Spring naar bijdragen

louisette

Members
  • Aantal bijdragen

    192
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Ben wel geinteresseerd in christelijke hardstyle! coratex??? hm klinkt gaaf, mijn ex maakte ook christelijke hardcore. Dan samplede hij stukken uit films van Jezus etc en gaf deze muziek aan ongelovige gabbers, die konden het wel waarderen.
  2. louisette

    Michael W. Smith

    Ja soms zet hij wel een stem op ja, maar tijdens zijn concerten (was er afgelopen herfst ook weer bij) gaat het dak eraf! We doen het wel allemaal voor god natuurlijk, maar goed David ging ook 'los' voor god. So be a fool for god!!!
  3. HAHA ik moet nog lachen toen de EO 10 jaar geleden kwam met een uitzending dat house de jeugd kapot maakte,we moesten hem verplicht kijken op de tienerclub in de kerk, en die man maar ageren tegen house en we mochten er niet naar luisteren, dat was de satan hemzelf! Hij vergat dat hij een aantal maanden daarvoor niet eens wist waar we het over hadden toen iedereen het over house had op de club. En nu zijn er zelfs christelijke hardstyle artiesten, halleluja! Hoe het geloof toch kan veranderen in 10 jaar luister maar eens naar neophyte 'alles kapot' dan hoor je nog wat van die uitzending.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid