Spring naar bijdragen

London

Members
  • Aantal bijdragen

    80
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door London

  1. Quote:
    Op zondag 30 juli 2006 15:02:01 schreef oikie het volgende:

    [...]

    Ik ben naar St. James's Park geweest (het mooiste park in Londen), pootje baden in de fontein van Trafalgar Square, riviercruise vanaf de Tower of London naar de Big Ben, de National Gallery, een aantal films gezien, Leicester Square. Mijn hotel stond op de Piccadilly Circus, lekker dichtbij alles.
    widegrin.gif
    The changing of the guard nog gezien bij Buckingham Palace.

    Tja, het was mijn 15e trip binnen 6 jaar, dus de rest had ik al gezien.
    knipoog_dicht.gif

    Gaaf! Ik ben vorig jaar o.a. bij Buckingham Palace, Tower of Londen en de London Eye geweest.

    Verder nog een leuke musical meegepakt in Sadler's Well theater.

  2. Vanmorgen 2 cd'tjes gekocht bij de Mediamarkt voor € 2 per stuk:

    Elbow - Leaders Of The Free World

    Paul Weller - As Is Now

    Dit weekend nog via het internet besteld:

    306.jpg

    Rood Radiohead t-shirt

    117.gif

    Grijze Radiohead longsleeve

    En nog een setje buttons van Radiohead plus het spel Starcraft puh2.gif

  3. Nog maar 7 vakken en dan ben ik klaar, dus nog ff doorbijten puh2.gif

    Eerst leek de studie wel mooi, maar door gebeurtenissen in mijn privé leven heb ik nu andere doelen c.q. idealen in mijn leven en daar hoort een carriere najagen niet echt bij (wat eerst mijn doel wel was).

    Maar ik ben wel zo eigenwijs dat ik de studie nog wil afmaken.

  4. Quote:
    Binnenland

    zo 30 jul 2006, 12:55

    Hijgend egelpaar verontrust bewoners

    VAASSEN - Een egelpaar dat met gezucht en gesteun de liefde aan het bedrijven was in een tuin in Vaassen, zorgde zaterdagavond laat voor commotie. De bewoners van het huis aan de Spechtstraat waar de tuin bij hoort, maakten zich zorgen omdat zij vreesden dat er dieren in nood waren en belden de politie, liet een woordvoerder zondag weten.

    Van nood was geen sprake, al moeten egels het natuurlijk wel 'voorzichtig doen'.

    De politie krijgt iedere zomer meldingen van verontruste mensen die rare geluiden in hun tuin horen. Daarbij gaat het ook geregeld om egels die luidruchtig bezig zijn voor nageslacht te zorgen.

    bron: www.telegraaf.nl

    Die egeltjes zijn weer bezig met een potje egeltje prik knipoog_dicht.gif

  5. Quote:
    Op zondag 30 juli 2006 14:30:09 schreef oikie het volgende:

    [...]

    Oh, ik kom net terug van 5 dagen London! Het was erg gaaf!!!
    smile.gif

    Toevallig was daar de Miami Vice premiere, echt leuk om allerlei bekende acteurs te zien.

    Leuk om een keer mee te maken zo'n premiere.

    Wat heb je allemaal gezien in Londen?

  6. Quote:
    Actie pedopartij levert ? handtekening op

    Uitgegeven: 30 juli 2006 12:36

    AMSTERDAM - Een wervingsactie van de Partij Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD) heeft zaterdag in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ? handtekening opgeleverd. Twee andere mensen overwegen de pedofielenpartij te steunen, zegt voorzitter Marthijn Uittenbogaard zondag. Drie leden van de partij zijn volgens hem met ongeveer honderd mensen in gesprek geweest.

    De PNVD hoopt in alle negentien kiesdistricten minimaal dertig handtekeningen op te halen. De 570 handtekeningen zijn een vereiste om in het hele land te mogen deelnemen aan de Tweede-Kamerverkiezingen op 22 november.

    De partij had uit voorzorg niet bekendgemaakt in welke stad zij zaterdag de straat op ging, maar volgens Uittenbogaard hebben zich tijdens de twee uur durende wervingsactie geen problemen voorgedaan. "De reacties vielen mee. Niemand heeft ons uitgescholden."

    In de hoop meer handtekeningen te verzamelen, gaat de partij in elk geval haar website aanpassen. Daar komt prominenter te staan dat de PNVD steun zoekt, zegt Uittenbogaard. De partij overweegt daarnaast bij mensen thuis langs te gaan. "Wij stonden nu in het openbaar en de meeste mensen kijken dan niet naar je."

    bron: www.nu.nl

    570 handtekeningen eerlijk verdeeld over 19 kiesdistricten gaat gelukkig nog moeilijk worden.

  7. Ik geloof, maar het blijft moeilijk met alle ellende in de wereld en zeker nadat ik in het afgelopen jaar mijn moeder heb zien aftakelen en sterven aan de gevolgen van kanker.

    Ik blijf geloven, hoe klein en moeilijk mijn geloof soms is.

    Aan de andere kant kan ik mij de reactie van veel mensen goed voorstellen dat ze niet geloven ... Het leven is vaak niet te begrijpen.

  8. Na een middagje sporten in de kantine op de nuchtere maag 6 flesjes bier naar binnen werken. En dan wil je naar huis en dan denk je dat je je fietssleuteltje kwijt bent, dus 2,5 km teruggelopen naar huis met de fiest op mijn schouder. En dan je thuis omkleden en dan valt het fietssleuteltje uit je zak ... noparty.gif

  9. Mijn vakantie is gisteren ook eindelijk begonnen, dus kan ik eindelijk eens bijkomen van alle beslommeringen in het afgelopen jaar.

    Op vakantie ga ik niet, ik vind het veel lekkerder om zo af en toe een weekendje weg te gaan of een leuke dagtocht te doen.

    Het laatste weekend van mijn vakantie ga ik naar Lowlands en ergens in oktober ga ik samen met mijn vader en broertje een weekend naar Zandvoort.

    In november of december pak ik nog een weekendje Londen ... jippie smile.gif

  10. Quote:
    Op zaterdag 29 juli 2006 19:28:46 schreef Groninger het volgende:

    Om toch maar een beetje in dit topic te blijven. Onze beste vrienden laten zich weer van hun beste kant zien
    noparty.gif

    Agenten rommelen met belastingvrije fiets

    ROTTERDAM - Ruim veertig agenten van de politie Rotterdam-Rijnmond hebben gesjoemeld bij het belastingvrij kopen van een fiets.

    Tegen 22 agenten loopt een strafrechtelijk onderzoek naar valsheid in geschrifte en een disciplinair onderzoek. Naar vijf loopt alleen een disciplinair onderzoek. Bij vijftien anderen wordt nog bekeken wat de vervolgstappen zullen zijn. Een woordvoerder van de politie heeft een bericht hierover in het AD zaterdag bevestigd.

    Bij het 'fietsenplan' mogen de agenten een fiets kopen van maximaal 749 euro. Na indienen van de rekening wordt het bedrag belastingvrij uitgekeerd. Ze kochten echter een goedkoper rijwiel, maar dienden een rekening in tot het maximale bedrag. Het verschil staken ze in eigen zak, terwijl ze daar wel belasting over moesten betalen.

    Dat gebeurt niet alleen bij de politie hoor nosmile.gif

    Het pc-privé project was ook een mooie dekmantel om naast de pc een tv of andere elektronica aan te schaffen tot het volledige bedrag gespendeerd werd.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid