Spring naar bijdragen

Cevanme

Members
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. kan je niet pas oordelen dat single zijn heerlijk is als je een relatie hebt gehad? "scharrelfase" Ow die hou ik erin, echt een perfecte benoeming, veel beter dan: periode dat ik liep te sletten (alleen zoenen hoor)
  2. Ook ik ben een niet-christen en heb een relatie met een gelovige (geen christen maar wel gelovig) en ik denk dat als het over kinderen gaat je het hun keuze moet laten zijn. Mensen die iets willen uit vrije keus gaan er vaak honderd procent voor, terwijl als je mensen hun keuze oplegt de vraag is of ze er voor gaan, en of ze hun hart er voor open stellen. Ik ben dan ook geen fan van mensen bekeren, als christendom hun weg is dan zullen ze die vinden... (val me niet aan op deze stelling van mij, ik wil het er best over hebben maar aanvallen word niet gewaardeerd)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid