Spring naar bijdragen

bart1984

Members
  • Aantal bijdragen

    4.867
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door bart1984

  1. Quote:
    Op zondag 25 september 2005 12:46:57 schreef Ann het volgende:

    dit is de hel
    puh2.gif
    die we zelf gemaakt hebben

    maarja dat is wat ik geloof ...
    knipoog_dicht.gif

    Dat is wat ik ook geloof, maar nu ga ik off-topic denk ik. Maar er naar kijken van een christenlijk standpunt (dus er even van uit gaan dat het chrisenlijk geloof het ware geloof is) ja dan denk ik dat mensen elkaar wel weer kennen in de hemel.

  2. Quote:
    Op zaterdag 24 september 2005 00:30:08 schreef Zarra het volgende:

    Zie depressie als het bewijs dat je kunt voelen, pijn bewijst dat je leeft...je kunt beter af en toe pijn hebben, dan waardeer je het meer als je geen pijn heb.

    En waardeer je je eigen geluk meer op de momenten dat het goed met je gaat big-smile.gif

  3. Quote:
    Op zaterdag 24 september 2005 01:47:02 schreef *nath* het volgende:

    Maar hoe zit het dan met het feit, wanneer je een ziekte hebt die je daartoe zet?

    Bijvoorbeeld is Schizofrenie zo'n ziekte, waarbij redelijk wat mensen zelfmoord plegen, ze hoeven het niet eens echt zelf te willen.

    En zijn wel meer van dat soort ziekten. Er is er eentje waarbij mensen heel erg zwart wit gaan denken en alles negatief inzien. Ik dacht dat dat borderline is.

  4. Quote:
    Op dinsdag 20 september 2005 21:52:21 schreef Skippy het volgende:

    [...] Dat vind ik geen vergelijking.

    In de SGP zijn weldegelijk vrouwen actief die ook vinden dat vrouwen geen lid mogen worden van de partij. Het is dus niet een zaak van mannen die vrouwen discrimineren, maar mannen én vrouwen die vinden dat vrouwen niet een politieke functie moeten bekleden.

    Als blanken zeggen dat zwarten niet deel mogen nemen aan de politiek, dan is dat iets heel anders dan als er blanken én zwarten van mening zijn dat zwarten niet thuishoren in de politiek. Ik vind het allebei verschrikkelijk, net zoals het beleid van de SGP, maar toch zit er een verschil.

    Nee hoor, het is precies hetzelfde. Je gaat iemand niet toelaten tot bijvoorbeeld een verenging (de SGP) of organisatie en je geeft een bepaalde groep minder rechten. In dit geval de vrouwen die geen volwaardig lid mogen worden van de SGP. En zeggen dat de SGP niet discrimineerd is naar mijn mening een domme en inhoudloze reactie want dat is wel degenlijk het geval. Men maakt toch onderscheid tussen mannen en vrouwen. Dus discrimineerd de SGP, of je het nou goed of afkeurd.

  5. Quote:
    Op dinsdag 20 september 2005 21:00:14 schreef diakio het volgende:

    [...]LOL, ik drink niet. En aan Reims heb ik bijzonder slechte herinneringen, maar wat is die kathedraal mooi!

    Ook geen cola ofzo puh2.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid