Spring naar bijdragen

Carenro

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Carenro

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    De bijbel lezen en andere boeken, mensen en hun beweegredenen, Kunstschilderen, handvaardigheid, muziek,
  • Beroep
    Pedagogisch begeleider
  1. Carenro

    wederkomst

    Quote: Op vrijdag 16 december 2005 08:47:44 schreef Mister_L het volgende: [...] Als het van de duivel komt, betekend het nog niet meteen dat het niet in de wereld voorkomt.. Zonde is ook van de duivel, maar dat gebeurd ook dagelijks IK heb ook helemaal niet geschreven dat het niet in de wereld voorkomt, dus is het mij een raadsel wat jij hier mee bedoelt. Ik weet alleen dat ik ermee durf te zeggen is, dat de duivel heel goed in staat is om paniek en chaos te scheppen onder de mensen. Want doordat mensen in paniek gaan raken, vergeten ze dat ze God hebben waar ze op kunnen
  2. Carenro

    wederkomst

    Why not? Heb ooit eens begrepen dat 'paniek' 'chaos' van de duivel komt en niet van God, dus why not?
  3. Carenro

    wederkomst

    Aha ik reageerde elke keer via een ' snelle reactie' Ach ik denk niet dat het zo'n oogwenk zou zijn. Maar waarom zouden wij ons daar druk om maken. Jezus denkt toch aan alles. Dus ook aan jouw die net op dat moment op de weg rijdt!
  4. Carenro

    wederkomst

    De engelen zeiden ‘Mannen van Galilea, wat staan jullie naar de hemel te kijken? Jezus is van jullie weggenomen en naar de hemel gegaan, maar zoals jullie hem naar de hemel hebben zien opstijgen, zo zal hij terugkomen.’ (Handelingen 1:11) Dan heb je dus nog genoeg tijd om eerst je auto aan de kant van de weg te parkeren! Trouwens hoe krijgen jullie die leuke emoticons erin verwerkt?
  5. Carenro

    wederkomst

    Als jij in Jezus gelooft hoef je daar niet bang voor te zijn. Ik zal echt blij zijn. Ik maak me alleen zorgen om mijn kinderen die niet geloven en family leden en vrienden. Als je 'jezus komt om de goede Christenen op te halen' intoetst bij b.v google dan vind je veel over de eindtijd en teksten die zij aanhalen. ALs je bekeert ben tot Jezus Christus hoef je dus niet bang te zijn voor die eindtijd, want die zul je dan niet meemaken. Je bent dan al opgenomen voor die tijd.
  6. Carenro

    wederkomst

    Oh sorry Hendrika ik heb je uitleg verkeerd begrepen, komt omdat ik goed mijn best moet doen in het Nederlandse. Excusee
  7. Carenro

    wederkomst

    Hi Aimé, Heb je een specifieke tekst waar het woord tegenwoordigheid staat? Het woord 'tegenwoordigheid' betekent aanwezigheid: in tegenwoordigheid van.... Ik zelf zou dat interpreteren als 'Hij is al in aanwezigheid' terwijl als ik een tekst lees waar duidelijk gesproken wordt over Zijn 'komst' dan interpreteer ik dat Hij gaat komen. Zijn wederkomst is dan duidelijk beschreven als een komen. @Hendrika, Geloof jij niet in een opname? of in Zijn wederkomst? hoe kijk jij dan aan tegen deze teksten in de bible die daar over gaan? Er wordt toch geschreven dat hij een tweede keer terug komt?
  8. Carenro

    wederkomst

    De eindtijd kun je o.a. lezen in openbaringen(13:11-18,14:7) Mattheus(25:31-32-34-41), Daniél(8:14)Hebreeën(9:28) en nog veel meer. Ik denk dat er zoveel verwarring komt door de verschillende bijbelvertalingen en eigen interpretaties van veel kerken. Lees een oude bijbelvertaling, b.v een Kings James version, die staat het dichts bij de oude vertaling vanuit het Hebreeuws. Leg al je vragen bij Jezus neer, Hij is je echte leermeester.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid