Spring naar bijdragen

DutchPeanut

Members
  • Aantal bijdragen

    776
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door DutchPeanut

  1. Shawshank redemption, Green mile, sin city, Pan's labyrint, saw, pianist, gladiator, American history X, forrest gump, Ace Ventura, die hard 4.0, grudge, kill bill 1, avatar. Vind ik persoonlijk leuke films

  2. Quote:

    [...]

    Hoi Dutchpeanut,

    jij geeft in ieder geval toe dat deze club bestaat en er inderdaad mensen als Bush er rare hobbies op na houden. oa bij skull and bones, maar ook bij de Bohemian Groove.

    Ik geloof wel het verhaal van the skull and bones, maar de theorie over illuminati en al die symbolen blablabla gaat soms te ver.


    Samengevoegd:

    Back on topic:

    Wat is jouw mening over deze theorie? Waarom geloof jij er wel of waarom geloof jij er niet in. Onderbouw je mening.

  3. Illuminati in de hedendaagse cultuur

    In veel hedendaagse populaire complottheorieën spelen 'de Illuminatii' een rol. De illuministen werden gepopulariseerd door de roman The Illuminatus! Trilogy van Robert Anton Wilson & Robert Shea. Dit boek inspireerde een Duitse hacker in de jaren 1980 tot de schuilnaam \"Hagbard Celine\" (een personage uit het boek). Deze hacker brak in in verscheidene Amerikaanse computersystemen. Hij vond kort daarna de dood op een enigszins mysterieuze manier; volgens de Duitse politie was het zelfmoord. Clifford Stoll schreef hierover een boek vanuit het Amerikaanse perspectief met de titel \"Het Koekoeksei\" (1989). In Duitsland werd er een \"fact-fiction\" boek over geschreven dat op zijn beurt verfilmd werd, zie 23 - Nichts ist so wie es scheint.

    De Illuminaten van Beieren worden genoemd in het boek De slinger van Foucault van Umberto Eco. Daarnaast komen illuministen voor in de eerste Tomb Raider film, Deus Ex en in het boek Het Bernini Mysterie van Dan Brown, dat verfilmd werd: Angels & Demons (mei 2009). Er is ook een kaartspel gebaseerd op de complottheorieën rond de Illuminati.

    Enkele christenen koesteren sterke weerstand tegen de Illuminati, vooral zij die de groep zien als de grondlegger van de Nieuwe Wereld Orde (NWO), die de macht over de hele wereld zou willen verkrijgen. Dit zal volgens deze christenen het machtsimperium van de antichrist zijn.

    Er zijn 13 bloedlijnen op deze wereld die afstammen van oude Egyptische pharaoh's, die familie's bezitten banken, Staten! (Vaticaan, Private Corporation of London, District of Colombia), de media en legers.

    De 3 M'en. (Money, Media & Military)

    13 bloedlijnen, de namen van die families zijn:

    Astor

    Bundy

    Colins

    DuPont

    Freeman

    Kennedy

    Li (china)

    Onassis

    Reynolds

    Rockefeller

    Rothschild (!!)

    Russell

    Van Duyn

    Die families vertakking allemaal in andere families zoals bijvoorbeeld Bush die banden had met de Windsor familie, die voor 1914 Saxe-Weimar-Coburg-Gotha heette, en die had leden in Adam Weishaupts Illluminati, kom ik zo op.

    Daaronder zitten ook de families van Disney, Krupp, McDonald, Stuart (!) en PaySeur (!).

    Merovinger zit ook vertakt in deze familie. Merovinger is de link naar Europa, Britsche Koningsrijk. Vroeger Merovech (Franse).

    Deze mensen zijn allemaal inteelt. Waarom?

    Ze hebben een fortuin vergaard om U tegen te zeggen, door middel van banken:

    Federal Reserved Banking system. Die heeft geen reserves, die heeft jouw (belastings)geld en laat jou dat weer lenen tegen interest. Ze verdienen dus dubbel aan jouw geld. (Alle banken ter wereld zijn hieraan gelinkt).

    Omdat ze niet willen dat "buitenstaanders" van "gewoon" bloed dit geld in handen krijgen trouwen ze met dichtbije familieleden. Daarom mogen mensen uit een koningshuis ook niet "zomaar" met iemand trouwens. Heeft niets met traditie te maken, maar met geld.

    Ok, ik zei dus net Illuminati.

    Illuminati was een geheim genootschap gestart door Adam Weishaupt in Ingolstadt Bavaria.

    Zijn doel was om controle te krijgen over het bank-systeem. Samen met Mayer Amschel Rothschild maakt hij in 1774 plannen.

    Plannen die ongeveer zo gegaan zijn:

    Stealthy & systematically conquest all Nations by bankrupting them, 1-by-1.

    Zij zijn begonnen met geld printen in 1776 (Amerikaanse Dollars met die piramide erop, 13 piramide lagen, onderaan de piramide staat 1776).

    De Illuminati is opgeheven omdat hun plannen op 1 of andere manier gelekt waren, ergens eind jaren 1780.

    Maar dat is NA Adam Weishaupt toegang kreeg tot de FreeMasons (waar George Washington lid van was). FreeMasons en Illuminati laat ik dus even voor wat ze zijn.

    Ik zal nog even wat belangrijke bedrijven noemen, die jullie zelf kunnen onderzoeken..

    The Royal Institute of International Affairs (RIIA)

    The Council of foreign Relations (zusterbedrijf van RIIA)

    The Bilderberg Group

    The Club of Rome

    The Trilateral Commision

    The United Nations

    Dit zouden zogenaamde "Roundtable Groups" zijn. (belangrijke namen: Cecil Rhodes & Alfred Milner)

    (als je het niet gelooft, is dat best logisch want dat is de bedoeling juist, je moet je hoofd onder het zand houden als een struisvogel voor een roofdier. Een roofdier die je geld wilt hebben in dit geval.)

    Ze willen dus al het geld hebben, zodat wij afhankelijk worden van hun omdat we geld nodig hebben. Als we eenmaal afhankelijk zijn van hun kunnen zij doen wat ze willen omdat wij niet tegen hun durven opkomen want dan krijg je geen geld, of iets in die richting.

    Ze zullen 1 wereld maken (zeg maar een uitgebreide EU) met 1 leider.

    Nooit afgevraagd waarom geld virtueel geworden is en op pasjes staat? Jouw geld wat op de bank staat is er niet, dat hebben die eigenaren, je komt ook bij hun in de schuld te staan, elke keer als je geld leent van de bank leen je belastingsgeld waar al BTW over betaalt is, geld wat al naar hun is gegaan. Rente over je geleende geld moet je ook weer aan hun betalen.

    Veel lening-reclames zijn er ook tegenwoordig, en reclames over: "klein bedrag? Pinnen mag!"

    Bron: link

    link

    Ik ben benieuwd wat jullie van deze theorie vinden. Wat is jouw mening over deze theorie. Geloof jij in deze theorie. Waarom wel of waarom niet? 9/11 inside job of klinkklare onzin?

  4. Quote:
    Op zondag 04 februari 2007 22:59:28 schreef Eru Iluvatar het volgende:

    [...]

    Ja die kerel liet zich neerschieten, dan spoor je niet.

    hamer.gif Jah joh dan ben je echt vette gangster, anders hoor je er niet bij de echte gangsters from the hood yo hamer.gif

  5. Hardcore ( gabberherrie ), breakcore, terror, darkcore, Heavy-metal, metalcore en hardcore-punk, goede nederlandse hiphop ( zoals : Opgezwolle, jawat, brainpower, jiggy djé, blaxtar), beetje soul, en keltic muziek owjah en hiphop zoals : dr dre , Ice cube en X-zibit ( aleen ouwe tunes van hem, toen hij nog goed rapte en niet over bling bling en onzin)

    Samengevoegde post 04-2-2007 22:54:29:

    Quote:
    Op zaterdag 03 februari 2007 18:08:54 schreef Kempevain het volgende:

    Door Kempevain op zaterdag 03-02-2007 18:03:13

          

    Ik ben zelf een niet gelovige sex hebbende rokende Ajax/ hip hop verslaafde Wilders hater uit Amsterdam Oost. Ik kwam ff buren op dit forum nadat ik erover las in de nieuwe Revu over de enorme groei van het Christendom onder jongeren en het mij fascineerd waarom zoveel jongeren zo'n drang naar religie hebben, maar dat ff terzijde. Van wat voor muziek houden jullie ik ben een echte hip hop fan: 50 Cent, Saigon, Capone N Noreaga, Crooked I en Papoose dat soort werk uit de States en Kempi, Winne en Opgezwolle uit Nederland. Hoe zit dat hier?

    50-cent vind ik een domme rapper. Opgezwolle is goed en winne ook smile.gif

  6. God gebruikt soms het kwaad ook, om je op de proef te stellen. Je moet het vergeljken met het volgende : Stel dat je rozen kweekt in je tuin. Ze zien er prachtig uit, alleen je moet ze wel weer eens snoeien. Na het snoeien lijkt het helemaal nergens meer naar. Die zo mooie rozen zijn nu net kale totempalen. Je buren zullen je vast een keer vragen :'' ben je lid van een stonehedge-sekte?'' Maar later zullen die lelijke rozen veel mooier zijn en beter dan de vorige keer smile.gif God snoeit ook in ieders leven, en hoopt dat je de test en beproefing doorstaat en haalt. Daar gebruikt Hij ook het kwaad wel eens bij. Ook al lijkt het raar, omdat God toch liefde is? Lees eens Job.

  7. Quote:
    Op woensdag 17 januari 2007 12:52:18 schreef Eru Iluvatar het volgende:

    (Two) stone tablet(s), verwijst naar de stenen tafelen waarop de Tien Geboden stonden geschreven. Deze zijn door Mozes gebroken, das de connectie met break core
    smile.gif

    Ey die naam neem ik worshippy.gif Goed over na gedacht. Two stone tablets gebruik voor mijn breakcoretracks en Renovated Darkness voor Darkcore, terror, speedcore, en al die vage herrie. smile.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid