Spring naar bijdragen

Anks

Members
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Anks

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    mensen, muziek, beetje creatief doen, geloof, psychologie
  • Beroep
    student. v.a. september hoop ik pedagogiek te studeren
  1. Anks

    Kamer in Utrecht

    Oke, dank. 'k Zal daar nog eens goed rondkijken. Lukt het vinden van een kamer bij jou ook nog niet zo hard?
  2. Anks

    Kamer in Utrecht

    Hoi credible-ers, Jullie weten misschien helemaal niet dat ik lid ben van credible, zo actief ben ik hier ook weer niet... Maar ik ben wél actief op zoek naar een kamer in Utrecht, en dat wil ik toch graag even onder jullie aandacht brengen A.s. september wil ik pedagogiek gaan studeren. Er is al vanalles geregeld, maar dus nog geen kamer in Utrecht. Wie zoekt een huisgenote of weet een kamer voor me? Er zijn hier vast wel mensen die netwerken hebben in Utrecht? Bedankt voor het lezen van dit bericht en ik hoop dat iemand iets voor me weet!
  3. Anks

    Mini-dts twijfels

    mini dts in Spanje!!!!! wat goed! Ik wilde het ook ik bedoel ik wil het nog steeds maar ik kan niet ...want dr zijn andere dingen gepland...Maar je gaat juist veel over God leren en je richten op God, dat is juist heel mooi en belangrijk! Je moet je niet laten afschrikken door die laatste week toch? En!! Het gaat om je beschikbaarheid voor God, niet of je (volgens jou) wel geschikt genoeg bent!
  4. Anks

    Volmaakte lichamen.

    Neej niet hormonaal...Maar God heeft vast al iets VEEL beters mooiers geweldigers bedacht dan dat wij hier met ons menselijke verstand ooit kunnen bedenken of fantaseren...Ik weet niet hoe het zal zijn op de nieuwe aarde maar dat kunnen we toch ook niet weten? We weten alleen dat alles goed zal zijn, dus dan is dat zo. Dáár hoeven we ons toch niet druk over te maken..? Maar hier in ons leventje op deze aarde is het wel moeilijk jah...kan (hormonale)liefde heel mooi zijn maar ook heel veel kapot maken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid