Spring naar bijdragen

Gilrea

Members
  • Aantal bijdragen

    3.339
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Gilrea

  1. Ik ben ruim twee jaar geleden ontiegelijk verliefd geweest op een jongen. Ik kon niet meer eten, niet meer slapen, niet meer stoppen met lachen en dromen. Sindsdien weet ik wat het is om echt verliefd te zijn. Moet zeggen dat ik nu nog steeds veel gevoelens voor hem heb. Helaas dus onbeantwoord en de kans dat ze wel beantwoord worden, is zo ontzettend klein. Daarnaast is ook nog eens een goede vriend van me geworden. Ingewikkeld verhaal dus..

    Het nadeel hieraan is dat ik nu weer wat het is om echt verliefd te zijn, dus nu is de lat voor gevoelens voor een man heel hoog geworden. Of is dat een voordeel? Ik weet het niet.. Wel heel leuk om alle verliefde verhalen hier te lezen :)

  2. Ja, mijn moeder heeft me uit het huis geschopt :P

    Ja echt? Heden! Heftig hee!

    Het is wel beter zo. Ik was er wel aan toe, maar het is moeilijk om zoiets uit jezelf te doen. Normaal horen andere mensen je ermee te helpen om op jezelf te gaan wonen maar bij mij hielp niemand, dus het was moeilijk om het zelf te doen. Goed dat zij me eruit heeft gezet.

    En wat heb jij allemaal meegemaakt? Ik ken je nog hoor... ken je mij nog?

    Sterkte met de situatie!

    Ik herinner me vooral nog de foto's die jij altijd poste.. Haha :# Op het moment woon ik voor drie maanden op Curacao voor mijn afstuderen! Erg lekker natuurlijk, omdat het op dit moment 28 graden is en ik de luxe heb om te zeggen dat ik even geen zin heb om te gaan liggen bakken aan het strand... ;)

  3. Wat heerlijk zeg al die herinneringen! Ik heb ook nog een berg foto's op mijn computer staan, van de utrecht meeting en van de rotterdam meeting! Mag ik hier zomaar die foto's plaatsen?

    Een van mijn leukste herinneringen was toch wel de weekban die ik samen met WS heb gehad, daar zaten we geloof ik bewust naar toe te werken. En o, wat een moeite om af te kicken dat weekje :P

  4. Een oproepje voor alle credible'ers! Heb je wel eens gehoord van Wegwijzer? Dat zijn onwijs leuke kampen voor kinderen van 8-12 jaar, met superveel lol en mooie bijbelstudies! Voor de week van 30 juli -06 augustus is er nog plek voor kinderen om mee te gaan! Ken je een kind in jouw buurt die mee zou willen, zorg dan dat dit kind opgegeven wordt! Voor kinderen zonder budget is wat te regelen! Hieronder informatie voor de kids:

    Heb je zin in een supergave vakantieweek? En ben je niet jonger dan 8 jaar en niet ouder dan 12 jaar? Dan ben je op deze site op het goede adres! In de zomervakantie van 2011 organiseren we weer hele leuke kinderkampen. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes een week lang veel spelletjes doen en slapen in een tent. Dat wordt een onvergetelijke vakantie!

    Waar gaan we naar toe?

    Vlakbij Zelhem, in Gelderland, hebben we een prachtig groot grasveld, met daarop tien grote tenten. In die tenten slaap je samen met de kinderen uit jouw groepje en jouw groepsleiding. En als je beter slaapt met een knuffel, dan neem je die gewoon mee!

    Op het terrein staat ook een hele grote schuur, waarin we eten en heel veel leuke dingen doen. Vlak naast de schuur staat de keuken, waarin goede koks de hele week heerlijk eten voor jou klaar maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van pannenkoeken of van een barbecue?

    Behalve het grasveld hoort bij het terrein ook nog een flink stuk bos. Hier doen we overdag en ook ’s avonds (vergeet je zaklamp niet!) leuke en spannende spelletjes.

    We doen heel veel spellen, zoals levend stratego, het dierengeluidenspel en het douanespel. Natuurlijk kun je voetballen, trefballen en volleyballen. We maken er spannende wedstrijden van! Welke groep wordt de beste?

    ’s Morgens zijn er workshops: je kunt dan bijvoorbeeld lekker knutselen. Tijdens de kampen van 2010 was het thema ‘Ik hou van Holland'. Er zijn toen boekensteunen in de vorm van molentjes gemaakt, er zijn klompjes gebrand en er zijn leuke hoeden gemaakt. Verder konden kinderen lekker dansen of sporten. Ook alle (bos)spelletjes hadden te maken met het thema ‘Ik hou van Holland’! Wat het thema dit jaar wordt? Dat blijft nog even een verrassing!

    Op maandag gaan we op hike! Een wandeltocht met onderweg spelletjes en opdrachten. Natuurlijk gaan we dan ook zwemmen en eten we patat!

    Bij een kamp horen natuurlijk ook een kampvuur en een bonte avond. Weet je zelf al wat leuks voor deze avond? Laat het dan zien en neem je spullen die je ervoor nodig hebt mee op kamp!

    En vergeet ook de dropping niet: ergens word je gedropt en zie maar dat je weer op het kampterrein komt! Maar als je er dan bent, dan is er nog wel iets lekkers te krijgen, voordat je gaat slapen.

    Wat doen we nog meer?

    Bijna elke dag hebben we een bijbels uur. Samen zingen we leuke en mooie liedjes, luisteren we naar een verhaal uit de bijbel en kijken we naar een toneelstukje. Je hoort er de mooiste dingen!

    Als je ’s morgens net wakker bent, praat je met de kinderen uit jouw eigen groepje en met jouw groepsleiding over het kamp én over wat je tijdens het bijbels uur hebt gehoord.

    Op zondagmiddag gaan we naar een kerkdienst. In die kerkdienst gaat het ook over het onderwerp van de bijbelse uren. Na de kerkdienst kun je jouw vragen stellen aan de dominee!

    Dussss…

    Je ziet het: er is meer dan genoeg te doen op kamp! En als je even vrije tijd hebt, dan ga je gewoon lekker zitten lezen of een spelletje doen met je vriendjes

    Kom dus mee op kamp deze zomer en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!!! Schrijf je nu direct online in en beleef de zomer van je leven!

    Promofilmpje: http://www.youtube.com/watch?v=seNJDYfqj4o

  5. Hot: Tot kwart voor elf geslapen!

    Not: Paar keer wakker geworden vannacht en vanmorgen.

    Not: Voorbij lopende schoolklassen!

    Hot: Vandaag winkelen, hoezee!

    Hot: Boterham met kaas en komkommer, mjammie!

  6. Suus:

    Wat is je favoriete drankje?

    Uhm. Ik ben redelijk asociaal van het bier doordeweeks. Als ik uitga, dan gaat er eerst een (paar) liter van dat goedkope euroshopper bier (ala New Kids) in, en dan in de kroeg nog een paar biertjes. Wijn vind ik meestal niet zo bijzonder. Mixdrankjes vind ik ook erg lekker, bijvoorbeeld Passoa met sinaasappelsap en ik ben gek op Malibu! Heb nu een fles staan, die gaat gelijk helemaal leeg als ik mijn stage heb gehaald. :# Verder drink ik best veel melk.

    Wat doe je tegenwoordig eigenlijk? :P (Studie, werk, et cetera)

    Ik doe SPH aan de Christelijke Hogeschool Ede! Zit nu in het derde jaar, dus dat betekent dat ik stage loop voor tien maanden (eigenlijk het hele studiejaar dus, met heel af en toe naar school). Ik loop stage op een leefgroep voor jongeren die uit huis geplaatst zijn door de rechter. Het kan zijn dat de ouders niet voor ze kunnen zorgen (bijv. geestelijke/lichamelijke mishandeling) of soms kan een ouder niet met het heftige gedrag van zijn/haar puber omgaan. Die jongeren (9 in totaal) komen dan bij ons wonen en wij proberen ze structuur aan te leren en zorgen voor ze zolang ze niet thuis kunnen/mogen wonen. Ik ben groepsleider in dit geheel.

    Kun je blind typen?

    Ja! :#

    Waarom hebben wij elkaar eigenlijk nog nooit gemeet?

    Goede vraag! Elke keer als ik wel op een credible meeting was, was jij er niet en andersom! :@ Ik zit toch alweer bijna zes jaar op credible! De volgende meeting gaan we er gewoon allebei heen. :P Als we durven. ;)

    Heb je slechte eigenschappen? :E

    Ja natuurlijk! Ik een beetje een prinsesje zijn af en toe. Als ik iets wil, dan wil ik het ook echt. :P Zal er wel mee te maken hebben dat ik de jongste ben thuis :E

    Als je uit alle beroepen kon kiezen die er bestaan, ongeacht het loon / de moeilijkheidsgraad, duur en kosten van de opleiding / de vraag er naar en of je er geschikt voor zou zijn, wat zou je dan gaan doen?

    Zo, dan zou ik echt wel kunstenaar worden. Dan zou ik in een heel groot oud gebouw middenin Amsterdam gaan wonen, waar ik ook mijn atelier heb en dan zou ik van die watergeweren vullen met verf en balonnen vullen met verf en er zelf ook in liggen te rollen. Voor de mensen die de film Komt Een Vrouw Bij De Dokter hebben gezien, zoiets als wat Roos heeft. |P

  7. HOT: Een nieuw hot or not topic!

    NOT: Afvragen of dit wel mag, was hier niet het lucht je hart topic voor?

    HOT: Toch wel in ieder geval één post kunnen maken in het H-O-N-topic

    HOT: Gewonnen met rubbicub

  8. Jalikaatje:

    waar is die ontzettend leuke foto in jouw profiel gemaakt?

    Die foto (volgens mij kan je hem in het nieuwe forumontwerp niet meer zien, maar goed, toch antwoord op je vraag) is gemaakt op Kreta afgelopen zomer. Volgens mij ergens bij een of ander terrasje.

    - zit er een verhaal achter jouw avatar (het is een balletdanseres toch)?

    Ik moest op de middelbare school voor het vak tekenen een onderzoek doen naar een schilder die mij aansprak. In de bieb ben ik toen gaan zoeken en kwam ik bij een dik boek van Edgar Degas uit. Ik was op slag verliefd! Ik was gefascineerd door al die balletdanseressen, en de gracieuze manier hoe ze neer zijn gezet door Degas. Ik vind het nog steeds erg mooi, vandaar dit plaatje.

    - chocola of drop?

    Chocola, absoluut! Nu eventjes niet trouwens, want ik ben weer eens aan de lijn..

    - happy in je kerk of zou je een hoop dingen zien veranderen?

    Ik ben wel happy in mijn kerk eigenlijk :) Natuurlijk is er altijd iets te veranderen naar je eigen smaak, in mijn geval zou ik graag iets vaker zien dat de piano erbij gesleept wordt. Verder is mijn vader elke zondag weer de dominee (al heel mijn leven lang) dus ik ben altijd blij als er weer eens een nieuwe dominee komt.

    - welke goede doelen liggen jou aan het hart?

    Ik heb een Compassion kindje, ik vind het mooi dat je weet voor wie je geld geeft en dat je zeker weer dat het goed terecht komt. En ook leuk is dat je contact hebt met je kindje!

    - wat is je favoriete zomerkleding?

    Zeker te weten een fris zomerjurkje! Ik heb rondingen, maar ze zijn niet erg mooi, en in een luchtig jurkje valt dat het minste op. Daarnaast is het natuurlijk übers om lekker de wind langs je benen te voelen.

    - is er een boek dat je iedereen zou aanraden?

    Uuuhm, ik hou heel erg van series. Ik vond Twilight echt leuk, maar dat is alleen leuk als je van de romantische niet-echt-diep-doorgedachte fictie houdt. Ik ben erg fan van de Erfgoed Cyclus. Het laatste boek hiervan moet nog uitkomen. Dit is het verhaal over Eragon (hier is een film van gemaakt een aantal jaar terug), het is fantasy, maar dan niet zo ingewikkeld als In De Ban Van De Ring. En als laatste heb ik een héééééle goede serie gelezen, die heet Morgen Toen De Oorlog Begon. Dit zijn geloof ik zeven of acht boeken. Dat is echt echt echt een aanrader!

  9. Voor Suus:

    - Hoe heb jij al je jaren credible tot nu toe beleefd?

    - Waar haal jij voldoening uit in jouw leven?

    - Waar kan jij altijd heel hard om lachen?

    - Wat heb je met je trouwjurk gedaan na je bruiloft?

    - Welk snoep eet jij het liefst in de bios?

    - Waaraan erger jij je het ergst als je in een rij staat (voor de kassa, achtbaan o.i.d.)?

  10. Ik sta een soort van in de rij ofzo. verbaasd.gif Het is een beetje ingewikkeld, want hij is het broertje van mijn aanstaande zwager. Dus ik probeer alles heel geheim en stil te houden omdat ik niet wil dat die bruiloft een drama wordt als het voor die tijd eventueel dramatisch gaat worden (lees: ruzie oid). Best raar dat je dan stiekempjes bij hem in de auto gaat zitten, en hij keihard wegscheurt, om maar niet gezien te worden. puh2.gif Ik vind het spannend!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid