Spring naar bijdragen

jaapio

Members
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door jaapio

  1. De Namen stammen uit de Griekse mytoholgie, maar aangezien de griekse beschaving al behoorlijk oud is kan het zijn. Dat de Namen zijn bedacht voordat het boek Job is geschreven. Volgens de nieuwe bijbel vertaling is dat +- 500 v.c. Dat geloof ik niet. Maar als het is uit die tijd komt is het waarschijnlijk dat de Myhten als bestonden. De verhalen denk is waren waarschijnlijk bekend geworden door handelsreizigers die de koers konden bepalen met de steren. Orion en Pljeaden. Orion is een strijder. en de pljeaden of zevengesternte zijn de zonen van zeus of zoiets?

  2. Ik heb een een vraag. Ik amos en in job word melding gedaan van de orion en van de pljeaden. Maar zo ver ik weet stammen die namen uit de griekse mytohlogie?

    Ik las ook in de bijbel dat Jeremia een klaagzang had gemaakt over Koning Josia. weten jullie waar die staat bij voorbaat dank.

  3. Quote:
    Op dinsdag 01 maart 2005 16:14:58 schreef Gorthaur het volgende:

    Ja, de passion is een goed voorbeeld. De duivel is erg blij met die mensen die tot bekering gekomen zijn door die film.

    ..

    Bedoel je daarmee dat de duivel het leuk vindt als mensen zich bekeren

  4. Wat denken jullie wat er mee word bedoeld met een poel van zwavel en vuur? als je daar geen pijn hebt. Er is ook tandengeknars en geween. De hel is een plaats waar bij de door GOD verlaten bent. En ook waar hevige pijnen zijn. Het tegenovergestelde van de hemel in alles.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid