Spring naar bijdragen

_Chris_

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over _Chris_

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    chris.bomberman@gmail.com

Profile Information

  • Interesse
    Muziek, Knuffels, Vrienden
  • Beroep
    Bliepmiep
  1. _Chris_

    Heavy Metal LP

    Quote: Op maandag 19 juni 2006 22:28:41 schreef das fritsel het volgende: [...] jah, maar dat is geen feit. als je duister maanlicht ruis wilt noemen sta ik niet in de weg. ik vind het zelf wel cool, maar geef toe dat het onder ruis valt. maar parakletos is toch niet even iets meer dan alleen ruis... vind ik dan.... AMEN!
  2. _Chris_

    wat is je favo band??

    geef mij maar Crimson Moonlight
  3. _Chris_

    Je mooiste CD ooit!

    Quote: Op donderdag 27 april 2006 16:48:27 schreef das fritsel het volgende: mijn mooiste cd heb ik net binnen gekregen [afbeelding] offerlammets makt, van parakletos wat een meesterlijk album is dat goeie keus zeer fijne cd
  4. _Chris_

    Je mooiste CD ooit!

    Mijn fijnste CD ooit: Crimson Moonlight - The Covenant Progress Hard, snel, briljante lyrics, echt een masterpiece. "Dwell in the Light of the Saviour, Bathe in the Blood of the Lamb" Goeie tweede plek is er voor Veil Of Remembrance (wederom Crimson Moonlight), die is muzikaal nog weer een stuk sterker, alleen zijn de lyrics een stuk ingewikkelder, waardoor niet echt duidelijk een boodschap eruit springt.
  5. _Chris_

    Heavy Metal LP

    Parakletos is gewoon ontzettend goed en die review van LoM is in mijn ogen bagger, want die kerel houdt niet van melodie, waar Parakletos nu juist zo sterk in is. Hij vergelijkt het met bands als Dark Funeral, en dan krijg je weer die appels-peren vergelijking.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid