Spring naar bijdragen

Tines B

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. ik weet niet, maar ik denk dat iedereen de Heilige Geest heeft. De een neemt hem alleen wel aan, maar de andere niet.. en de een stelt zich open en ander sluit zich af. Waar staat de doop met de Heilige Geest dan? welke tekst? De heilige Geest laat je geloven, dus het zal niet kunnen dat je na de doop de Heilige geest pas ontvangt toch? Trouwens in de bijbel gebeurt het wel vaker, na de doop ontvingen ze dan de heilige geest.
  2. Wanneer ontvangen je de Heilige Geest, volgens jullie?
  3. doop van Jezus staat in Johanns 1: 33.. nmiet dat ie gedoopt werd, dat kon ik zo snel niet vinden, maar wel dat het word beschreven door Johannes.
  4. bijna elke keer in de bijebel als het over de doop gaat, staat er dat na het dopen de Heilige Geest werd ontvangen. Bij Jezus zelf ook, hij ontving de heilige geest in de vorm van de duif, na de doop. Maar je kan je toch pas laten dopen als je de Heilige Geest hebt ontvangen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid