Spring naar bijdragen

klaas2

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. klaas2

    Jezus was besneden

    Het is toch niet omdat Jezus al of niet besneden was, dat jij dat ook moet doen? Of laat jij ook je haar groeien omdat je er als Jezus wil uitzien? Ik vind dit gewoon irrelevant en oppervlakkig. Daar gaat het echt wel niet om.
  2. klaas2

    DE waarheid?

    De waarheid is meestal eenvoudig. Graag ook jullie mening hierover.
  3. klaas2

    Het irritantste lied ooit

    Hypothese --------- "Het nummer 'You're beautiful' van de Brit James Blunt is het irritantste lied ooit" Argumentatie ------------ Met dit nummer zaait Dhr. Blunt twijfel over het feit of zelfmoord nu een zonde dan wel een levensnood-zakelijke deugd is.
  4. Hypothese --------- "Klopt iets niet in de Bijbel..." Weerlegging van de hypothese ---------------------------- De Bijbel is het Woord van God, verspreid door de Heilige Geest, zodat alles wat daarin staat de Waarheid is. Het is dus triviaal dat alles wat in de bijbel staat klopt. Dientengevolge is de vraag over het al dan niet kloppen van feiten uit de Bijbel volstrekt overbodig. Bovendien is uw hypothese niet enkel ongefundeerd maar is ze eveneens een motie van wantrouwen en ongeloof tegenover God.
  5. Vraag is duidelijk genoeg. Mijn favoriet is Johannes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid