Spring naar bijdragen

Erik-J

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Erik-J

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Natuurkunde - Scheikunde - Biologie - Wiskunde - Filosofie - Religie - Psychologie - Spiritualteit - Paranormaliteit
  • Beroep
    Scholier
  1. Erik-J

    Naastenliefde

    Sommige mensen zien bepaalde aspecten van zichzelf niet in.
  2. Erik-J

    Naastenliefde

    Ach ja ik oordeel ook over mijzelf, dus ik behandel naasten zoals ik zelf behandelt worden wil...
  3. Erik-J

    Heilzame werking Edelstenen?

    Edelstenen, hé? Als je denkt dat die stenen werken, werken ze ook. Je stuurt onbewust berichten naar je onbewustzijn. Ookal denk je dat ze niet werken, kan je ze laten werken. Gewoon denken aan wat je wilt laten gebeuren helpt al, berichten naar je onderbewustzijn helpt nog beter. Edelstenen zijn slechts een van de vele hulpmiddeltjes.
  4. Erik-J

    Naastenliefde

    Naastenliefde? Ik heb iedereen lief, zelfs mensen die mij erg irriteren. En dat breng ik ook in de praktijk. Ik heb er geen problemen mee om dat vol te houden. Mensen wie dit minder goed lukt, zijn emotioneel niet genoeg ontwikkel en/of emotioneel niet intelligent genoeg.
  5. Erik-J

    Homo in de kerk

    Ik moet toch zeggen, wat zeuren sommiggen. Je wordt als homo geboren, je kan er niks aan doen. Het is mentaal ongezond om je seksuele gevoelens en verlangens niet te erkennen. En voor sommigen is het helemaal slecht als ze geen seks met andere mensen krijgen, dan raken ze gefrustreerd. Bij die gevallen helpt zelfbevrediging niet. Dus als je zulke gevoelens hebt, is practiseren juist goed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid