Spring naar bijdragen

Topruler

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Topruler

  1. Begrijp me niet verkeerd ik probeer niet aan te tonen dat je keuze verkeerd is, maar ik reageer op iets wat jij zegt over Allah en ja ik doe dat vanuit mijn visie hierop en die is anders dan die van jou. Over dat luisteren naar je ziel denk ik anders en daar wil ik dus nu niet heel diep op ingaan tenzij jij dat wil, maar ik denk dat het op het moment van ondergeschikt belang is, maar reageer is op wat ik in me eerste post zette ik wil wel horen hoe jij er over denkt.

    Groeten en zegen

    salaam alekum (dat zeggen moslims tegen elkaar)

    Peter

  2. Als volgeling van Allah heb je de grootste vrijheid om je hele leven in twijfel en angst te leven over waar je heen gat als je dood gaat. Slaaf voldoet wel op een aantal gebieden aan het leven van een moslim want je moet alles zonder zekerheid te hebben wat je ervoor terug krijgt. Als moslim ben je een slaaf - Als Christen ben je een zoon of dochter. Wat je zegt over vrijheid: ik zeg liefhebben is vrijheid maar de hoogste vorm van vrijheid die je kunt bereiken is: niet in staat te zijn om niet lief te hebben.

    Ps: Begrijp me niet verkeerd ik wil je niet persoonlijk aanvallen, (vergeef me als dat wel zo op je overkomt), maar mijn idee bij dit forum is, dat op het moment dat jij hier komt, je mensen de gelegenheid geeft om kritisch te zijn op wat je zegt. Het doel is natuurlijk niet om kritisch te zijn, het doel is om door kritisch te zijn, samen tot wijsheid te komen.

    Groeten en zegen.

    Topruler

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid