Spring naar bijdragen

annia

Members
  • Aantal bijdragen

    2.695
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door annia

  1. Voor ons hadden ze iets bedacht wat ik heel leuk vond. De ceremoniemeesters hadden alle gasten gevraagd een A-4tje te maken met daarop een tip voor een 'uitje'. Dat mocht een groot of klein uitje zijn, gratis of duur, dichtbij of ver weg. Wij hebben dat boek gekregen en hebben nu een 'uitjes map' in de kast staan met allerlei leuke tips. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld ook als 'uitje' dat we nog eens bij ze langs mogen komen voor een wandeling in een natuurgebied bij hen in de buurt met daarna koffie en taart bij hen thuis.

    Super leuk! We kregen dit omdat we vaak voor elkaar leuke 'uitjes' proberen te bedenken en elkaar proberen te verrassen.

    Het geld wat we op onze bruiloft hebben gekregen (naast het gezamenlijke grote cadeau) gebruiken we voor de uitjes tips die geld kosten en we houden een lijstje bij met wat we er allemaal al van gedaan hebben. Zo hebben we er nog jaren plezier van :D

    Het is in ieder geval leuk als je echt iets kan bedenken wat bij het stel past. Een bekende andere is ook dat iedereen een recept meeneemt en één ingrediënt van dat recept erbij geeft. Het bruidspaar krijgt dan een receptenboek met boodschappentas.

  2. @t HelenaV: ik denk dat er nog best kans is dat er een paar mensen zich aanmelden. Het ligt er ook een beetje aan hoelang de reis is. Als het lang is dan moeten mensen vrij nemen van werk en heb je misschien minder kans dat er nog veel aanmeldingen komen. Wat is het minimale aantal deelnemers waarmee de reis doorgaat?

    Heeft iemand weleens in de Doelen, in de Grote Zaal, een plek gehad op de Cees en Inge de Bruin ring rechts? En nog belangrijker: zag je toen het podium goed?

    (of misschien is er iemand die niet perse daar gezeten heeft maar wel een idee heeft of je daar wat ziet)

  3. Of bij het snoepwinkeltje/museum in Utrecht! Daar runnen twee oude dames een ouderwets snoepwinkeltje; met stroopsoldaatjes, anijstablet (voor anijsmelk) etc. Oh en suikerbeestjes! En als je er ooit komt, vooral ook naar boven de trap op en het museumpje bekijken. Geweldig!!

    (ik weet alleen niet precies hoe de straat heet waar het zit bloos.gif )

  4. Ik mocht gisteren mijn schoen zetten van manlief en heb gisteravond sinterklaasliedjes gezongen met een mijterdiadeem op mijn hoofd. En vanmorgen............ zat er nog wat in ook! Hiephoi!

    Een (verhalen/prenten)boekje van Jip en Janneke over Sinterklaas die komt big-smile.gif

    ps: alleen jammer dat de surprise voor geen meter wil lukken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid