Spring naar bijdragen

Betweter

Members
  • Aantal bijdragen

    229
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Betweter

  1. Het kenmerkende aan eencelige tweelingen is nu net dat ze exacte kopieën van elkaar zijn.

    Nu hoeft dat niet precies te gelden voor persoonlijkheid of andere beinvloedbare factoren. Maar genetisch gezien, zijn ze identiek. Ergo, niet uniek.

  2. Psychic vampires zijn mensen die je emotioneel belasten, ervoor zorgen dat ze controle hebben over jou als mens door middel van emotionele chantage.

    Je moet dus verantwoordelijkheid voor jezelf en je daden nemen en je niet laten leiden door anderen?

  3. Jij bestempeld nu iets als slecht, terwijl in het oogpunt van anderen wat Hitler deed niet slecht is. Hij heeft bijna bereikt wat hij wilde, dat hij faalde is zijn grootste zonde. Dat ik niet kan relateren aan de WO2 klopt, maar zijn trauma's niet voor de zwakken? Sinds wanneer houdt jij je bezig met de emoties van anderen? Waarom boeien die je?

    Ik zou je kinderlijke provocerende houding maar laten varen en jezelf geen satanist meer noemen, want dat ben je gewoonweg niet.

  4. Hitler streefde naar macht en kracht en gebruikte daar een leger voor? Wat is daar niet-Satanisch aan?

    Ik vind je maar een rare satanist met een christenmoraal.

  5. Nee. Heel veel culturen kennen geen schaamte gevoel. Daarnaast is uit psychologisch onderzoek gebleken dat er maar een aantal basis emoties zijn, schaamte is er geen van.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid