Spring naar bijdragen

Harmen

Members
  • Aantal bijdragen

    374
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Harmen

  1. Quote:

    Op maandag 07 augustus 2006 15:16:07 schreef Raido het volgende:

    Maar wat de goede boodschap van 'lets fucking doomdance' is heb ik nog niet kunnen extraheren.

    Dit is wat ik zei m'n beste Raido:

    Heb bijv een Whispering Gallery t-shirt met achterop:Lets f#cking doomdance dat ik altijd DROEG, nog steeds zit het heerlijk maar door de "boodschap" draag ik het NIET meer.

    Okee beetje onhandig neergezet achter de zin ervoor maar m'n punt moet toch vrij makkelijk en duidelijk zijn right?

  2. Ik draag alleen maar bandshirts big-smile.gif Erg gaaf big-smile.gif Alleen van bands die ik steun en het liefst met een positieve boodschap. Heb bijv een Whispering Gallery t-shirt met achterop:Lets f#cking doomdance dat ik altijd droeg, nog steeds zit het heerlijk maar door de "boodschap" draag ik het niet meer. Het Antestor "The Forsaken" t-shirt Rockt ENORM!!! ENDTS12_ani.gif

    Het Martyrium shirt van Antestor wil ik nog altijd ERRUG graag kopen big-smile.gif

  3. Quote:

    Op donderdag 13 juli 2006 19:01:27 schreef Dimmu Borgir het volgende:

    *Ik snap er geen fluit van*

    sleepey.gif

    Oh nee!! ik ben geschokt door deze afschuwelijke blasphemy!!! boosrood.gif *Zucht* *knip*, ben overigens Noors aan het leren aangezien m'n vriendin een Noorse is, wellicht dat ik over een maand of 10 enige helderheid kan scheppen in dit Noorse nummer. Ok zojuist m'n talenknobbel geraadpleegd knipoog_dicht.gif Dit is de engelse vertaling:

    *niet mooi, knip*

  4. Ik ben gothic, ik draag altijd zwart dus ben ik gothic!! puh2.gif Ook vind ik MM helemaal te gek om over Korn nog maar te zwijgen!! yes.gif YEAH!! widegrin.gif BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGH!!!! Ik kan 14 15 jarige posers niet UITSTAAN!! YUUUUUUUUUUUUUK!!! Niet dat ik zo TrOo ben maar voor die posers is het allemaal maar uiterlijkheid boosrood.gif Ware Metal zit van binnen!!

  5. Ik vind corpsepaint erg gaaf!! Niks mis mee ook als je het mij vraagt. Tja, ik vind dat het gewoon bij de show hoort. Ik vind echter wel dat het moet passen bij waar de band over zingt, zoals Slechtvalk zingt over de Middeleeuwen en andere bands over het slachten van demonen dan mogen daar best bijlen zwaarden en bloed bij.

  6. Een aantal jaren geleden is m'n kerk uit elkaar gevallen vanwege een ruzie onder de gemeenteleden. Ik ben nog een tijdje naar die kerk gegaan maar het sprak me totaal niet meer aan. Alleen al het idee dat een groep Christenen vanwege een zielige ruzie uit elkaar ging vergalde het hele kerkgaan voor mij een beetje. Plus het feit dat alleen de 'zwevers' over waren gebleven. Een tijdje heb ik gezocht naar een andere gemeente maar heb niks weten te vinden. Nu ben ik al een 3 a 4 jaar niet meer in een kerk geweest (alleen met begravenis of trouwerij). Als ik nu denk aan naar de kerk gaan krijg ik het al benauwd. Ik weet niet precies wat het is, ik denk dat het ook wel te maken heeft met het feit dat ik niet echt een sociaal aangelegd persoon ben. Ik leg niet echt makkelijk contact met anderen en ook vrees ik dat ik afgewezen wordt vanwege m'n muziek smaak. In m'n familie heb ik toch al wel het nodige gemerkt over hoe Christenen denken over metal. Ik denk dat het grootste probleem is dat ik alleen naar een kerk zou moeten gaan (ik heb geen vrienden), dit kan ik echt niet! Ik zou jullie willen vragen om te bidden voor me dat ik een goeie kerk vindt, op wat voor manier dan ook.

    Bedankt,

    Blessings,

    Harmen.

  7. Dank je smile.gif Tja dat heb ik van meer mensen gehoord, de meesten vinden vissen niks aan, maar ja als je een keer een karper hebt gevangen geloof me dat is fantastisch!! Knokken dat ze doen!!

    Karper.jpg

    Hier nog een foto,alleen een stukkie ouder smile.gif Deze vis woog 28 pond en was ca 95 cm, Deze vis trok mij en m'n vismaat een half uur lang over het water, we zaten in een kano.

  8. Quote:
    Op woensdag 27 juli 2005 12:36:57 schreef onemangang het volgende:

    [...]

    Wat is eigenlijk het verschil met je zoon naar zo'n kamp sturen of je kinderen van jongsafaan naar een Christelijke, Evangelische of Islamitische school sturen? Daar worden ze toch ook geindoctrineerd met een bepaald doel voor ogen?

    Geindoctrineerd pukey.gif Ze worden opgevoed met de leer van die godsdienst, niet geindoctrineerd.

  9. Quote:
    Op dinsdag 24 mei 2005 11:18:42 schreef Raido het volgende:

    [...]*kucht* Zelfs Dimmu Borgir (een van de bekendste zwartegrafherriemetaalbands) gebruikt keyboard etcetra, dit valt onder Symphonic Black Metal, waar ook Slechtvalk onder valt.

    Je kunt ook zeggen dat Dummy Burger geen Blackmetal is, als iemand TROO is zal die dat waarschijnlijk ook vinden, denk ik...dus. Maar goed Slechtvalk Heerscht gewoon dus...yes.gif

  10. Quote:
    Op dinsdag 19 april 2005 17:52:52 schreef Joozt het volgende:

    Oe... Ik heb katten...

    Gezien deze in het oude Egypte heilig waren zal ik deze maar eens afmaken dan...
    engel.gif

    Laten we ze samen ritueel slachten en dan verbranden!! Dat zou erg \m/ zijn smile.gif

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid