Spring naar bijdragen

Songfestival

Members
  • Aantal bijdragen

    232
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Songfestival

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    www.forumvisiesongfestival.web-log.nl

Profile Information

  • Interesse
    Songfestival,Tess,Internet,
  • Beroep
    Student
  1. De term christelijk heeft dit fora allang verloren nu het vol zit met niet-christelijke mensen. Ieder zijn mening maar de term christelijk is misleidend en jij Humanist dringt alleen maar je atheistische agenda op. Je doet alsof je heel open en tolerant bent en naar meningen van anderen luistert, maar wat je hier eigenlijk doet is de mensen die zwak staan in het geloof aanvallen. Je heet humanist, maar dat ben je ten diepste niet. Ik doorzie je, dus mij zul je niets kunnen doen, bovendien heb ik mij al voorgenomen nergens meer te reageren, want dit is parels voor zwijnen werpen.
  2. Voor vragen van deze aard raad ik je aan om een goede Bijbel te lezen en in gesprek te gaan met predikanten/priesters die de Bijbel serieus nemen. Op dit forum zul je zoveel meningen horen dat je verward zult raken.
  3. Nou lieve mensen opsturen die vragen dus!
  4. Songfestival

    Dood is dood?

    Ik ben het met Augustinus eens dat God in een eeuwigdurend nu leeft dus alles vindt voor Hem als het ware op hetzelfde moment plaats. God in de tijd plaatsen is onmogelijk. Hij staat er namelijk buiten.
  5. Songfestival

    Dood is dood?

    Deze tekst haalt Jezus aan om de saduceeen terecht te wijzen die dus niet in het bovennatuurlijke geloofden en dachten dood=dood.
  6. Songfestival

    Dood is dood?

    Interessant. Ik ben zelf protestant dus hier mijn antwoorden - De vroege kerk geloofde niet in een directe hemel/hel naar de dood. De gebeurtenissen die de Bijbel beschrijft zijn gericht op de wederkomst van Christus, dan het oordeel en dan hemel of hel. Een groot witte troon tafereel heeft weinig zin als de doden meteen al veroordeeld zijn. Aan de andere kant is tijd een menselijk begrip en is er voor God een eeuwigdurend nu. Dus als men sterft maakt men als het ware gelijk de wederkomst mee waarbij alle doden opgewekt worden. - De Bijbel leert nergens dat doden naar ons kijken of met ons
  7. Wat misschien ook een idee is: Joon stuurt een vraag van een vrouw a door naar man c of een vraag van man c naar man b. Of is dat te veel werk Joon?
  8. Songfestival

    Ik ben vandaag blij met...

    Ik was vandaag blij dat ik vandaag lekker opschiet met het overzicht dat ik aan het maken ben voor de toets van over een week.
  9. Vaak helpt het om de slapende persoon even op zijn zij te leggen, dus problem solved.
  10. Songfestival

    Ik ben vandaag blij met...

    Wat doe je voor stage?
  11. Goede vragen zijn vragen die voor jou belangrijk zijn en je verder helpen.Al zou het een triviale vraag zijn als: snurk je?
  12. Songfestival

    Ik ben vandaag blij met...

    Blijf je er vandaag op liggen?
  13. Songfestival

    Wat ga je doen vandaag?

    Ja, maar als je kinderen al 18 zijn geweest Ik ga vandaag verder met leren. Ik ben net wakker, dus eerst een kop koffie.
  14. Songfestival

    Ik ben vandaag blij met...

    Oei, rotdag? Ik ben met niets tevreden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid