Spring naar bijdragen

ArjenE

Members
  • Aantal bijdragen

    103
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door ArjenE

  1. Kreeg vanmiddag dit mailtje van de organisatie van opwekking: nosmile.gif

    ----------------

    Beste medewerkers aan het HQ-event tijdens de pinksterconferentie,

    Na jaren van intensieve samenwerking met de organisatoren van het HQ-event tijdens de pinksterconferenties, heeft het bestuur van Opwekking moeten besluiten deze samenwerking te beëindigen. Een voortschrijdende ontwikkeling in verschil van mening over de inhoud van de prediking ligt daaraan ten grondslag. Onder de invloed van een deel van de leer van pastor Joseph Prince uit Singapore ontstond er een situatie waarin er vanaf het podium in de jongerentent een boodschap werd gebracht die niet in overeenstemming was met de - in de optiek van het bestuur - gezonde leer. We hebben daar eerlijk en open met de betreffende mensen over gesproken, maar moeten constateren dat dit beide partijen niet bij elkaar heeft gebracht. In tegendeel; we merkten dat wij als bestuursleden, die eindverantwoordelijk zijn voor de inhoud van conferentie, erdoor in een moeilijke positie kwamen. Aan de ene kant zien we een groep oprechte christenen die er helemaal voor wil gaan en aan de andere kant kwamen zij door onze opdracht om de boodschap aan te passen ook in een spagaat. Het leek ons daarom verstandig om de samenwerking in goed overleg te beëindigen.

    Wij kunnen ons voorstellen dat deze beslissing veel vragen oproept. Mochten jullie daar met iemand van het bestuur over willen spreken dan kan dit.

    Het kan ook zo zijn dat er medewerkers zijn die dit besluit respecteren en graag verder willen in een nieuw te vormen team. Neem in dat geval ook even contact met ons op. We realiseren ons dat we als organisatie voor een grote uitdaging staan om in de tijd die ons nog rest naar de volgende conferentie een nieuw team samen te stellen. We geloven echter dat God ons mensen zal geven.

    We willen iedereen bedanken voor de geweldige inzet in de afgelopen jaren in het werk binnen het HQ-event en we wensen jullie allen Gods zegen toe.

    Namens het bestuur van Opwekking,

    Met een vriendelijke groet,

    Joop Gankema

    ----------------

    Weet niet of ik er volgend jaar dan wel bij ben... bloos.gif

  2. Ik ben er ook donderdag, vrijdag en zaterdag worshippy.gif

    maar ben er dan als "pers fotograaf" voor "de quench" van het NBG, en natuurlijk ondertussen ook wat andere foto'tjes maken smile.gif

    ook wel handig dat ik dan vooraan bij het podium kan komen knipoog_dicht.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid