Spring naar bijdragen

Esther

Members
  • Aantal bijdragen

    3.257
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Esther

  1. Jazeker, ook dit jaar weer Sinterklaas met m'n Australische schoonfamilie! Dit keer voor het eerst met een echte surprise. Ben benieuwd wat ze ervan bakken. Gelukkig zijn er zat voorbeelden te vinden via Google, dus het komt vast goed.

    Ik heb het lootje van m'n schoonvader getrokken en een surprise voor hem bedenken was een eitje, hij is een groot Volkswagen Kever fan, dus heb ik een grote gele Kever met flower power bloemen gemaakt :#

  2. Hmmmmm, eten, I loooove eten :# Maar in kleine porties, want ik heb maar een klein maagje.

    Mijn favoriete keuken is de Japanse (sushi, jummie), verder hou ik van Indisch (butter chicken en samosa's!) en Thais (alles met garnalen). Wat minder van de Italiaanse. Ben wel gek op carpaccio, maar dat zie ik hier nou nooit op menukaarten staan. Helaas pindakaas (oh pindakaas, ja dat is ook lekker).

    Ik ga graag uit eten in wat sjiekere zaken, af en toe, voor speciale gelegenheden. Anders is de bankrekening ook zo leeg. Ben verder niet zo'n snob qua eten en eerlijk gezegd ga ik ook net zo graag naar de Mac voor een McChicken. Of een meat pie met steak en champignons - de truc is om 'm met je handen te eten zonder vulling te morsen. Sowieso een sappige steak, medium rare, gaat er altijd wel in.

    Krijg honger van dit topic!

  3. Hm... ik denk dat ik toch maar uitslaap ipv om 5u op te staan om NL-Spanje te kijken. Rottige tijdzones :( Ik neem het op en lees dan geen smsjes, Facebook, internet of Whatsapp tot ik de wedstrijd gekeken heb!

  4. Zeg ik dan dat het "zo erg" is?

    Overigens merk ik het verschil wel, maar natuurlijk niet meteen van het moment dat het gedaan is. Mijn waarde zat, voor ik met injecties begon, ook ver onder de ondergrens.

    Nee, dat zeg je niet, je zegt dat het geen fijne prik is. Mag ik dan niet zeggen dat het niet zo erg is?

    I was only making conversation. Maakt verder ook niet uit.

  5. Nja, net gehad. Mijn standaard B12-injectie. Heb een haat-liefdeverhouding daarmee: enerzijds is het geen fijne prik, anderzijds kan ik niet zonder en leef ik er ook wel wat naartoe.

    Die heb ik afgelopen week ook voor het eerst gehad. Maar zo erg is het niet toch? Prikt eventjes, maar dat is het dan ook wel... Ik merkte trouwens niet zoveel verschil. Ze zal me toch niet water ingespoten hebben waar ik $14 voor heb betaald :P

  6. aah firefly, moest ik ook kijken van mijn vriend, en moet toegeven: de eerste science fiction die ik wel kon waarderen :) Hebben jullie Serenity ook? (de film die ze na de serie gemaakt hebben), want eigenlijk moet je die er wel achteraan kijken.

    Yep, Serenity hebben we ook gezien. Het heeft een apart sfeertje die serie, met die mix van oud en nieuw. En de humor is goed :)

  7. The Borgias. Moest even met m'n ogen knipperen toen ik op Wikipedia las dat het vrij trouw is aan de ware gebeurtenissen... rare familie hoor. De serie is wel goed (wel explicit soms).

    En Game of Thrones kijk ik ook, goede serie!

    We zijn halverwege Firefly op dvd, erg vermakelijk, jammer dat er maar een seizoen van is. We hebben vorige maand een handtekening van Jayne gescoord, shiny :#

  8. Koffie, lekker! Maar ik ben niet verslaafd. Kan makkelijk een dagje zonder. Meestal drink ik 1 of 2 koppen koffie per dag.

    Op het werk hebben we zo'n fancy automaat waar je een pod instopt en dan komt er espresso uit. Ik doe meestal 1/3 van de beker vol melk, in de magnetron (of als ik tijd over heb schuim ik het op met het apparaat, met zo'n stoompijpje) en dan onder het apparaat op de setting dat ik zelf kan kiezen hoeveel koffie ie zet. En dan een miniem schepje suiker erbij, ik heb mezelf aangeleerd om maar een klein beetje suiker te gebruiken. Als ik nu bij moeders thuis ouderwets een heel klontje zou gebruiken zou het veel te zoet zijn voor me :)

    Thuis hebben we een Philips Saeco apparaat, daar gaan hele koffiebonen in die dan vers gemaald worden, heerlijk. Ik maak meestal een flat white (koffie met veel melk) of cappucino (wederom als ik energiek genoeg ben om de boel op te schuimen).

  9. Esther : gefeliciteerd, het is dus eindelijk gelukt! :)

    Heb je de ``two cats`` al for the yard?

    Bedankt voor de felicitaties iedereen :)

    Jep het is gelukt, niet met het eerste huis waar we een bod op hadden gedaan, maar bij het tweede huis ging het eigenlijk gesmeerd. Waarschijnlijk ook omdat we niet alles zelf deden maar onze eigen makelaar hadden.

    Two cats, hmmm... ik denk eerder one staffy :# Maar Nate wil een geit!

  10. 900m2 (H)

    Nu ben ik wel benieuwd hoe dat huis eruit ziet :#

    Niks bijzonders hoor, een heel standaard huis voor de regio :)

    900 vierkante meter... Veelal natuurgrond waar je niks aan hoeft te doen hoop ik? zoveel aan tuin zoals we dat in NL kennen zou erg gortig wezen :P

    Nope, het is tuin, geen natuurgrond. Nate ziet dan ook niet uit naar het grasmaaien :#

  11. O gefeliciteerd Esther. Wat is het voor een huis geworden?

    Vrijstaand huis, 900 vierkante meter grond (niet ongebruikelijk hier), 3 slaapkamers. Lekker ruim en best goed onderhouden, er moeten wel wat kleine dingen aan gebeuren, maar het is zeker al leefbaar. Het eerste wat we willen doen is airco's installeren. Wat de doorslag gaf om dit huis te kopen was de lap grond zodat we het huis ooit nog kunnen uitbreiden.

  12. Over een uurtje stap ik met man, schoonvader en zwager op de trein naar de stad om voor het eerst in mijn leven een cricketwedstrijd bij te wonen. Australië vs Sri Lanka in een "one day match". Ik neem m'n boek en Nintendo DS mee mocht het té saai worden, want 8 uur cricket, da's een hele kluif :P

    Hopelijk maken de heren er een goede match van!

    Oh ja, ik moet er nog even bij zeggen wat ik vandaag al gedaan heb.

    Een huis gekocht :#

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid