Spring naar bijdragen

Verheven

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Verheven

  1. Quote:
    Op maandag 05 februari 2007 18:51:06 schreef Tom het volgende:

    [...]Waar in de bijbel staat dat homo zijn een zonde is? Ik lees nergens iets over het hebben van een bepaalde geaardheid... jij wel?

    Homo zijn is een zonde, omdat een mens met zulke gevoelens, zoals de film van de VARA laat zien, een innerlijk conflict heeft. Hij is anders dan zoals een mens geschapen is, hij heeft tegennatuurlijke verlangens. God heeft de mens niet geschapen met homosexuele gevoelens. Maar het is voor een homosexueel moeilijk om dat te accepteren, omdat gevoelens van vertedering nogal hoog aangeschreven zijn bij een mens.

    Het is logisch dat een homosexueel gevoelens van liefde of aantrekkelijkheid belangrijk vindt. Maar het is gewoon te hard voor zo iemand om in één keer te durven erkennen dat hij fout zit. De documentairemaker Michiel Van Erp is iemand die erg oppervlakkig is, en door deze houding heeft hij de eerlijke confrontatie goed afgeketst. Lees maar eens een beschrijving van de stijl en het karakter van Van Erp op www.sandergroen.nl.

    "Een Van Erp-documentaire herken je zo. Door de kitscherige leader en het olijke niets-aan-de-hand-muziekje, maar ook door Van Erps onbenullige vragen. “Ja, daar sta ik om bekend. Maar ze werken wel, haha.†Dat niet iedereen daar vrolijk van wordt, bleek na de uitzending van Lang leve Sparta. De fans van de voetbalclub waren furieus. In het clubblad werd de aflevering omschreven als ‘een overdosis Frans Bauer-thematiek met een quasi-intellectueel sausje’."

  2. Mensen, wees niet bang voor politici. Dat zijn toch maar een beetje interessante zwetsers die het hoog in de bol hebben. Kijk naar Jezus Christus, die had het ook aan de stok met die Farizeeën die de Tora verknald hebben met godslastering en die neergekwakt hebben in de Talmoed. Ik zou voor onze minister-president Balkenende nog geen stuiver over hebben die soft is met de homo's en de mooipraters van D'66 met hun verderfelijke evolutiepromotie en Darwinaanbidding.

  3. Ik vind het geklets over zonnepanelen op kerkdaken onzin. Ik rijd elke zondag minstens 200 km. om asielzoekers naar onze kerk te vervoeren, een lege auto heen en met mensen terug, en dat is veel meer ter eer en glorie van God dan dat wij bewust met het milieu om zouden gaan, maar dat geen ene ziel God ervaart in zijn leven. Ik ken ook een directeur die expres diesel uit de tank bij zijn bedrijf in het zand morst. De natuur is niet belangrijk, maar de zielen van mensen wel.

  4. Ik ben extreem hoogbegaafd volgens de psycholoog van het Riagg, want ik had van de GIT (Groningse IQ test) ruimtelijk denken 9 van de 10 vragen goed, en ik had de moeilijkste niet fout gedaan. Hoe hoogbegaafd extreem hoogbegaafd is doet er niet toe. Voor de rest ben ik een aardige sukkel, en ik ben blij met de here Jezus, maar andere dingen in mijn leven vind ik niet zo fijn. Intelligent of niet intelligent, het is belangrijk dat je je fijn voelt met de Heere Jezus. Ik ben wel echt hoogbegaafd, maar mijn rekensnelheid en onthouden is maar gemiddeld.

  5. Ik heb nu de FAQ gelezen, en ik zal dus nu gaan schrijven wat ik denk yes.gif . Nou, zoals mijn lijfspreuk is, men moet o.k. worden, iemand die zich lekker in zijn vel voelt. Mijn mening (en die mening is gebaseerd op duidelijke feiten) is dat een homosexueel niet OK is, omdat zoals in de film te zien is, hij het contact met de therapeut negeert, wat essentieel is om de therapie te laten gelukken of om tenminste tot een echte eerlijke en persoonlijke confrontatie te komen met zijn gedrag. Ik denk dat de filmmaker sowieso al vele yallies toegeschoven heeft gekregen, en zodoende heeft hij zich toch al van verkeerde motivaties kunnen voorzien om toch homo te kunnen blijven. Laten er geen twijfels over bestaan, wie eerlijk is laat zich behandelen voor zijn homosexualiteit, en dat klinkt hard, maar ik denk dat Zach zich nu stukken beter voelt, net zo goed als de getuigende ex-homo evangelisten!!! Ik voel me ook goed worshippy.gif dank u Jezus!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid