Spring naar bijdragen

Survivor

Members
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Survivor

  1. Mijn avatar: Ik wouw gelijk een avatar aanmaken, om lekker op te vallen. Dus heb het t eerste beste plaatje van google gejat...en een stukkie uit geknipt. Het ziet er niet uit, dus ga snel op zoek naar iets beter.

  2. Ik geef ook 1 keer in de 4 weken leiding aan de zondagschool, groep 3/4! Altijd heel erg gezellig hoor, lig elke keer weer een deuk om wat er allemaal wel niet gebeurd. Heerlijk rumoerig en leuk. Wat ook fijn is om kinderen te horen praten over God. Ze zeggen sommige dingen dan zo makkelijk, maar toch heel erg mooi en waar. Kinderen zijn de toekomst enzo!! *gilt ie als 16 jarig pubertje*

  3. Bij ons in gemeente is er 4x per jaar een doopdienst ofzo..dan gaan we naar een ander kerkgebouw, omdat wij in ons eigen gebouw niet zo'n mooi doopbad hebben. Vrouwen hebben meestal een wit gewaad aan, mannen een witte broek met witte blouse/shirt.

  4. *bumpt topic ff omhoog*

    Ik ben gisteren bij LOTR (extended version) marathon geweest. Heb dat gedaan met jongeren van de kerk, omdat we een grote LOTR fan in ons midden hebben. Ik vond het absoluut een prachtige film, heel mooi gemaakt en gedaan enzo. Mooi verhaal, maar er zaten ook wat duistere dingen in. De film is naar mijn idee niet occult, maar als ik zie dat er bijv. gevochten wordt met een leger van dode geesten...hou ik me daar liever verre van, zoals de bijbel zo mooi zegt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid