Spring naar bijdragen

Ciedric

Members
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Ciedric

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Zoveel
  • Beroep
    Student
  1. Ciedric

    Tattoo's

    Hij is netjes maar ik vraag me af of ze elke zondag naar de kerk gaat. Waarschijnlijk gaat ze alleen met Kerst. Zelf heb ik ook een tatoeäge aan de binnenkant van m'n bovenarm. Wilde geen simpel plaatje dus ben ik opzoek gegaan naar iets speciaals. Het heeft verder niets met een geloof te maken maar met m'n sterrenbeeld.
  2. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    Mijn vader is katholiek gedoopt en m'n moeder NL hervormd om deze reden ben ik niet gedoopt zodat ik later een keuze kon maken. Al vrij snel kwam ik er achter dat ik niet geloof. Ik ben erg blij met de keuze die mijn ouders toen hebben gemaakt
  3. Ciedric

    Orbs

    Als ik met bepaalde standjes van m'n cam rommel krijg ik dat ook. Het heeft o.a. met je sluitertijd te maken. Ik ben ermee naar de fotograaf gegaan en in feite zijn het stofjes die het licht (waarschijnlijk van de flits) weerkaatsen. Je krijgt die vooral in het donker.
  4. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    Emily en Rense ik deel dezelfde mening. Misschien is het toch eerst zien dan geloven. De problemen die ik had heb ik ook met of zonder hulp van andere opgelost. Waarschijnlijk zit het in m'n karakter/sterrenbeeld
  5. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    Ik had een soort gelijk topic geopend wat meteen weer is gesloten omdat deze er al is Mijn vraag dus: heb jezelf voor het geloof gekozen (Katholiek, Protestant, Moslim, etc.) of heeft iemand anders dat voor jou gedaan (je ouders bijvoorbeeld)?
  6. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    Tja dat je er thuis niet over kan praten begrijp ik maar met een vreemde? Zal ik het er eerder met vrienden erover hebben.
  7. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    [crew-edit vanwege taalgebruik]
  8. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    Wrom ik heb gevloekt, tja ik zondig wel
  9. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    Tja was ik nu gothic had ik het *piep* lekker gevonden Joh je snapt toch wel wat ik bedoel Admod note: Je zult begrijpen dat vloeken niet is toegestaan op een christelijke forum. Hiervoor ontvang je je eerste berisping. Mail is onderweg.
  10. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    Nee als je nog niet geboren bent is het zwart ben je dood zal het ook wel zo zijn. En nee Joost ik wilde dat gewoon even weten, jij onderbouwde het tenminste.
  11. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    Ik wordt dus geweigerd??? Mooi is dat, discriminatie dacht dat God van iedereen hielt.
  12. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    Ik geloof niet maar hou me keurig aan de regels, geen bekeuringen, moorden, diefstal, studeer netjes, etc. Ben alleen niet gelovig dus betekent dat dat ik door Petrus geweigerd zal worden?
  13. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    Hoppa dubbele post Ik geloof niet omdat je er geen haar beter van zou kunnen worden. Je hebt een aanknopingspunt en daar maken een aantal grote baze nu ruzie over. Want tja wie heeft er nu gelijk. Zijn het de Joden of heeft de Messias toch gelijk of is juist de Islam die alles een stuk beter heeft aangepakt???
  14. Ciedric

    Ik geloof (niet) omdat...

    Quote: Op zondag 23 juli 2006 20:01:26 schreef numidium het volgende: Niet dat ik christelijk ben, maar oorlogen worden nou eenmaal door mensen gevoerd. Geen enkele god in het multiversum die ons ervan gaat weerhouden om elkaar af te slachten en waarom zou hij/zij/het ook? De goedheid ervan licht uiteraard in het hiernamaals, hoe deze er ook uit ziet. Want die is oneindig, dus wat maakt dan die paar jaartjes ellende hier dan uit? Hij maakt ons om vervolgens er voor te zorgen dat we elkaar af knallen. Offtopic euhm vind zelf van niet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid