Spring naar bijdragen

I believe

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over I believe

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    bart_beersma@hotmail.com
  1. Ik kan het niet laten om ff deze link erbij te zetten link
  2. Ik ben het eens met deedee. Het is toch niet zo moeilijk om te geloven dat 1 man op de wereld niet zijn geslachtsdeel achterna loopt. En anders was dat idd egt wel vermeld in de bijbel.
  3. jeej k ben er gelovig achter wat jullie bedoelen srry dat k zo laat was. Al blijf k erbij dat dat nooit bewezen kan worden.
  4. Het spijt mij maar ik ben het hier niet mee eens. Al zou de hele wereld zegge dat Jezus niet bestaat zou ik nog geloven. Dan maakt iedereen me maar belachelijk. Ik stel Jezus boven de wetenschap. Zalig zijn degenen, die het Woord Gods horen, en hetzelve bewaren.
  5. Quote: Op zaterdag 03 maart 2007 18:03:43 schreef Thorgrem het volgende: [...] Maar dat Jezus de dood heeft overwonnen is toch wel erg essentieel binnen het christendom hoor. Als het werkelijk zo blijkt te zijn (en ik zou niet weten hoe ze dat willen bewijzen) dan lijkt het me logisch dat mensen hun geloof laten voor wat het is. Als alleen God de waarheid weet, dan kun je beter gelijk je hele geloof weggooien. Ik geloof dat God ii grote delen van de waarheid heeft geopenbaard en dat is onder andere de overwinning van Jezus op de dood. Je gelooft dat god grote delen
  6. Beste RaFox. Ik vind het nogal al opmerkelijk wat je zegt. Jij gooit je geloof overboord als er wetenschappelijk word bewezen dat het gevonden lichaam Jezus is. Dan kan je beter meteen je geloof overboord gooien, want zoveel dingen die in de bijbel staan zijn wetenschappelijk onmogelijk. zoals dat iemand over water kan lopen, uit de dood op kan staan en alle macht hier op aarde kan hebben. Alleen god weet de waarheid niet de mens.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid