Spring naar bijdragen

Abbath

Members
  • Aantal bijdragen

    1.301
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Abbath

  1. En ik weet niet of een metalbijbel veel zieltjes wint onder dat satanistisch metalgemeuk.

    Ach, te laat met editten:

    Ik zei dat ik een metalhead was met het IQ van 130+ ofzo. Jaja. Uitzondering op de Metalheads zijn dom regel. Geef je wel gelijk. Veel metalheads zijn niet zo heel slim. Verder niets negatiefs erover. Ook minder slimme mensen hebben bestaansrecht in onze maatschappij.

  2. Kutschurft - Metal is een Mannensport

    He soepjurk, nokken dat gekweel

    jij weet best,

    da's geen metal wat jij speelt

    namaak elfje, kappen met dat gebler

    jullie rotzooi gaat tever!

    Metal is een mannensport!

    AAAARGHH,

    Die keyboards en sukkeltjes

    ik krijg overal enge pukkeltjes

    vreet je op met huid en haar

    Metal speelt men op Gitaar

  3. Ik vind het echt apart eigenlijk knipoog_dicht.gif.

    Veel meisjes noemen me vrijdenkend en feministisch puh2.gif.

    Vind ik dan wel teveel 'eer', maar ik ben 100% voor gelijke behandeling.

    Bovendien heb ik het over doorgeslagen feminisme knipoog_dicht.gif. Daar lijkt het vaak erop dat de vrouwen de mannen willen gaan onderdrukken. En dat vind ik ontzettend kwats.

  4. Dat zeg ik ook niet. Ik zeg dat ik het niet interessant vind en voor mij er sowieso niet echt toegevoegde waarde aan seks zit. Ik vind het gewoon niet echt leuk ook.

    Verder is seks niet eens meer noodzakelijk voor voortplanting.

  5. Oh ik had nog geen hekel aan je hoor, misschien zelfs nu niet. Ookal ben je een vrouw en mijn soort haat en onderdrukt jullie natuurlijk.

    Ik vraag me slechts af WAAROM een vrouw iemand anders nodig heeft om te expirimenteren, bij mijn weten doen ze dat toch alleen en het lijkt me sterk dat meisjes op hun negende al een vreindje willen dat mee expirimenteerd.

    Wat betreft Seks had ik het niet eens zo over. Meer het doorgeslagen feminisme wat je bij sommige vrouwen ziet. Mannen en vrouwen zijn gewoonweg niet gelijk. Wel even weinig waard, maar niet gelijk.

    Verder vind ik het buitengewoon bekrompen van je (jaja ik beschuldig jou als 'quasi vrijdenkend' figuur ervan bekrompen te zijn) om feministisch te zijn. De mensheid bestaat voor 51% uit vrouwen en voor 49% uit mannen en daarom hoort geen enkele groep te overheersen. Dus ook vrouwen mannen niet, dat idee heb ik soms als ik feministen hoor ratelen over onzin.

    Verder ben ik helemaal niet zo into seks. Vind het helemaal niet zo heel interessant allemaal. Het kan me eigenlijk gestolen worden, mijn punt was dan ook over het 'laten we de mannen overheersen' feminisme.

  6. Vrouwen moeten niet zo 'zeuren'. Ik heb sowieso een hekel aan doorgeslagen feministen.. zijn ze zo doorgeslagen dat we binnenkort evrouwcipatie nodig hebben om de achtergestelde plek van mannen in de samenleving tegen te gaan..

    En het lijkt me sterk dat een vrouw niet niet kan ontdekken hoe ze zich moet vingeren enzo, ik hoor van meisjes dat sommige het al op hun 9ende deden (vraag me niet hoe ik aan die info kom), dusja.. expirimenteren kunnen ze ook alleen

  7. Ermh ik weet niet of dat laatste punt van wezelijk belang was nosmile.gif. Je kan overal wel patriarchale tirannie gaan vermoeden en 'ontdekken', maar ik denk dat de eerste 2 punten veruit belangrijker zijn dan een vrouw die niet weet dat ze orgasmes kan krijgen nosmile.gif.

  8. Nee hij was meer beïnvloed door Galton's Eugenetica. Dat is de 'evolutie sturen'. En een perfect (voor hem Arisch) mensenras creëren.

    Op de SS-riemen stond Gott mitt uns! Dusja, het nazisme was christelijk.

    Bovendien is creationisme een domme stroming. De meeste creationisten proberen hoe dan ook Genesis te 'bewijzen', terwijl er nog duizenden scheppingsmythes zijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid