Spring naar bijdragen

sterrekind

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Ha mensen, een vervolg op jullie en mijn reacties. Ze is uiteindelijk toch met hem gaan praten. Dat is goed gegaan. Hij is niet op haar verliefd maar wil graag wel op de gewone manier de vriendschap voortzetten. Het heeft haar heel veel ruimte en lucht gegeven. En liefdesverdriet daar heeft ze tot nu toe nog geen last van. Omdat ze er open en eerlijk over hebben kunnen praten. Een echte vriendschap kan heel wat hebben!
  2. Kelskip, even terug op jou reactie hoe ben je er mee omgegaan, en hoe zijn jullie uit eindelijk wel tot een relatie gekomen. Of is dat te persoonlijk?
  3. Nee die jongen weet niets precies, maar misschien merkt hij ook wel dingetjes, dat weet ik natuurlijk niet.
  4. Ze 18 jaar. Dat de gevoelens echt zijn.. Jah, als je al ruim een jaar crazy wordt als degene niet belt. En je chago bent als diegene er niet is. Als je in huilen uitbarst omdat je niet meer weet wat je doen moet. Dan denk ik dat de gevoelens echt zijn. Het is zo moeilijk voor haar.
  5. Hoi allemaal, Eigenlijk is dit meer een berichtje van mijn beste vriendin, maar omdat zij het zelf allemaal erg moeilijk vind. Typ ik nu dit berichtje. Zij is al ruim een jaar helemaal verliefd op een van onze beste vrienden. Samen vormen we een hechte groep. Maar zij heeft echt geen idee wat ze met haar gevoelens moet. Omdat hij haar op sommige momenten volgens haar idee echt hoop geeft. Mij valt het soms ook op. Maar ik weet ook niet zo goed wat ik er van kan zeggen omdat ik mij ook besef dat je wel een vriendschap weg kan gooien. Heeft iemand wel iets soort gelijks meegemaakt. Of misschie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid