Spring naar bijdragen

Thrawn

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Thrawn

  1. Even oftopic denk ik maar volgens wat ik geleerd heb heeft Mohammed in het begin ongeveer 4 jaar lang samen met de christenen en de joden en dus de Arabieren 1 geloof te maken. En daarvoor had hij zich aangepast aan de joden en de christenen. Maar na ongeveer 4 jaar bleek dat eigenlijk niemand interesse had van de joden en de christenen en toen heeft hij dingen die hij overgenomen had verwijdert of verandert. En een andere betekenis aan gegeven. En later is dan laat maar zeggen de Islam ontstaan.

    Dat verklaard denk ik de vele overeenkomsten en ook waarom dingen tegenstrijdig zijn omdat hij toen eigenlijk niet veel met joden en christenen had, omdat die zijn samenbrengen van de geloven in zijn vorm niet accepteerde.

    misschien help dit een beetje met sommige dingen smile.gif

  2. oogje

    Aan de reacties te lezen geef je erg veel en goede reacties op alles. In je reactie op mij ging je van hekserij naar bijgeloof, en ik denk niet dat dit een goede vergelijking is. Satan vergelijken met bijgeloof is wel een beetje raar denk ik. Persoonlijk weet ik niet veel van de bijbel maar volgens mij staat er ook iets over heksen in. eigelijk in alle verhalen die verzonnen zijn komt de naam van de slechteriken uit de bijbel.

    Volgens mij is het meer hoe je tegen alles aankijkt. Maar ik zou niet durven beweren dat ik meer kracht heb dan de satan, en als de bijbel zegt dat heksen bestaan bestaat magie ook. Dus waarom kunnen ze niet via magie zoiets bewerkstellen? Er zijn zelfs mensen die niet in de naam van god mensen genezen wat tot gevolg heeft dat ze allemaal meer in de problemen komen, en dat gebeurt in deze tijd.

    Persoonlijk denk ik dus dat satan wel meer dan alleen verleidingen gebruik, alleen de magie en zo is meer om mensen nog meer in zijn macht te krijgen.

    maar alles is mijn mening dus dit ook je kan het er mee eens zijn of niet, of gedeeltelijk kan ook nog smile.gif. Its your choice

    Thrawn

  3. Ik heb gehoord dat de omgekeerd teksten wel werking hebben. zo heb ik gehoord dat tapes met zulke teksten op kruispunten worden neergelegt om er voor te zorgen dat er extra veel ongelukken gebeuren. het liefst met christenen.

    Je kan het net zo zien als bidden als je bid breng je ergens licht. als je de duivel aanbid geef je de demone macht over wat je aanbid. en zolang niemand er iets tegen bid blijven hun die macht behouden, en satan aanbidding is voor hun een machtig wapen. Daarom zouden ze dat op bepaalde plekken leggen om daar hun macht te versterken.

    je mag hier van denken wat je wilt. maar ik zou sowieso niet de kracht van bepaalde dingen onderschaten. Maar dat is wat ik denk.

    Thrawn

  4. Op mijn bijbel studie hadden we het hierover, en 1 van de dingen die naar voren kwamen was. Dat de vrouwen in die tijd nog geen onderwijs hadden gehad, dus als ze elke keer hun man die vooraan zat om opheldering vroegen ze de dienst zouden verstoren. Omdat ze dan in prenciepe moesten schreeuwen om hun man te bereiken.

    Over het corrigeren het is nergens gepast om al schreeuwend iemand te corrigeren. en de man is niet alwetend en moet waarschijnlijk ook nog veel leren daarom kunnen de vrouwen hun gedachten in die tijd beter voor hun zelf bewaren, en later de vragen stellen aan de man.

    dat denk ik er teminste over.

    Thrawn

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid