Spring naar bijdragen

Ikraj

Members
  • Aantal bijdragen

    170
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Ikraj

  1. Ik zal het proberen een beetje te verduidelijken.

    Ik twijfelde en twijfelde. Dat was nu al een paar maanden zo. In het begin was het heel even en was het daarna weer weg. Maar het werd steeds erger en langer. Ik heb God steeds gevraagd of mijn liefde voor haar op de één of andere manier terug mocht komen. Ik kwam er een hele tijd later pas achter dat ik mezelf wel voor m'n kop kon slaan en dat dit een nogal egoïstische vraagstelling was. Ik hem Hem toen gevraagd om mij de juiste keuze te laten maken. Ik denk dat dit die juiste keuze is geweest..

    Het werkte voor mij gewoon niet meer. Ik houd nog steeds van haar, maar niet op die manier die in een relatie nodig is. Ik ging haar steeds meer (en zie haar nog steeds) als een 'gewone' (maar dan wel speciale) goede vriendin. Het was voor mij gewoon niet leuk meer.

    Ik denk ook dat ik er nu nog gewoon niet aan toe ben. Ik ben 17, ik wil nu gewoon nog lekker 'vrij' zijn. Het klinkt net alsof ik met een vriendin niet 'vrij' ben, en zo voelde ik het ook wel een beetje. Ik kan het moeilijk uitleggen, maar ik heb nu nog helemaal geen zin in een vriendin. Het heeft bijna 1,5 jaar geduurd, maar ik ben er nu toch eindelijk achter.

    Voor mij is het zo goed, maar toch voel ik me schuldig. Zoals ik al verteld heb, zijn haar ouders gescheiden en ging het thuis niet altijd makkelijk. Ze was bij mij/ons thuis een beetje 'ingeburgerd'. Dat valt voor haar nu ook weg, en daar voel ik me schuldig over.. Ik weet dat ik alleen om die reden het niet aan kon laten, maar toch. Het voelt niet fijn.. Het voelt zo egoïstisch. Ik denk aan mezelf, door het uit te maken en neem haar tweede thuis weg..

    Het is zo moeilijk allemaal. Ik wil haar helpen, maar ik kán haar niet helpen zolang ze wat voor me voelt. Dat wil/kan ze nog niet helemaal snappen, volgens mij..

    Achja, het komt uiteindelijk allemaal wel goed, zowel bij haar als bij mijsmile.gif

    Caesarion, jij ook sterkte!

    Ohja. Ik weet niet of iemand het al opgemerkt had, maar mijn vriendin is dus Diamond*.

  2. @anastasia & Martinev: Dat is precies wat ik bedoel. Ze is helemaal fantastisch en past echt perfect bij me!

    Alleen ben ik nog maar 17 en heb ik haar al gevonden. Ik ben op de één of andere manier bang dat ik niet meer 'vrij' ben. Dat ik nu al aan haar 'vast'zit. Daar heb ik af en toe gewoon nog helemaal geen zin in. Waarom, weet ik niet. Want op de momenten dat ik dit niet voel, voel het juist geweldig, allemaal!

    Een reden hiervan kan zijn dat we bij elkaar in de klas zitten. Ik zie haar dus elke schooldag. Op dinsdag ga ik vaak uit school mee naar haar toe, op zaterdagavond komt zij naar mij of ga ik naar haar en op zondag is zij de hele dag bij mij. Ik zie haar dus elke dag van de week. Ik denk dat ik haar vaker zie dan goed voor me is. Ik heb met haar afgesproken dat we voorlopig nog maar één dag in de week iets afspreken. Ik wil haar gewoon minder zien. En dat is niet negatief bedoeld, maar meer dat ik dan weer 'zin' krijg om haar te zien en wat meer tijd voor mezelf heb!

    Zij heeft het thuis niet makkelijk, want haar ouders zijn vlak nadat we verkering kregen gescheiden. Zij wil hierdoor het liefst bij mij zijn, in plaats van thuis. Ze heeft me dus (en dat is abosluut NIET haar schuld en neem ik haar ook niet kwalijk) een beetje opgeëist. Ik wil ook wel eens een avondje gewoon lekker alleen thuis zijn, zonder haar. Het afgelopen jaar is er namelijk bijna geen avond geweest dat ik lekker op m'n luie kont lekker alleen op de bank heb gezeten. (Op dinsdag, zaterdag en zondag was zij bij me of ik bij haar. Op de overige dagen moest ik voetballen of werken)

    Ik heb het gevoel dat dit een beetje teveel voor me werd, want ik houd er van om af en toe lekker alleen te zijn.

    Ik hoop dus dat alles weer goed komt als ik wat beter naar mezelf luister! Ik word nu behoorlijk gek van mezelf, namelijk.

    Het gekke is, dat ik dit alles pas in de afgelopen twee dagen in ben gaan zien. Misschien worden mijn gebeden dan eindelijk verhoord party.gif , want ik heb er al zo vaak (lees: ongeveer elke avond) voor gebeden..

    Met mijn ouders heb ik ook gepraat. Die vinden het echter normaal dat zoiets gebeurt: 'Dat hoort erbij'. Ik weet niet of ik met die reactie nu blij moet zijn, of juist niet.

    Het komt vast allemaal goed party.gif Maar toch vraag ik jullie om voor ons (en vooral voor haar, dat alles goed mag komen) te bidden.

    Danku voor het lezen en de reacties bye.gif

  3. Ik weet het niet meer.. Ik kan niet meer helemaal helder nadenken, maar hier mijn verhaal:Ik heb een hele lieve meid als vriendin. We zijn nu al bijna één jaar en drie maanden bij elkaar. Maar nu komt het probleem: het ene moment ben ik dolgelukkig met haar en wil ik voor altijd bij haar blijven. Het volgende moment wil ik het echter uitmaken omdat ik er gewoon geen zin meer in heb. Ik word echt gek van mezelf. Vanavond is dan de spreekwoordelijke 'bom' gebarsten en heb ik haar dit verteld. Ik zou bij haar blijven slapen (Ja, op aparte kamers, mensen. Don't worry.)tot morgenochtend en dan samen naar de kerk gaan.

    Ik ben nu thuis. Ik wil nadenken. Ik heb op de fiets naar huis gehuild zoals ik nog nooit gehuild heb. Ik ging kapot. Ik deed over een fietstochtje van normaal 20 minuten nu een uur..

    Ik word gek van mezelf. Het ene moment wil ik het uitmaken en stoppen. Het andere moment wil ik dit juist niet. Dit wisselt nu om het uur..

    Bedankt voor het lezen,

    Ikraj.

  4. Ik moet voor school (CKV) een lied hebben (beetje van deze tijdknipoog_dicht.gif) over de oorlog. Ik ben me suf aan het zoeken op internet, maar ik kan niet echt iets vinden.

    Heeft iemand van jullie een idee welk lied bruikbaar is? Of tips om beter te zoeken?

  5. SGP wil popmuziek verbieden

    Uitgegeven: 24 april 2008 16:32

    Laatst gewijzigd: 24 april 2008 16:34

    AMSTERDAM - De SGP in de Provinciale Staten van Gelderland wil popmuziek verbieden, omdat deze zou aanzetten tot drank- en drugsgebruik. Dat meldt De Pers donderdag. \"Popmuziek heeft de intentie de mens los te maken van God\", aldus Statenlid Nelis Zondag.

    De SGP wil dat de overheid alleen evenementen subsidieert die een educatieve waarde hebben. Popmuziek valt daar niet onder, zo zei Zondag tijdens een debat over subsidie voor Gelderse popcentra. \"Bij popmuziek gaat het om opzwepen.\"

    De politicus wuift het argument dat poppodia jongeren van de straat houdt, weg. \"Na afloop kunnen ze ook vandalisme plegen.\" Verder wijst Zondag op het gebruik van drugs onder bezoekers van houseparty's. \"Mensen gebruiken daar drugs en leven zich uit op de muziek\", zo zegt hij in de krant.

    Verbod

    De SGP'er zegt zelf te betwijfelen of het ooit tot een verbod zal komen. \"We zijn maar een klein partijtje. Maar we kunnen wel onze beginselen uitdragen en de mensen laten nadenken.\"

    © NU.nl

    Zijn ze nou helemaal gek geworden?

    Dit slaat echt werkelijk helemaal nergens op..

  6. Quote:
    Op dinsdag 23 januari 2007 13:11:44 schreef Alibaba het volgende:

    Wat houdt BSM in trouwens? Nog nooit van gehoord... Nieuw vak ofzo...?

    Ja, 't is nieuw.

    Beweging, sport en maatschappij

    Eigenlijk 3 uurtjes extra gym erbij, maar daar van 1 les theorie en de andere lessen leer je dingen organiseren... Toernooien, spellen, etc. Ook moet je zelf lessen voorbereiden voor de onderbouw..

    Lijkt me wel vet big-smile.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid