Spring naar bijdragen

Lieve Judith

Members
  • Aantal bijdragen

    191
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Lieve Judith

  1. Namens mijn medewerkers wil ik graag excuus maken voor de gang van zaken. Op jullie en mijn afdeling zijn fouten gemaakt. Hopenlijk kunnen we in de toekomst beter naar elkaar (!) luisteren.

    Lieve Judith e.a. engel.gif

  2. Zegt de Bijbel. Maar de Bijbel zegt ook dat God oppermachtig is. En almacht en luisteren naar je volgelingen gaat niet samen. Tenzij je alleen die gebeden verhoord die al in je planning zaten. Je kunt moeilijk gaan blaten dat het "waar" is omdat het in de Bijbel staat. Dat kun je slechts toetsen door bijvoorbeeld een onderzoek in te stellen.

  3. Quote:
    Op woensdag 25 augustus 2004 23:41:32 schreef JohnM het volgende:

    Wat mijn theorie is
    stuutje.gif
    :

    Dat als gevolg van de zondvloed de werelddelen zijn ontstaan
    smile.gif
    . Waarschijnlijk zijn de werelddelen enige tijd na het zakken van het water (of tijdens het zakken van het water) "uit elkaar gedreven". Of lijkt het net een legpuzzel doordat alles ondersteboven werd gekeerd
    smile.gif

    ('t is maar een theorie hoor
    knipoog_dicht.gif
    )

    Ik weet niet of tektoniek (zo heet dat toch?) onder invloed staat van wat water (wat helemaal niet over de hele wereld heeft gestaan, sterker nog; dat kán niet, en dat ís niet zo, want gezien de tijd die de Bijbel aangeeft zijn daar geen aanwijzingen voor in de bodem). Heeft God die weggetovert om ons geloof te beproeven?

  4. Quote:
    Op vrijdag 16 april 2004 18:23:32 schreef JohnM het volgende:

    God, Christus en de Heilige Geest zijn 3 verschillende "persoonlijkheden" (kan er geen ander woord voor verzinnen)

    Echter alle drie zijn 1 Geest

    Ff een wereldse uitleg
    knipoog_dicht.gif

    Je opa is::

    -vader (van jouw vader)

    -zoon (van zijn vader)

    -grootvader (van jouw)

    Hij is dus drie verschillende personen in één.

    Maar ik ben toch niet m'n vader, m'n zoon en mezelf in een? Slaat nergens op imho.

  5. Quote:
    Op dinsdag 09 november 2004 20:23:48 schreef aaron het volgende:

    Ja daar erger ik me dus rot aan!

    Ik vind dat deze mensen het Christendom onderuit proberen te halen en dat ze daarom gewoon geblokkeerd moeten worden!

    Dit is niet voor niets een Christelijk forum!!!!

    Ik hoop zo dat dit sarcastisch bedoelt is. nosmile.gif

  6. Hoe komt het dat het management van Credible.nl tijd heeft om mij een mailtje te sturen met imho een berg gebazel, terwijl er niet even gekeken wordt naar al die dubbele topics? Mijn topic over homoseksuelen waren ze als de kippen bij. verbaasd.gif

    Ik vind het niet eerlijk.

    Wat ik ook niet begrijp, is dat dat allemaal via de mail moet worden "uitgevochten". Zo weten andere mensen hier toch niet wat jullie standpunten zijn, lieve mensen van Credible.nl?

    Ik vind het bijna "incredible" worden. nosmile.gif

  7. Quote:
    Op zondag 28 november 2004 18:55:11 schreef elsien het volgende:

    Mijn mening over slaan is dat als je consequent bent in je opvoeding en duidelijke grenzen stelt, dat slaan niet nodig is.

    Slaan is een teken van onmacht!

    En zo is het. Ik heb ook nog nooit iemand hoeven te slaan om wat voor reden dan ook. Ik heb les gegeven, aan heel veel ettertjes van kinderen, maar nooit, maar dan ook echt NOOIT, is de gedachte in mij opgekomen om een kind te slaan. Het is ook nooit nodig geweest, we kwamen er toch wel uit. Wel heb ik te maken gehad met casussen van kindermishandeling en misbruik. De mensen die dat op hun geweten hebben zou en zal ik met liefde afrossen, ware het niet dat je dan de keten van geweld voortzet.

  8. Ik ben ontzettend, maar dan ook ontzettend tegen alle vormen van fysiek geweld, dus ook tegen het afrossen van kinderen. En probeer maar eens uit te zoeken als jurist wat het verschil is tussen die - zogenaamde - pedagogische tik en afrossen. Dat valt smerig tegen! Iedereen die een kind schaadt moet zwaar gestraft worden. Kinderen zijn de toekomst! Zou Jezus een kind slaan denken jullie??

  9. Quote:
    Op woensdag 24 november 2004 00:06:00 schreef benji_p het volgende:

    Ik heb een vraag:

    Wat is nu het nut van Feedback hier? Ik word constant hier naar toe gestuurd als ik een seen keer offtopic mijn mening geef over de autoritaire dictatuur van dit Forum, maar waar kan ik dan mijn verhaal kwijt?

    Ik vind dat de mensen wel heel gauw vinden dat ik over de schreef ga en merk van anderen dat zij dat ook vinden. Het lijkt wel of er een elitaire groep de baas speelt en veilig met een sniperrifle in een wachtoren zit te wachten tot er iemand offtopic gaat. Dit is een FOrum waarin de discussie de kop in word gedrukt. De balans van meningen is overgeheld naar maar 1 waarheid en dat is de waarheid die de Mods in pacht denken te hebben. Ik zal hiervoor wel weer een berisping krijgen maar ik zou graag willen zien dat de democratie hier blijvend van aard is, dat er geluisterd word. Kijk schelden, vloeken, is natuurlijk een BIG NO-NO

    maar respect.........wat is respect als het gaat om een mening???? Dit wordt te vaak door eigenbelang van de Mods geinterpreteerd als geen vrijheid in hun leefruimte, of ze horen dingen die ze niet willen horen.

    Accepteer mijn schreeuw om vrijheid!! Snoer mijn mond niet.

    De mods meten imho met twee maten, en kunnen niet lezen blijkbaar. Zie mijn topic "Ontdekking!" in dit forum.

  10. Ik ben een gelovig christen. Zoals jullie merken geen alledaagse; ik haal graag alles en iedereen door de gehaktmolen, soms God zelf (minimaal 1x per dag). Bedenk je maar dat ik het goed bedoel. Zo ook dit;

    Bidden. In de meest klassieke vorm (die je hier ziet) ga je in contact trachten te treden met God en in sommige gevallen vraag je ergens om. Bijvoorbeeld genezing van een ziekte, hulp bij een sollicitatie, het overeindhouden van een forum dat op een mooie dag imploderen gaat, etc. etc.

    Mijn vraag: in hoeverre kun je een autonome God beïnvloeden met gebed?

    Overigens ben ik zelf fan van gebed. Ik bid zelf vijf keer per dag met het hoofd richting Dordrecht zoals het een goed protestant betaamd. (en voor de mierenneukers onder ons: dat is een grapje)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid