Spring naar bijdragen

-Jeroen-

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door -Jeroen-

  1. Ik sta daar volledig achter. CU is de partij die ook altijd mijn stem krijgt en ik vind het dan ook terrecht dat ze deze keuze maken. De CU redeneert vanuit Christelijke standpunten, en ik betwijfel of een homosexueel iemand dit op alle gebieden kan. Neem bijvoorbeeld het homo-huwelijk. Kan een homosexueel iemand daar vanuit christelijke standpunten naar beoordelen. Dat betwijfel ik...

  2. Ik heb niet het gehele topic gelezen, de eerste pagina echter wel(A). Maar ik heb een geheel andere visie op wonderen binnen de islamitische wereld.

    Ik geloof namelijk dat er wel degelijk wonderen binnen de Islam voorkomen, zo ook bij het Boedhisme en Hindoeisme. Echter niet zoals wij Christenen ze kennen. Wij geloven dat wonderen van God komen. (aangezien God ook de drie-eenheid is, ook van Jezus dus).

    Dan denk ik persoonlijk dat de satan "wonderen" binnen deze andere Godsdiensten laat verschijnen. Waarom? Omdat deze mensen anders wellicht sneller naar het Christendom zouden overstappen, als dat de enige Godsdienst zou zijn met wonderen. En wat wil lucifer nou juist niet; dat mensen zich bekeren tot het Christendom.

    Ben benieuwd naar jullie reactie...

  3. Hallo allemaal,

    mijn naam is Jeroen en ik ben 18 jaar oud. Ik ben oprecht Christen met een verhaaltje erachter:

    Ik ben Christelijk opgevoed. Zat vaak met tegenzin in de kerk. Geloofde wel oprecht, maar vond alles wat passief. Hier heeft God verandering in gebracht. Ik wou met afgelopen pinksteren naar een brommersprint gaan. Een vriend van me wou naar een Christelijk jeugdweekend. Naar lang aandringen ben ik mee gegaan. En God heeft me helemaal veranderd sindsdien.

    Ik ben bezig om hobby's achter me te laten. Ik heb sinds 1 juli op mijn verjaardag een kruisje om de nek. en waarom? Omdat ik andere mensen mijn geloof wil laten zien. Ik heb met pinksteren aan straatevangelisatie gedaan. Echt geweldig!! In mei 2007 gaan we in de friese stad Dokkum evangeliseren. Hier woon ik dan ook bij in de buurt.

    Kortom: God heeft me echt veranderd sinds het pinksterweekend. En sindsdien ben ik 24/7 bezig met het geloof. Ik heb weer plezier in mijn weekendbaan gekregen (verkoopmedewerker). Dit komt puur omdat ik God vraag om me vlot en actief met de klanten te laten omgaan.

    Ik ben van een pasieve Christen naar een Actiefe christen omgevormd als ik het zo mag en kan zeggen.

    Ohw ja, onze kerk? niet echt een kerk. Maar de Vergadering der Gelovigen. Dit is een gemeenschap die zich laat leiden door de Heilige Geest. Geen dominee dus, maar een stand-up predikant.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid