Spring naar bijdragen

Dombeer

Members
  • Aantal bijdragen

    289
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Dombeer

  1. Als de CU dat had gedaan hadden ze zich net als de sgp voor eeuwig buiten de parlementskijker gespeeld, gezien dat zowel de cda als pvda stemmers niet enthousiast zouden zijn geweest over de standvastige houding van de CU dus zouden ze dan in een soort sgp positie terecht zijn gekomen

    Btw fijn dat je zo serieus ingaat op mijn ironie over het samengaan smile.gif

  2. Quote:
    Op zondag 02 april 2006 19:46:23 schreef Brains het volgende:

    Ik volg de discussie nog wel, maar reageren op Dombeer heeft voor mij geen nut. Niet omdat hij een ander standpunt toegedaan is, maar omdat hij zijn stellingen baseerd op lulkoek.

    Over wat jij zegt heb ik maar een ding te zeggen ( Laat een wijs man niks tegen een dwaas zeggen de dwaas blijft toch steken in zijn eigen dwaasheid).( en oja brains voor iemand die niks te zeggen heeft zeg je toch een boel).

  3. Quote:
    Op vrijdag 24 maart 2006 18:51:31 schreef Maxized het volgende:

    Beste Pepijn,

    Dat de dinosauriers geleefd hebben voordat God de mens heeft gemaakt lijkt me erg sterk omdat in het scheppingsverhaal God ook het licht schiep en geen enkel dier kan leven zonder licht.

    In het bijbelboek Job schijnt ook geschreven te worden over dinosauriers en er zijn meerdere aanwijzingen dat deze gelijktijdig hebben geleefd met de mens. Ik ben op het moment alleen even de site kwijt waar ik het gelezen heb.

    Maar god schiep de mens als laatste dus dan zouden de dino's er makkelijk voor hebben geleefd.

  4. Quote:
    Op vrijdag 24 maart 2006 18:09:00 schreef Lupa het volgende:

    [...]

    Dit is, zo als mijn ANW leraar het zou zeggen, een zeer slechte en onbetrouwbare bron. Omdat ze zelf een zeer sterk standpunt hebben kijken ze niet goed. Zo is hun eerste argument dat er geen bevolkinggroei meer is door abortus, dat klopt gewoon niet. Op alle andere sites waarop ik heb gekeken is er 0.1 tot 1.3 % kan op lichaamelijke ziektes die allemaal te maken hebben met een verkeerd uitgevoerde operatie(infecties of beschadiging baarmoederwand, geen dingen als kanker dus). Ik vetrouw deze cijfers dus niet, als dit zo was had ik er wel meer over gehoord. Ik heb hele lessen over abortus gehad. Ook niet omdat ze op dezelfde site zeggen dat bij homo's 24% van de bevolking en bij herero's 0,66% in de prostitustie raakt(yeah sure) en 16% meer homo's aan de drank zijn. Niet alle bronnen zijn te vertrouwen, ook al staan ze op internet

    Er staat onder meer door abortus en dat is in nederland ook dat maakt niet uit, en waarom zou de rest niet zo zijn je hebt er best wel kans op dat het wel zo is.Overigens zijn ongeveer alle sites dan onbetrouwbaar omdat ze allemaal een sterk standpunt hebben.

  5. Quote:
    Op vrijdag 24 maart 2006 16:49:49 schreef Qizm het volgende:

    haha hoeveel speelrondes russisch roulette heb je er al op zitten?

    Meerder het probleem met rr is dat je nooit kan wennen aan tegenspelers er komen elke keer weer nieuwe.

  6. Quote:
    Op vrijdag 24 maart 2006 11:13:25 schreef Brains het volgende:

    [...] Oke Dombeer, heel fijn dat je zo enthousiast meepost op dit forum, maar zou je misschien dergelijke onzinstellingen ook kunnen onderbouwen? Je krijgt kanker van abortus? Van abortus krijg?? je een oncontroleerbare neiging tot vrije seks? Juist ja..

    [...]

    Mods, dit soort uitingen zijn toch gewoon kwetsend :S Waarom word dit gedoogd?

    Dit zijn feiten ze hebben psychologisch onderzoek en ook gewoon onderzoek gedaan en daaruit bleek dit als jij vindt dat feiten niet goed zijn heb je iets fout gedaan.

    http://www.straight-talk.net/abortion/consequences.shtml

  7. Quote:
    Op dinsdag 21 maart 2006 22:19:56 schreef Qizm het volgende:

    mwaa... na 300 uur ben ik er wel een beetje op uitgekeken. nah, ik heb spellforce weer uit mijn archieven getrokken!! bij nader inzien toch best wel leuk. qua gameplay alle andere strategy-spellen ver vooruit gestroven. jammer dat er geen skirmisch optie is...

    Spellforce is een knake spel nee mijn lievelingsspelletjes zijn pokemon en russisch roulette.

  8. Quote:
    Op woensdag 01 maart 2006 13:03:30 schreef Qizm het volgende:

    klopt, biologisch vlees is inderdaad stukken beter. maar nog even on topic, kyran, als jij zou moeten kiezen tussen het leven van 1 varken of het leven van meerdere mensen, wat zou jij dan kiezen? dat het overgebleven vlees van het donorvarken dan nog eens eetbaar is ook is een bij-effect, daar gaat het helemaal niet om.

    Maar wij zijn mensen zouden wij een keuze mogen maken over het leven van iemand anders ook al is het een varken.

  9. Over abortus

    En als je abortus pleegt krijg je vaak lichamelijke klachten bijv:

    Enorme stijging van vrij geslachtelijk verkeer en van seksueel overdraagbare ziektes

    In de vs is het de op vijf na grootste oorzaak van moeders die sterven op het kraambed. 6

    Een verhoogde kans op verschillende soorten kanker waaronder lever kanker6

    Je kan verschillende complicaties krijgen waardoor je volgende baby een beetje rottig komt.

    Infecties zoals Pelvic inflammatory disease ontsteking in het kleine bekken ten gevolge van verspreiding van micro-organismen (in 60% van de gevallen een seksueel overdraagbaar micro-organisme). Een PID manifesteert zich doorgaans met een subacuut klachtenpatroon; pijn in de onderbuik is obligaat.

    127 procent meer kans op te vroeg geboren baby’s dan bij vrouwen die geen abortus hebben ondergaan en dit wordt meer bij meerdere abortussen.

    2 procent van de vrouwen die een abortus hebben ondergaan hebben last van levensbedreigende ziektes zoals infecties en bloedingen

    De geestelijke klachten van abortus zijn:

    Verminderd respect voor het menselijk leven gaan makkelijker met geweld enzo om.

    Het posttraumatisch stress syndroom dat is een syndroom waar 60 procent van de vrouwen na een abortus mee te maken krijgt.

    SYMPTOMEN

    Deze komen meestal pas jaren na de traumatische gebeurtenis naar boven, hieronder de meest voorkomende verschijnselen:

    * Vervreemding van lichaam en gevoel

    * Blijvende angstverschijnselen, zoals trillen, zweten, hartkloppingen, ademhalingsproblemen

    * Herbeleving (nachtmerries en flashbacks)

    * Uit geheugen weggevaagd zijn van de traumatische gebeurtenis

    * Communicatieproblemen en woede-aanvallen.

    * Slaapproblemen.

    * Concentratieproblemen.

    Bij vrouwen die een abortus hebben ondergaan gaan in dit geval ook de baby een naam geven en dan denken ze er voortdurend over na hoe de baby er nu uit zou zien hoe die zou zijn geweest.

    Verder stijgt bij mensen die met abortus te maken hebben gehad het aantal echtscheidingen huiselijk geweld en het aantal kindermishandelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid