Spring naar bijdragen

Vallon

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Quote: Op maandag 04 februari 2008 21:22:35 schreef Raido het volgende: [...]Iedereen wordt zondig geboren en alleen de gelovigen (rechtvaardigen) worden behouden. Ongeacht of het Offer in de tijd al had plaats gevonden.. Dan vraag ik me af als een kind word geboren en die sterft enkele dagen na de geboorte waar gaat dan het kind heen als je toch zegt dat iedereen word geboren met een zonde?
  2. Wat gebeurd er met mensen die vóór Jezus (as) zijn gestorven? Worden hun zonden ook vergeven? Zoja, hoe worden ze vergeven? Zonee, waarom worden zij niet vergeven?
  3. Vallon

    God heeft Spijt?

    Quote: Op maandag 26 februari 2007 10:14:41 schreef Pius_XII het volgende: [...]Zo logisch en simpel dat de Islam ook al weer minimaal 150 verschillende groepen kent, waarbinnen ook weer grote leerstellige meningsverschillen zijn. [...] Maar ze geloven allemaal in één boek en dat is verschil met jullie. En het is niet 150 maar 71 ongeveer (weet ik niet van buiten). Bewijs maar dat er met de Bijbel is gerommeld in een ander topic. Kijk gewoon hoeveel bijbels jullie hebben (oude testament-nieuwe testament).Gewoon al in die 2 boeken zijn er verschillen. In de oude testament m
  4. Vallon

    God heeft Spijt?

    Ik geloof niet wat er in de bijbel staat omdat er veel tegenstrijdingen zijn (door mensen veranderd). God is geen mens die spijt kan hebben,denk toch logisch na. Als hij spijt heeft wil je dan zeggen dat hij fouten maakt? Hallo De bijbel moet niet ingewikkeld zijn. De mensen hebben het ingewikkeld gemaakt en iets wat ingewikkeld is brengt je in de war.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid