Spring naar bijdragen

mpvb1985

Members
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Dat is precies het dilemma. Kan ik nog wel 100% houden van een meisje waarvan ik weet dat ze zich 100% heeft overgegeven aan een ander? En hoe staat God daar tegenover? Zijn er nog mensen die ook getrouwd zijn met iemand die geen maagd meer was of zelf niet meer? en hoe stond die partner of jijzelf daar tegenover? En zijn er misschien teksten uit de bijbel die mij er bij kunnen helpen?
  2. Laat ik even kort vertellen waar ik over in zit. Ik ben zelf 23 en nog altijd bewust maagd. Ondanks dat het soms erg moeilijk was heb ik dit altijd als erg belangrijk gevonden omdat ik het toch wil bewaren voor die ene speciale persoon.. Nu heb ik wel een meisje leren kennen die ook christelijk is, maar ze heeft aangegeven dat ze geen maagd meer is. Wel heeft ze vergeving gevraagd. Aan de ene kant voel ik heel veel voor haar en zou ik echt met haar verder willen, maar de gedachte dat zij geen maagd meer is en zich eigenlijk al een keer helemaal gegeven heeft aan een ander blijft me t
  3. Goede kennis van verbale en non verbale communicatie zullen je wel goed in staat stellen om te weten hoe een ander zich voelt. Maar het belangrijkste weet je dan vaak niet; ''Waarom voelt die persoon zich zo?'' En om daar achter te komen is een goed inlevingsvermogen / empathie onontbeerlijk.
  4. mpvb1985

    Fitness topic

    -ik mis rug en benen in dat schema - met die eerste 2 zal hij wel opdrukken bedoelen denk ik -zou dumbell fly wel op een bankje doen kun je je ellebogen wat naar achteren houden. -hammer curl is rechte beweging (net zoals je met een hamer een spijker in het hout wilt slaan )
  5. mpvb1985

    Pokeren

    af en toe spelen mijn vrienden en ik een potje poker. puur voor de gezelligheid. inleg meestal 5 euro. echter wint de 1 dan geeft die een extra rondje drinken als we ergens naar toe gaan ofzo of rijd diegene met de auto, snap je dus we houden het wel eerlijk.
  6. mpvb1985

    Fitness topic

    Leuk dat er hier ook een fitness topic is Ik doe zelf ook al een tijdje krachttraining. (bijna 2 jaartjes alweer) Ik was eerst heel licht . 50 kilo bij 1.75 (nee ik had geen anorexia ) nu weeg ik ongeveer 72 kilo met 8% bf. Ik train 3 x p/w, meestal split: ma: borst en biceps wo: rug en triceps vr: schouders en benen
  7. er is altijd wel een sociale druk. zeker als je vrienden allemaal een vriendin of zelfs al vrouw hebben en je zelf niemand hebt dan voel je je toch altijd een beetje het 5 e wiel aan de wagen (overdreven uitgedrukt dan)
  8. Je bent heerlijk vrij in je doen en laten. Echter soms heb je idd ook de behoefte aan iemand met wie je alles kunt delen.
  9. hm ik ben nu 20 en heb wel een keer iets heel korts gehad met een meisje maar ik voelde dat het niet goed zat dus toen heb ik het -netjes- afgekapt. Ik wacht wel af, ga niet bewust op zoek ofzo.
  10. hallo allemaal, ik ben nieuw hier op het forum ik ben erg blij dat ik dit forum gevonden heb. Ik ben een jongen van 20 jaar, ik heb 1.5 jaar terug kort verkering gehad. Hoewel dit meisje heel aardig was heb ik het na vrij korte tijd uitgemaakt. Het voelde gewoon niet compleet. De laatste tijd voel ik me toch wel weer heel eenzaam. het lijkt eigenlijk met de dag erger te worden zelfs. Ik heb wel een leuke groep vrienden, maar ik mis gewoon iemand met wie ik alles kan delen. Ik word er soms echt gek van. het is soms dat ik echt nergens meer anders aan kan denken. het heeft ook inv
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid