Spring naar bijdragen

Punkie

Members
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Punkie

  1. Mijn ervaring zelf is dat jongens via internet vaak op seks uit zijn, kan aan mij liggen maar mijn vriendinnen hebben dit ook.. Maar tuurlijk blijven mensen gewoon mensen en ook op internet. In real life heb je ook goede en slechte ervaringen, zo ook op internet.

    Twee exen van me kende ik ook in eerste instantie via internet, later ook bellen en daarna afspreken.

  2. Oeeh een paardentopic! widegrin.gif

    Ik rij nu ongeveer 3 jaar paard .. gewoon op een manege. Ben jaar terug ook begonnen met FNRS-wedstrijden en ben nu bij F3 de 2e.

    En ik zou tijdje terug verzorgveulen krijgen, maar is toch niet doorgegaan want was te ver weg. Verder rij ik elke donderdag en me lievelingspaardje is Chica, een knettergekke pony, dat beest spoort echt niet. Best een beetje bitchy in stal maar dat is maar schijn. Ze is stiekem heel lief ^^ En bij t rijden is ze heel raar, als ze zin heeft om naar links te gaan dan gaat ze gewoon, ze crosst de hele bak door als ze daar zin in heeft, net een achtbaan :') Maar ze is zo lief <3

  3. Wow, wat een verhaal zeg. Ik weet even niks te zeggen.

    Ik heb heel veel respect voor je, echt waar.

    Ik geloof dat alles wat je heb meegemaakt je heeft gemaakt tot de persoon die je bent, en ik denk dat jij een heel mooi persoon ben.

    Heel knap van je dat je alles hebt opgeschreven enzo.

    Nja verder weet ik niet echt iets nuttigs te zeggen bloos.gif

  4. Hallo,

    ik heb me hier een jaar geleden geregistreerd, toen iets van 10 berichtjes gepost en naar de meeting geweest en daarna heb ik hier nooit meer iets gedaan. Gisteren sprak ik Anne en Dagmar (annzie en Verity) en die vonden dat ik écht weer actief moest worden. Dus ik ga het proberen bij deze.

    Even voorstellen ..

    Ik heet Christien, en ben 15 jaar. Word over 3 maanden 16 :D

    Woon in Leiden en ga naar een kerk, die is soort van charismatisch evangelisch. Ik ben christeljk opgevoed, heb wel zo me hoogtepunten en dieptepunten gehad in me geloof, maar nu gaat het wel redelijk.

    Naast annzie ken ik dante van dit forum, verder ga ik niet echt met mensen om.

    Hobby's zijn muziek en paardrijden. Vooral muziek luisteren, niet maken. Ik heb een gitaar maar ik kan er niet op spelen bloos.gif

    Nja, hoop dat het gezellig wordt hier ^^

    Ps: Ik hoor net van anne dat me broer blijkbaar ook hier op cred zit nosmile.gif Hij heet hier vuurtje?

  5. Ik hoorde dat ik ook maar ff moest gaan posten ^^ Sorry sorry, nog geen tijd gehad ga komende tijd wel weer wat actiever worden (A) Maja, ik ga met annzie mee reizen denk ik ? K moet het nog ff vragen maar weet toch wel zowat ckr dat het mag, dus zet mij ook maar op de definitieve lijst :] Zeg maar wat ik mee moet nemen verder .. Ik ben zelf een beetje inspiratieloos ;x Verder bespreek k wel ff met anne denk ik .

  6. Quote:
    Op vrijdag 26 januari 2007 19:36:19 schreef Helena het volgende:

    Ik heb bewondering voor je geloof. Zelf vind ik het wel eens lastig om in zulke wonderen te geloven. Ik bid!

    ik vind het ook moeilijk, om te blijven geloven. maar als ik kijk naar andere wonderen die ik gezien heb, dan weet ik wel zeker dat hij het kan. en als ik maar geloof, weet ik ook zeker dat hij het doet [:

    & thanks dat jullie bidden! echt heel erg bedankt.

  7. Ik heb zelf geen gebed nodig, maar ik heb een tijdje terug gehoord dat de moeder van Sanne borstkanker heeft, ze is zelf wel gelovig zegt ze, maar gelooft niet in genezing door god en ik wel. ze is nu onder chemokuur en heeft ontzettend veel pijn. willen jullie haar alsjeblieft ondersteunen in gebed? zij verdient dit niet!

    ik heb hele goede vrienden via forum enzo leren kennen, en een van me beste vriendinnen van internet, Linda, vertelde mij 2 weken terug dat haar vader op overlijden ligt. en dat is niet overdreven, hij is er serieus op aan het wachten. hij heeft nierkanker, en er is al een nier van hem weggehaald, ze hebben alles geprobeerd maar niks lijkt te helpen. vorige week donderdag heeft hij pillen gehad, en als hij er niet ziek van zou worden, had hij nog een kleine kans om beter te worden. hij is er helaas doodziek van te worden. Linda vertelde me dat hij met haar moeder over zijn begrafenis praatte .. willen jullie voor haar vader bidden? Ik geloof dat het NOOIT te laat is, jezus heeft lazurus zelfs opgewekt van de dood. hij kan alles, dus ook haar vader genezen ook al is de hoop al bijna opgegeven.

    Willen jullie ook voor Sanne en Linda zelf bidden? Ik steun ze waar ik kan in deze moeilijke tijd, maar ze hebben het zo moeilijk. hun eigen ouder zo achteruit zien gaan, de grote sterkte stoere papa/mama zo doodziek en hulpeloos op bed zien liggen. vreselijk :[

    Heel erg bedankt, ik weet zeker dat ze dit kunnen gebruiken.

  8. gothic is niet van satan, sommige levensstijlen van goth's wel. maar het begrip gothic en de algemene gothic niet.

    maar ik vind gothic echt heel erg mooi [:

    zijn hele leuke mensen, lekker creatief.

    en creatief is mijn woord <3

    een vriendin van me is het ook, heb echt respect voor haar hoe ze is.

    vind het wel vet [:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid