Spring naar bijdragen

Carlalaa

Members
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Carlalaa

  1. Quote:
    Op donderdag 01 juni 2006 07:41:08 schreef Michiel het volgende:

    Intussen loopt de Nederlandse kiezer niet bepaald warm voor de pedofielenpartij. Uit onderzoek van opiniepeiler ‘Newcom Research en Consultancy’ onder meer dan achthonderd Nederlanders blijkt dat 82 procent vindt dat er iets moet worden gedaan tegen het voortbestaan van de NVP. Meer dan driekwart van de ondervraagden is van mening dat de partij ‘ontoelaatbaar’ is.

    Gelukkig big-smile.gif

    Quote:
    Op donderdag 01 juni 2006 07:41:08 schreef Michiel het volgende:

    Bezoekers van Italiaanse websites uiten hun verbazing over de oprichting van de partij. „Waar anders dan in Nederland is dit mogelijk?â€, vraagt een auteur van de website Ciaoweb zich af.

    „Al te gekâ€, reageert Dirk Depover van Child Focus vandaag in de Belgische krant Het Nieuwsblad. Volgens Depover is een dergelijke partij in België ondenkbaar, „maar in Nederland bestaat er een hele traditie van het verdedigen van pedofilie. En daarbij is de grens tussen vrije meningsuiting en het oproepen tot pedofiele daden heel onduidelijk.â€

    Nederland voorop in de afgang...

    Leuke beeldvorming krijgen ze van Nederland puh2.gif

  2. ROTTERDAM - Jongeren ontketenen via internet een nieuwe seksuele revolutie. Een kwart van de 12- tot 18-jarige jongens en meisjes heeft naar eigen zeggen het afgelopen half jaar cyberseks bedreven: seksuele spelletjes via internet.

    Over het algemeen vinden ze dat leuk en spannend. Dat blijkt uit onderzoek van de Rutgers Nisso Groep onder 10.000 jongeren.

    De resultaten worden vandaag gepresenteerd.

    Ongeveer de helft van de jongeren heeft wel eens het verzoek gekregen iets uit te trekken voor de webcam of iets seksueels te doen. Eenderde van de jongens en een op de tien meisjes laten iets zien. ,,Veruit de meeste jongeren doen het in overleg en hebben er plezier in. We moeten erkennen dat er een nieuwe seksuele realiteit is,’’ zegt projectleider Justine Pardoen van de door KPN gesponsorde Stichting Mijn Kind Online.

    De meeste jongeren die zijn geconfronteerd met seksueel getinte vragen en beelden vinden niet dat ze ‘iets vervelends’ hebben meegemaakt. De politie is net begonnen met het project Jeugd als Digikid, waarbij de 25 regiokorpsen zich verdiepen in het gedrag van jongeren op internet. ,,We moeten het niet te snel criminaliseren,’’ zegt de plaatsvervangend korpschef van Friesland Martin Sitalsing, landelijk verantwoordelijke bij de politie voor jeugdzaken.

    Stond vanochtend in de krant.

    Pedopartij zit er toch niet ver naast

    widegrin.gif

  3. Quote:
    Op woensdag 31 mei 2006 21:03:08 schreef aj het volgende:

    [...]

    En als dat dan zo is, vind ik dat we ook het beste moeten proberen te maken van onze democratie, dus ja ook de dingen accepteren die minder leuk zijn.

    Wij vinden het fijn dat de SGP als partij, waarvan velen zeggen dat ze vrouwen dicrimineren(Grondwet artikel 1!), mag bestaan. Dat er een pedofielenpartij mag bestaan vinden we minder fijn, maar dat hoort er naar mijn mening dan bij!

    Ja, wat je hier zegt is wel waar. Sommige mensen zullen de SGP mss nog wel erger vinden dan deze pedopartij (of niet..)

    Maar ben het met je eens dat je dan wel kan zeggen tegen bijv. de SGP dat ze mogen bestaan en tegen zo'n partij niet..

    Alleen naar mijn mening is dit 30000000 stapjes te ver

    nooo.gif

  4. Quote:
    Op woensdag 31 mei 2006 20:52:17 schreef RobertF het volgende:

    [...]Sjaloom aj,

    Vanuit mijn geloof zou ik zeggen: twee welbekende geboden moeten die grens min of meer kunnen trekken. Maar ja, als gelovige ben ik dan weer in de minderheid. Niet dat dat zo boeiend is, wat ik geloof blijf ik toch wel geloven, maar toch. En tja, als de hele samenleving pedofiel zou worden, dan rest je als christen enkel nog veel bidden, flink evangeliseren en vooral niet weglopen. Of zoiets.

    Weet je wat het probleem is? Elke politieke stroming of regeringsvorm doet niet wat het moet doen. Democratie, theocratie, absolute monarchie. Anarchisme, communisme, ecologisme. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze werken niet. En zullen ook nooit werken. Hoogstends half werken of het kwaad heel ietsjes terugdringen. Maar verder niet.

    God kan als geen ander de mens beschermen tegen het kwaad. Nu kun je zeggen: ja, maar een theocratie werkt ook niet echt zo. En inderdaad, dat is waar. Het is niet voor niets dat God Zelf nooit een politiek systeem invoerde. Hij hield én houdt Zich slechts met een eigen godsvolk bezig (ook al menen sommige christenen toch een theocratie te kunnen oprichten).

    Met het principe dat geen enkele ideologie of regeringsvorm een excuus mag zijn om wie dan ook onnodig te beschadigen. Dat geen enkele ideologie tegen Gods niet al te ingewikkelde waarden in mag gaan. Of in elk geval niet tegen die universele mensen- en kinderrechten. Die kunnen ook prima als afbakeningen gelden. Simple as that.

    worshippy.gif Juist

  5. Quote:
    Op woensdag 31 mei 2006 18:06:20 schreef karin1204 het volgende:

    en wat ik concludeer uit de rest van de aangehaalde stukjes, is dat zolang ik mijn haar neit afscheer, ik me niet zoveel zorgen hoef te maken.

    Ja en dit was cultuur gebonden.. De hoeren hadden toch afgeschoren haar.. Dat is nu toch ook niet zoo..

    Ik ken mensen (van vroeger) waar de meisjes haar over de schouders moesten hebben om deze reden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid