Spring naar bijdragen

Raymon

Members
  • Aantal bijdragen

    39
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Raymon

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    codecaster@gmail.com
  • Website URL
    http://www.codecaster.nl

Profile Information

  • Interesse
    Van alles
  • Beroep
    Eeuwig student
  1. Ik ben hier gekomen van horen zeggen, en omdat ik wel eens iets uit de praktijk wilde horen, niet enkel van een 'leraar' (dominee). Even kijken wat het wordt, een leuke groep mensen is het in ieder geval zeker!
  2. Raymon

    Mens tweemaal geschapen?

    Quote: Op dinsdag 13 juni 2006 13:18:56 schreef Raido het volgende: De planten waren er ook eerder, ze zorgen namelijk voor de zuurstof uit koolstofdioxide.. zonder planten leeft de mens niet erg lang. Als je gelooft dat God de allerlei plant- en diersoorten kan maken uit niets, lijkt het mij weinig probleem voor Hem om de atmosfeer met 20% zuurstof te vullen? Beetje een non-argument van je.
  3. Onlangs was ik wat in m'n bijbel aan het lezen, en mij vielen de volgende twee passages op in het boek Genesis: Quote: Genesis 1: 26 God zei: ‘Laten wij mensen maken die ons evenbeeld zijn, die op ons lijken; zij moeten heerschappij voeren over de vissen van de zee en de vogels van de hemel, over het vee, over de hele aarde en over alles wat daarop rondkruipt.’ 27 God schiep de mens als zijn evenbeeld, als evenbeeld van God schiep hij hem, mannelijk en vrouwelijk schiep hij de mensen. 28 Hij zegende hen en zei tegen hen: ‘Wees vruchtbaar en word talrijk, bevolk de aarde en b
  4. Raymon

    Metallica 8 juni 2006

    Quote: Op donderdag 06 april 2006 09:49:42 schreef The Black Mathematician het volgende: (...) Overigens, virussen bestaan niet . Als jij serieus gelooft wat één of andere mafketel op een ongecontroleerde webpagina schrijft, ben je slecht bezig. "Virussen bestaan niet, want je kunt ze niet zien, en ik geloof niet dat een microscoop werkt"... Kijk even op wikipedia, naar het stukje "lenzen". Verder, "virussen bestaan niet, want er staat niks in de bijbel over virussen"... tja... dus als iets niet in de bijbel staat, bestaat het niet? Hoe werkt je mobieltje/tv/radio dan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid