tussen samenwonen en trouwen zonder kerkdienst?
  2. Leuk dat jullie reageren! Ik ben protestants dus het mag wel Maar ik heb niet echt een gemeente, lang verhaal, komt erop neer dat ik op kamers woon en nog vrij regelmatig op zondag bij mijn ouders ben en daar dan mee naar de kerk ga (hoewel ik het op een aantal punten niet met die leer eens ben). Ik ga wel af en toe hier naar de kerk, maar als we getrouwd zijn gaan we in een andere plaats wonen. Dat idee van delen met je gemeente heb ik dus niet echt. Vandaar dat ik me af vraag of de kerk nodig is voor een zegen. (overigens is mijn vriend geen christen)
  3. Hoi, Ik ben min of meer nieuw hier (wel eens meegelezen, nooit wat geschreven verder) maar ik ben benieuwd naar jullie mening! Mijn vriend en ik gaan over ongeveer een half jaar trouwen We houden er allebei helemaal niet van om in het middelpunt van de belangstelling staan (en ik heb een hekel aan jurken..) en daarom hebben we besloten dit zonder verder een feest / kerkdienst / receptie. Gewoon gemeentehuis, alleen directe familie erbij. Vind jij dat je een bruiloft moet houden omdat het zo hoort? En denk je dat God een huwelijk alleen zegent als je in de kerk getrouwd bent?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid