Spring naar bijdragen

eyda

Members
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door eyda

  1. dank jullie wel!!!! al het bidden heeft zeker geholpen. ik ben jullie en onze heer zo intens dankbaar!!! ik wil niet zeggen dat al onze problemen voorbij zijn maar we hebben dingen eens goed uitgepraat waar mijn man eerder geen nut inzag. Het gaat zoveel beter. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat het weer gezellig is in huis. DE HEER IS GOED!!!

  2. Het gaat ontzettend slecht in het huwlijk van mij en mijn man. Van scheiden is geen sprake maar zoals het nu gaat kan het niet langer gaan. Wij en onze kinderen gaan er hierdoor onderdoor. Ik zou willen vragen of jullie voor ons zouden willen bidden.

    lieve groetjes eyda

  3. ik heb me speciaal laten inschrijven om hier iets van te zeggen. ik heb niet deze hele discussie gelezen dus ik hoop niet dat ik iets vertel wat al eerder is verteld maar is het niet waar dat er in de bijbel staat dat er in de eindtijd meer visioenen e.d zullen komen? je kun toch wel bijna met zekerheid zeggen dat we in de eindtijd leven. ik geloof in dit verhaal en ik geloof ook echt dat choo thomas dit heeft mee gemaakt. Van sommige dingen stond ook ik even raar te kijken maar ik denk niet dat ze dit zomaar uit haar duim zuigt. Ik zie ook niet waarom de duivel hier iets mee opschiet als het wel van hem afkomstig is. Door dit boek is mijn geloof zo ontzettend veel gegroei. Ik ben nog niet zo heel lang bekeerd en dit heeft de vlam nog eens extra aangewakkerd. Wat zou de duivel daar mee opschieten? Vooral als je ziet hoe zij de hel beschrijft. ik vat het niet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid