Spring naar bijdragen

I.love.Jesus

Members
  • Aantal bijdragen

    410
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door I.love.Jesus

  1. Ik twijfel sinds voor de kerstvakantie zó aan mijn studie...

    Het theorie-gedeelte vind ik echt niet tof!

    Ik vind het draaien van een eigen groep helemaal geweldig, maar heb sinds half dec. ruzie op mijn stage, en moet dus nog een half jaar samenwerken met diegene.. Door haar twijfel ik zo aan mijn eigen kunnen.. En ik heb nog nooit zó tegen de maandag opgezien, en al de hele vakantie nauwelijks gewerkt aan alles wat met stage te maken heeft..

  2. Ik ben naar de stad geweest en heb leuke dingetjes gekocht voor weinig geld! En ook nog een supertof kerstpakket opgehaald op mn werk.. En mn crocs (voor mn werk) zijn binnen big-smile.gif

    Maar nu heb ik geen zin om aan de studie te gaan, en mn opdracht moet af vandaag:S

  3. Gedaan: Wakker geworden, ontbeten, bankzaken geregeld & mails gestuurd, rondje weblogs, poging tot studeren & nutteloosheid, eten, uur wandelen met mams en opdracht afgemaakt.

    Doen: Muziek luisteren, msnnen en dit invullen.

    Nog doen: Boek uitlezen, administratie bijwerken, presentatie voorbereiden, eten & slapen.

    Luisteren: Sela!

    Drinken: Indian Spices thee met een zoetje..

    Eten: Voorlopig tot een uurtje of 5 niets..

    Denken: Blij dat ik van die opdracht af ben! Nu de presentatie nog en dan morgen en vrijdag weer nieuwe opdrachten afmaken!

    Dragen: Spijkerbroek, donkerblauw shirt met lange mouwen, sokken, ondergoed, riem, ring, oorbellen & ketting.

    Willen: Een hele lange vakantie, of afgestudeerd zijn..

    Voelen: ikmishemenhijiszoleuk!

  4. Een kaart voor een vriendin & 10 witte puntjes

    Enneh, van de week ondergoed, een shirtje, vulpotloden & gummen, notitieboekjes, het halve assortiment van Garnier voor mn gezicht (50% korting bij Etos big-smile.gif) een jurkje en een ketting.

  5. Quote:

    Daarnaast denk ik dat als een kind zich wil concentreren op God het vasten van media, snoep of andere luxes meer uitwerking heeft van het vasten van eten. Zeker gezien het doel van het vasten en de noodzakelijkheid van voedsel voor een 8-jarige.

    Eens met Jalikaatje! Vasten van luxe elementen zoals tv, computer, snoep of iets anders wat ze graag doen/eten heeft meer waarde voor kinderen denk ik, en een dag (of zelfs meerdere dagen) is niet goed op deze leeftijd!

  6. Wij hebben pas als sluiting bij een personeelsvergadering een korte overdenking gehad over 'nee zeggen'.. Daar dacht ik gelijk aan bij 'tot hier en niet verder!'. Heel veel mensen hebben een overvolle agenda tegenwoordig, maar kunnen/durven geen nee te zeggen als ze weer gevraagd worden om een extra taak op zich te nemen op wat voor gebied dan ook!

    Het boekje wat gebruikt werd was "Als je echt.. de stress te lijf wilt gaan". Misschien dat je daar iets aan hebt! De bijbeltekst bij het stukje was prediker 3.

    Succes!

  7. Pff, er is iemand die met mij het park in wil en nu ik aan het idee begin te wennen (oke, dat klinkt stom maar zo werkt dat bij mij.. ) spreek ik hem dit weekend nauwelijks.. boosrood.gif alleen gisteren een paar smsjes (en ik nam het initiatief.. )

  8. Vanmorgen: zwarte 3/4 broek, hemdje, zwart-wit tuniekje en mn birkenstocks..

    Nu: zwart jurkje, grijs hemdje

    Vanavond: zwarte 3/4 broek, paars gestippeld shirtje en mn paarse bolero mee (mocht het ooit koud worden hier..)

  9. Quote:

    Oh trouwens, misschien kan je aan je vriendje vragen of hij het prikbord op school in de gaten wil houden. Voor zover je dat nog niet gedaan had.
    knipoog_dicht.gif

    Hihi, dat wou ik net zeggen! Op de prikborden in de pabo-gang hingen aardig wat leuke kamers! Via hyves worden ook nog weleens wat oproepjes gedaan, volgens mij stond er nog een leuke op de che-hyves (http://christelijke-hogeschool-ede.hyves.nl/)

    Succes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid