Spring naar bijdragen

Groninger

Members
  • Aantal bijdragen

    4.415
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Groninger

  1. Ooit hier binnenkomen waaien na een zoekvraag volgens mij over engelen o.i.d. Wat direct opviel was de enorme verscheidenheid aan mensen (vooral jongeren) die hier hun dagen letterlijk vulden. Hardcore theologen in spé, onzekere pubers, zoekende zieltjes en natuurlijk de diehard atheïsten (meestal waren ook zij best lief).

    Veel mooie momenten beleefd (on- en offline) met enkele hardcore bezoekers. Heel veel MSN-gesprekken gevoerd die mij enorm hebben geholpen om mijn geloof uit te diepen. Verbaasd over bans die soms wel of niet werden uitgedeeld. 1 april grappen die best ok waren :Y. (ben er vol ingelopen...) Volgespamde profielen (waar zijn ze gebleven!?) die soms tot over de 10.000 berichten hadden (Tamar/Dwarrel/en nog iemand, maar die naam weet ik niet meer..). Het hoogtepunt van elk jaar, het verjaardagstopic [1] [2]. En zelfs Gedaanteverwisselingen :?

    Veel ontluikende liefdes gezien. Ik ben kwetsbaar, geïnteresseerd, lomp en boos geweest op dit mooie forum. Verbaasd over gezichten achter de meest bijzondere namen. En nog veel meer waar ik nu niet op kom...

    Het doet me toch wel iets dat zo belangrijk is geweest in mijn leven nu verdwijnt. -O-

    Crew, users en sponsoren, bedankt voor alle bijdragen! _O_

    En voor de geïnteresseerde; ondertussen ben ik papa van 2 fantastische kindertjes en ben getrouwd met mijn lieve vrouw :*

  2. Zoals jullie misschien al wel weten is onze zeer gewaardeerde user Holla getrouwd met CvdBerg

    Dit is de plek om ze te feliciteren en alle goeds toe te wensen!

    ------------------------------------------------------

    Laat ik dan maar van start gaan:

    Holla en CvdBerg, heel veel geluk en liefde samen in jullie verdere leven. Gods nabijheid toegewenst!

  3. Wat een geweldige tijd is dit!

    - FC Twente die zijn spelers niet meer aan 'het grote' ajax wil verkopen (of tegen hogere bedragen)

    - Berg die niet meer te betalen is door ajax (gnagna)

    - Heerenveen die ajax een poot uitdraait met sulejmani

    De macht is aan de provincie! Het begint er verdacht veel op te lijken dat het kwaad al is overwonnen, de hemel op aarde is (bijna) een feit! knipoog_dicht.gif

  4. Tip:

    plaats zelf een oproep op kamernet. Ik weet dat veel aanbieders van een kamer geen behoefte hebben aan tientallen mailtjes. Ze zoeken liever zelf op een geschikte huisgenoot. Misschien helpt het, succes!

  5. Quote:

    CGK is zwaarder toch? In mijn oude dorp in elk geval wel.

    In mijn dorp (Groningen stad knipoog_dicht.gif) zit er niet veel verschil tussen de CGK en de GKV. Als er al verschil is, dan zal de CGK 'lichter' zijn. Wel merk ik dat er binnen de steden in het noorden meer ruimte is voor 'openheid' naar buiten toe, dan in kleinere dorpen. Ook dit zal niet de volledige lading dekking voor heel Nederland, het is in elk geval hoe het op mij overkomt in het noorden van Nederland. Gelukkig is dit openheid er, liefde van God straalt niet alleen naar binnen maar vooral ook naar buiten!

    Hoe ik dat weet, ben (nog even) belijdend lid en voel me zeer thuis in de CGK. Straks op zoek naar een andere kerk noparty.gif in mijn nieuwe woonplaats.

  6. Binnenkort ook maar een topic starten over vvv, fc twente, vv de weidevogels en de plaatselijke scrabble club?

    In jouw ogen mag het nog steeds een toonaangevende club zijn in de wereld, de rest van de wereld weet ondertussen wel beter. Daarom lijkt mij een apart topic over ajax een beetje teveel van het goede..

    juiste topic

    modjes, slotje? slotje5.gif

  7. Quote:

    Daten via internet; een paar tips:

    - Zorg dat je op een openbare plek afspreekt, zeker de eerste keer.

    - Zorg dat iemand weet waar je uithangt en laat dat eventueel ook even vallen tijdens de date. Wel subtiel, anders word de date weer vrij kansloos.

    - Zorg dat je iemands gegevens krijgt voor je uberhaupt date

    - Controlevragen zijn vaak handig, maar forceer dat nooit, je wilt uiteraard uiteindelijk wel een date.

    - Zorg dat je op ieder moment dat jij wilt je ook wegkunt. Spreek dus af op tijden dat er bijvoorbeeld nog openbaar vervoer is.

    - zorg dat je iemand ook echt spreekt voor je date. Als het kan liefst zelfs via een webcam. Communicatie zit maar voor 10% in de woorden. Let wel: maak je intenties duidelijk als je niet zit te wachten op de minder verheffende mogelijkheden van de webcam.

    Nog een paar handige tips:

    - ga zonder al te grote verwachtingen naar je 'date'. Internet is iets totaal anders dan irl! Leer elkaar eerst maar eens kennen in het echte leven, wie weet is een relatie dan wel een heel mooi gevolg en misschien klikt het helemaal niet.

    - ga nooit op je eerste date uit eten, met een beetje pech zit je je al aan de persoon tegenover je te ergeren bij het voorgerecht. Ga een drankje drinken of een potje poolen, je kunt dan eenvoudig afscheid nemen als het niet leuk is.

    - spreek snel af, jaaaren MSN'en en zwijmelen kunnen binnen 10 minuten een enorme afknapper opleveren bij het eerste echte contact.

    doe er je voordeel mee

    Groninger heeft zijn vriendin ook gevonden op het net flower.gif
  8. Ik werk al meer dan 1 jaar mee aan het Electronisch Kind Dossier (EKD) en kan alleen maar zeggen dat er bijzonder veel aandacht is voor beveiliging van gegevens. Het is (bijna) onmogelijk om als niet geautoriseerd persoon, ongewenste gegevens van patiënten in te zien. Vooral de ernstige factoren (mishandeling, besnijdenis, eerwraak, etc) is voor slechts heel weinig medewerkers in te zien.

    Ik ga ervan uit dat het EPD op dezelfde manier wordt ontwikkeld. Bovendien ben ik erg voor het delen van dit soort informatie. Mijn stem heeft dit systeem dan ook.

  9. Maar ook die spelertjes helpen mij niet direct aan een overwinning. Bij FM gaat het vooral om de taktiek die je gebruikt en dát gedeelte heb ik nog niet helemaal onder de knie. En daarbij komt dat ik nog even moet wennen aan de nog uitgebreidere opties die je hebt. 4 jaar uit het FM/CM wereldje werk je niet in 2 uur weg puh2.gif

  10. ------------------

    System Information

    ------------------

    Time of this report: 7/2/2008, 23:20:04

    Machine name: Groninger

    Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2

    Language: Dutch (Regional Setting: Dutch)

    System Manufacturer: FUJITSU SIEMENS

    System Model: D1675

    BIOS: 4.06 Rev. 1.01.1675

    Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz (2 CPUs)

    Memory: 2558MB RAM

    Page File: 635MB used, 2538MB available

    Windows Dir: C:WINDOWS

    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

    DX Setup Parameters: Not found

    DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode

    ---------------

    Display Devices

    ---------------

    Card name: RADEON 9600 SERIES

    Manufacturer: ATI Technologies Inc.

    Chip type: ATI display adapter AGP (0x4150)

    DAC type: Internal DAC(400MHz)

    Device Key: EnumPCIVEN_1002&DEV_4150&SUBSYS_0290174B&REV_00

    Display Memory: 256.0 MB

    Current Mode: 1600 x 1200 (32 bit) (60Hz)

    Monitor: Standaardbeeldscherm

    Laat ook ik mee doen met deze wedloop rond bederfelijke goederen

  11. Quote:

    [...]

    Religie afschaffen, of beter gezegd verbieden, is in wezen al een contradictie, omdat het verbieden van religie een religieus voorstel is.

    Afschaffen:

          1       zich niet meer bedienen van

          2       (een gewoonte, gebruik) doen ophouden

    Hoezo verbieden? We kunnen toch ook gewoon afspreken dat we niet meer geloven. Wel zo lekker, het is namelijk zo ouderwets, beperkt ons alleen maar, zorgt voor oorlog, onrecht en onderdrukking. Kortom, waarom nog geloven?

    Maar goed, dan gaan we voorbij aan de OP.

    PS. ik blijf waarschijnlijk tot in eeuwigheid slaafs geloven tegen beter weten in noparty.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid